sziasztok apuk
Olyan gondom lenne,hogy kellene nekem a szem küldikhez egy jó "pattintos" hevi tank.Ja és t9 böl max mert ennyi kreditem van most jelenleg.Amik ki vannak huzva E75,ST-i,OBJ 257,T10 akinek lenne valami friss tapasztalata megköszönném Azért nem tudom,hiába vannak kihuzva, mert pár évet kihagytam és kb 5 honapja vagyok aktiv ujra Elöre is köszönöm
7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja#278048Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne
TheMajor66
Sajnos a leírásból nem derül ki, de mivel elég komoly booster mennyiséget dobnak hozzá, szerintem 2 skill sor simán hozható belöle.
30×MISSIONS: X5 XP FOR A VICTORY; 30×PERSONAL RESERVES: +300% CREW XP FOR 2 HOURS
Egyébként én a Hetzer, Rhm és a Grille legénységét is ezzel húztam ki több sorra. Ha van már egy jó legénységed valamelyik német td-hez akkor no problem
Nem tudom mit adnak hozzá, de tök mindegy: amíg nem lesz 2-3 skillsoros legénységed hozzá, addig ne számíts rá hogy normálisan fog muzsikálni.
Ugye kéne egy 100% camo sor, kéne egy vegyes sor 6. érzék, lövegpontosság stb miatt ... nem ártana egy BIA sor a gyorsabb töltés és a pontosság végett ...
Ilyen magas tierben már illik/"elvárás" a sok skillsor, főképp mert az ellenfeleidnek is van. ( Legalábbis egy részüknek biztosan).
Ha nincs az embernek máshonnét megfelelő legénysége, akkor az első 100 csata emiatt némileg fájdalmas lesz ...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...