Szegénynek a mellékszerep jutott még halálában is...
Nemrégiben készítettem egy kis újságot 1978-ról Pupu születésnapjára és abba is bekerült, hogy megkezdte a felkészülést Farkas Bertalan és Magyari Béla a Szovjetúnióbeli Gagarin űrhajós-kiképző központban.
Meg is jegyezte. "Farkasról tudtam, de ez a Magyarit, hogyhogy nem ismerjük?"
Szomorú történet. Végigcsinálta a 2 éves kiképzést és végül soha nem jutott el az űrbe.
Szerk.: Ha az űrverseny másik oldalán indul, most Hollywoodban már készülne a forgatókönyv az életről... - szívesen meg is nézném. A számolás joga is tetszett. Az ő történetéhez hasonlóan olyasvalakiről szól, aki "csak" kenőanyag a történelem gépezetében...
Last edit: 7 éve 5 hónapja by Katjaton.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas, Samy70, Rallyefan81, Apa1972_hu, Leopardusz, JackassJana, Lord_Loga, Sztyepan65
Nemrégiben készítettem egy kis újságot 1978-ról Pupu születésnapjára és abba is bekerült, hogy megkezdte a felkészülést Farkas Bertalan és Magyari Béla a Szovjetúnióbeli Gagarin űrhajós-kiképző központban.
Meg is jegyezte. "Farkasról tudtam, de ez a Magyarit, hogyhogy nem ismerjük?"
Szomorú történet. Végigcsinálta a 2 éves kiképzést és végül soha nem jutott el az űrbe.
Szerk.: Ha az űrverseny másik oldalán indul, most Hollywoodban már készülne a forgatókönyv az életről... - szívesen meg is nézném. A számolás joga is tetszett. Az ő történetéhez hasonlóan olyasvalakiről szól, aki "csak" kenőanyag a történelem gépezetében...
Én olyat a 30-ra kaptam.
Fura dolgok ezek, hogy mi a fontos, nyílván mi is csak most beszélünk róla. Mondjuk én már jóval korábban "ismerzem" , de valamiért az volt bennem, hogy eredetileg Ő(k) mentek volna.
Csak bosszantó, hogy a zenészkölök (R.I.P.) folyik a csapból is (erre normálisan csak a fo$ Rádió egyet hallani azzal az ostoba reggeli trióval.....) Róla meg még egy böfögést se hallottam.
Szánalmas a média...
Last edit: 7 éve 5 hónapja by Rallyefan81.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas, Katjaton
Nem csak ez a baj... a nagyobb probléma az a hisztéria a svéd DJ körül. Bevallom azt se tudtam ki volt, de én már csak így halok meg, majd, valamikor.
én úgy vagyok vele, hogy a svéd DJ a mai kor szülötte volt, szegény Magyari pedig már rég a teljes feledés homályába került... de ha ki kéne vesézni a témát, azt mondanám, hogy ANNO nagy esélyesént űrhajós lehetett volna, nem ő került a programba... de utána mit is csinált a mi esélyes űrhajósunk? gyakorlatilag senki nem hallott felőle semmit, ezért is csak most jött elő a neve, hogy MINT AKKORI NAGY EMBER most meghalt... Avicii meg a mostani Z generációnak kreálta a zenéket, ezért van sokkal jobban felkapva a halálhíre... csak ennyi a különbség... de inkább igyunk egy dupla KV-t...;
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Rallyefan81, Sics, AntTheZ
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...