Köszönöm az Uraságoknak, hogy megjelenésükkel emelték az esemény fényét! Külön köszönöm az Őrmester Úrnak, hogy nem vert és nem köttetett ki senkit, noha nagyon akart...
Én is köszönöm a megjelent uraknak, hogy elviselték jelenlétemet, őszintén meg kell mondanom, kellemes társaság voltatok, de azt is meg kellene mondani valamelyikőtöknek, hogyan mentem haza, mert nem emlékszem. postimg.cc/gall...mc5lo/
Last edit: 7 éve 4 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, tiger, treffhetes10, Szete58, Rallyefan81, DarkRaven73, Katjaton, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Köszönöm az Uraságoknak, hogy megjelenésükkel emelték az esemény fényét! Külön köszönöm az Őrmester Úrnak, hogy nem vert és nem köttetett ki senkit, noha nagyon akart...
Én is köszönöm a megjelent uraknak, hogy elviselték jelenlétemet, őszintén meg kell mondanom, kellemes társaság voltatok, de azt is meg kellene mondani valamelyikőtöknek, hogyan mentem haza, mert nem emlékszem. postimg.cc/gall...mc5lo/
Hogy ment haza Kedves Potrien?
Hát, nekem ezt dobta a gép, amikor a linkre kattintottam....
Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Katjaton
A Nyugati-aluljáróban délcegen elindultál Őrmi a 3-as metró bejárata felé, eddig tudom. Nem tűnt olybá nékem, hogy filmszakadásod volna-lenne-lehetne...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton
Jó reggelt!
Beszépemberek! Aki nem adta át az ölelésem a többieknek, az nyújtsa fel a kezemet!
Jelentem a mi jó Tibink is üdvözöl mindenkit. A 144-es Tibi. Bár azóta már igen van 145 is...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, tiger, Szete58, DarkRaven73, JackassJana, Frankenstein Bourne, Sztyepan65
... aaahhh, egy kicsit leszaladok a családdal Ceglédre kiáztatni, amit ki kell áztatni, és itt meghal az élet... nem semmi... már a topic se a "régi"...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...