Már több mint egy éve megfigyelhető hogy az artyk közelharcban irreálisan pontosak tudnak lenni.
Ez is a WG arty buzerálgatásának köszönhető.
Minap az egyik light szorzózásnál egymás után 3 failt csináltam az enemy artával.
4. alkalommal egyedül maradtam 3 ellen.6 percig birkóztam mire ki tudtam csipegetni őket,mert fostam tőlük mint a tűztől.Így csak 200hp-t vesztettem.
Ha közelebb megyek tuti kivégeznek negyedszerre is.
Az őrmester úr hogy számol el a "Mon Prézident" felé, holmi tapasztalatlan bakák lemészárlásával?
- Azt mondom majd: -"Szerintem mon President, valószínűleg Ön is felháborodott volna, ha rumi kutyának nevezik, és ellopják a kapcáját, meg a szivarjait..."
Last edit: 8 éve 9 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Rallyefan81, DarkRaven73, lucha_nDall
Már több mint egy éve megfigyelhető hogy az artyk közelharcban irreálisan pontosak tudnak lenni.
Ez is a WG arty buzerálgatásának köszönhető.
Minap az egyik light szorzózásnál egymás után 3 failt csináltam az enemy artával.
4. alkalommal egyedül maradtam 3 ellen.6 percig birkóztam mire ki tudtam csipegetni őket,mert fostam tőlük mint a tűztől.Így csak 200hp-t vesztettem.
Ha közelebb megyek tuti kivégeznek negyedszerre is.
Tudom , nem is dühöngtem rajta , csak..... jó lett volna lehozni... nyílván valahol én toltam el, mert kb 2mp-vel tovább voltam egyhelyben.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...