Viszont egy "ojjektumban" ami 1000 négyzetméteres, és igazán túlzás kertnek is nevezni, mondjuk "ugar" úgy hiszem van hely egy kicsit kényelmesebbre venni a figurát:)
Hemperegni elég lesz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Katjaton, Pocakovics, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Csak akadémiai kíváncsiságtól vezetve kérdem, hogy az igen tisztelt Őrmester Úr az alkoholtól befolyásolva óhajt hemperegni, visz magával hempergőtársat, vagy helyben óhajtja beszerezni ezt a kiegészítőt?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Potrien
Csak akadémiai kíváncsiságtól vezetve kérdem, hogy az igen tisztelt Őrmester Úr az alkoholtól befolyásolva óhajt hemperegni, visz magával hempergőtársat, vagy helyben óhajtja beszerezni ezt a kiegészítőt?
Az alkohol beszerzése rám hárul, szóval szerintem Ő (az igen mélyen tisztelt) csak a hempergőjét hozza.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Pocakovics
Akadémiai fejtegetés volt, mert valószínűleg saját tulajdonomat képező Opel Zafira Tourer személygépjárművemmel tudom csak megoldani az objektum megközelítését, ami kizárja hempergetőszer bárminemű használatát, és azt csak puszta egyéb indíttatásból meg nem szívesen követem el.
Akadémiai fejtegetés volt, mert valószínűleg saját tulajdonomat képező Opel Zafira Tourer személygépjárművemmel tudom csak megoldani az objektum megközelítését, ami kizárja hempergetőszer bárminemű használatát, és azt csak puszta egyéb indíttatásból meg nem szívesen követem el.
Pili a Nyugatibol cc 50 perc vonattal.
Ha meg zafira az 7 szemelyes, a masik6 meg hemperghet, tied az irigykedes.
Mint lehetőséget is ki kellene hagyni, hogy a Zarifa-val hempergőzzél..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Potrien
Mint lehetőséget is ki kellene hagyni, hogy a Zarifa-val hempergőzzél..
Bocs, de magas labda. (Nekem)
Persz azért ne így hemperegjen...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Potrien
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...