Jelenleg 74 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 13 perccel ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 7 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 13 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 15 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 15 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

Tankos Apukák Fóruma #3

10 éve 3 hete - 10 éve 3 hete #145349 Írta: Caesar_cart
Megválaszolva: Caesar_cart

Kedves Tankos Faterock!

Az új fejlemények fényében ha Cézárunknak is megfelelő lesz a csütörtök esti időpont csapjunk egy kis ramazurit :)

docs.google.com...d_form

Hellóóó mindenki! :)

Ez de kedves tőletek, ha nem jön közbe semmi családi dolog, feltétlen jövök!
De én ilyen helyzetben eléggé zavarba hozható vagyok... :oops:
Köszönöm! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, sandorati, DarkRaven73, Katjaton, JackassJana
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145350 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Kedves Tankos Faterock!

Az új fejlemények fényében ha Cézárunknak is megfelelő lesz a csütörtök esti időpont csapjunk egy kis ramazurit :)

docs.google.com...d_form

Jó leszel free frag-nak... :whistle: :evil:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Caesar_cart, Katjaton
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145351 Írta: Caesar_cart

HA NEM FOGSZ VELÜNK SZAKASZOZNI, AKKOR AZ ÖSSZES TITOKBAN KÉSZÍTETT KOMPROMITTÁLÓ FELVÉTELT KÖZZÉ TESSZÜK! :)[/size][/b]

Miért ne jönnék szakaszozni? Ne hülyékedj! ;) :)
Amúgy meg az összeset??? :ohmy:
Ez azért elég kemény zsarolás!!! :unsure: :dry: :lol:
Na várjál csak... :evil:
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145352 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Nazo!

Boldog születésnapot!

Csak egy dologra kell figyelnünk: Sose legyek több mint 1 hónappal öregebb mint te... ;)

Edit:
Este 10 után valaki T6-7 szakasz? :)

Boldog szülinapot NAZO!

Az éjszakázás nem nekem való. 21 után kb. így nézek ki->
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145353 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

HA NEM FOGSZ VELÜNK SZAKASZOZNI, AKKOR AZ ÖSSZES TITOKBAN KÉSZÍTETT KOMPROMITTÁLÓ FELVÉTELT KÖZZÉ TESSZÜK! :)[/size][/b]

Mert már magasabb szinten fogod űzni az ipart! "Jaaajj, most nem jó, mert védés van, aztán támadás van, nagyon nem érek rátok, ne is haragudjatok. De talán majd máskor!" :evil: :evil: :evil: :lol:
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145354 Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy
Caesar !! Tankba legyél bakker ne zavarban............

Figyelem: Spoiler!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Caesar_cart, DarkRaven73
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145355 Írta: Caesar_cart

Kedves Cézárom! B)

Szívesen leszek diplomata, vagy póstás Laci! :)
De egyenlőre még azt sem tudom, mi hogy megy. Én még nem voltam más klánban, csak itt veletek. Ezért arra kérlek erre térjünk vissza később.
Gratula a T62-A-hoz. Emlékszem amikor írtad, hogy na megvettem a T34-85-öt, és elindulok ezen az ágon. És megcsináltad!!! Nagy gratula, és jó lövöldözést vele!!! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, Katjaton
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145357 Írta: Caesar_cart
És a végére a legfontosabbat:

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁ NAZO!!!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: zozo1982
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145358 Írta: bodzy

És a végére a legfontosabbat:

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁ NAZO!!!

Ennyivel nem úszod meg :evil:
Keresztapa+gyámság+évi nyaralások hogy az egyetmről még nem is beszélek !! :whistle:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: zozo1982, Caesar_cart, MPeter71
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145361 Írta: Apa1972_hu
Megválaszolva: Apa1972_hu
Sokat és boldogat, Nazo koma! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: zozo1982
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145362 Írta: Apa1972_hu
Megválaszolva: Apa1972_hu

Azt ugye vágod, hogy ez egy meglepetés buli lesz a tiszteletedre?
Ilyesféle rendezvényekre pedig az ünnepelt nem szokott hozni semmit.
Leginkább lőszert nem..... :whistle: :evil: :evil: :) :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bodzy, Caesar_cart, Gyilokzóna, DarkRaven73, Mikszi67
Téma zárolva.
10 éve 3 hete - 10 éve 3 hete #145366 Írta: Mikszi67
Megválaszolva: Mikszi67

Amúgy meg az összeset??? :ohmy:
Ez azért elég kemény zsarolás!!! :unsure: :dry: :lol:
Na várjál csak... :evil:

Ezt még lehet tetézni SH és csapat csata felvételekkel is :) :P :whistle:
Úgy, hogy egyszer csak megkeresünk egy visszautasíthatatlan ajánlattal is :) :lol:
Na meg egyébb intelligence adatokkal, fényképekkel, hangfelvétellel a többit inkább nem sorolom :) :lol: :evil: ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bodzy, Caesar_cart, MPeter71
Téma zárolva.
10 éve 3 hete - 10 éve 3 hete #145372 Írta: Potrien
Megválaszolva: Potrien
Sokáig élt odalent a langyos, sós mocsár mélyén, amit a tenger hagyott hátra a legutolsó földrengésnél, hályogos szeme még csak az árnyékokat tudta megkülönböztetni, de csápjai viszont remekül működtek, azokkal tapogatta ki a lágytestű férgeket az iszapban. Lassan és megfontolva mozgott. Teltek az évek, az eonok, a mocsarat újra birtokba vette a tenger. Ekkor csápjait eltüntette és fogakat növesztett, majd a terület ismét kiszáradt, és ő egy vízzel teli, zselés burokban hibernálva töltött egy évszázadot a föld alatt. Mikor a víz ismét úr lett a világban ő feléledt, felhasította a burkát és kiásta magát a fenékre. Ott sötét volt, de lámpást csinált magának egy nyúlványa végén, és a zöldesen derengő fényhez csalt élőlényekkel táplálkozott. Lassan, fokozatosan emelkedett a felszín felé, kopoltyúinak széndioxid és kénhidrogén szűrése lassan oxigénkiválasztásra váltott, teste megnyúlt megerősödött, kemény pikkelyek jelentek meg rajta. A felszín közelében már ragyogott a nap és messzire lehetett látni a kristálytiszta vízben, meleg volt és nyugalom. Szerette ezt a közeget, de kíváncsisága a part felé terelte. Ott kipillantott a vízből, kapkodva, tátott szájjal nyelve a sűrű levegőt, de ez még sok volt neki, így félig a víz alá merülve, kopoltyúin szűrve a vizet nézelődött tovább. Csoda dolgokat látott, magas, zöld pengéhez hasonlatos füvet, lágyszárú, magasra törő fatörzseket dús koronával. Minden harsogóan zöld volt annak minden árnyalatában, és az ég oly valószínűtlenül kék volt, hogy ahhoz a lagúna vize csak szerény utánzat lehetett. Hártyásszárnyú órási rovarok döngtek a fák között cikázva, és Ő megbabonázva szemlélte ezt a csodát. Mind gyakrabban jött ide nézelődni, egyre bátrabban hatolt a part felé. Uszonyai megkeményedtek a homoktól, és fokról, fokra ügyesebben bánt velük mozgás közben. Egyszer csak kint találta magát a parton, testét simogatta a napsütés frissen kifejlesztett tüdejével élvezte a friss levegőt. Elsőre kígyószerű mozgással haladt, de csökevényes lábai is lassan megerősödtek az idő folyamán, és már gyalogolt, sőt futott. De ő repülni akart, mint azok a szivárványszárnyú csodák. És próbálta, és próbálta, és próbálta, majd amikor úgy érezte menni fog, felkapaszkodott a víz feletti sziklára és elrugaszkodott. A langyos ősóceánban aznap egy lusta, puhatestű csupa fog lény jót vacsorázott. A szivárványszín szárnyú, cikázó lények a Vteps-ek pedig mindebből semmit nem vettek észre...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, treffhetes10, Apa1972_hu, Gyilokzóna, DarkRaven73, Katjaton, Mikszi67
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145376 Írta: bodzy

Sokáig élt odalent a langyos, sós mocsár mélyén, amit a tenger hagyott hátra a legutolsó földrengésnél, hályogos szeme még csak az árnyékokat tudta megkülönböztetni, de csápjai viszont remekül működtek, azokkal tapogatta ki a lágytestű férgeket az iszapban. Lassan és megfontolva mozgott. Teltek az évek, az eonok, a mocsarat újra birtokba vette a tenger. Ekkor csápjait eltüntette és fogakat növesztett, majd a terület ismét kiszáradt, és ő egy vízzel teli, zselés burokban hibernálva töltött egy évszázadot a föld alatt. Mikor a víz ismét úr lett a világban ő feléledt, felhasította a burkát és kiásta magát a fenékre. Ott sötét volt, de lámpást csinált magának egy nyúlványa végén, és a zöldesen derengő fényhez csalt élőlényekkel táplálkozott. Lassan, fokozatosan emelkedett a felszín felé, kopoltyúinak széndioxid és kénhidrogén szűrése lassan oxigénkiválasztásra váltott, teste megnyúlt megerősödött, kemény pikkelyek jelentek meg rajta. A felszín közelében már ragyogott a nap és messzire lehetett látni a kristálytiszta vízben, meleg volt és nyugalom. Szerette ezt a közeget, de kíváncsisága a part felé terelte. Ott kipillantott a vízből, kapkodva, tátott szájjal nyelve a sűrű levegőt, de ez még sok volt neki, így félig a víz alá merülve, kopoltyúin szűrve a vizet nézelődött tovább. Csoda dolgokat látott, magas, zöld pengéhez hasonlatos füvet, lágyszárú, magasra törő fatörzseket dús koronával. Minden harsogóan zöld volt annak minden árnyalatában, és az ég oly valószínűtlenül kék volt, hogy ahhoz a lagúna vize csak szerény utánzat lehetett. Hártyásszárnyú órási rovarok döngtek a fák között cikázva, és Ő megbabonázva szemlélte ezt a csodát. Mind gyakrabban jött ide nézelődni, egyre bátrabban hatolt a part felé, uszonyai megkeményedtek a homoktól, és fokról, fokra ügyesebben bánt velük mozgás közben. Egyszer csak kint találta magát a parton, testét simogatta a napsütés frissen kifejlesztett tüdejével élvezte a friss levegőt. Elsőre kígyószerű mozgással haladt, de csökevényes lábai is lassan megerősödtek az idő folyamán, és már gyalogolt, sőt futott. De ő repülni akart, mint azok a szivárványszárnyú csodák. És próbálta, és próbálta, és próbálta, majd amikor úgy érezte menni fog, felkapaszkodott a víz feletti sziklára és elrugaszkodott. A langyos ősóceánban aznap egy lusta, puhatestű csupa fog lény jót vacsorázott. A szivárványszín szárnyú, cikázó lények a Vteps-ek pedig mindebből semmit nem vettek észre...

OH my mom !! :evil: :whistle: :woohoo:
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145390 Írta: sztirobi
Megválaszolva: sztirobi

Szerintem.........
CSÍÍÍÍÍÍÍÍÍTEEEEEERRR :evil: :evil: :evil:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Caesar_cart, MPeter71
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 10 órája 27 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 11 órája 58 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.