Ha valaki ateista, akkor milyen jelzőt kell írnia a karácsony szó elé?Mondjuk én eleve karinak becézem,tudod csak így lazán.
Ateistáknál ez fenyőünnep, és a vidám szó illik hozzá. Meg a borókapálinka, esetleg gin. Ha Fenyő Miklóst hallgatsz hozzá, az adagokat meg kell duplázni.
Last edit: 8 éve 9 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Szete58, DarkRaven73
Ha valaki ateista, akkor milyen jelzőt kell írnia a karácsony szó elé?Mondjuk én eleve karinak becézem,tudod csak így lazán.
Ateistáknál ez fenyőünnep, és a vidám szó illik hozzá. Meg a borókapálinka, esetleg gin. Ha Fenyő Miklóst hallgatsz hozzá, az adagokat meg kell duplázni.
Én kapásból a "Pájinka Gőzben Gazdag kARÁCSONYT" típusú köszöntésre gondoltam.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Potrien
Én kapásból a "Pájinka Gőzben Gazdag kARÁCSONYT" típusú köszöntésre gondoltam.
És vörös csillag a csúcsdísz. Olyan Heinekenesen. Mert az nyugtatja.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, tiger, Szete58
Mivel mostanában többnyire süllyedő hajókon teljesítek szolgálatot, aránylag ritkán találkozom ateistával... summa: ha karácsony környékén katolikussal találkozol, boldoggal köszönj neki, ha reformátussal, áldottal, ha meg muzulmánnal, ugorj el a kamionja elől.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, tiger, Lord_Loga, Tomat
Mivel mostanában többnyire süllyedő hajókon teljesítek szolgálatot, aránylag ritkán találkozom ateistával... summa: ha karácsony környékén katolikussal találkozol, boldoggal köszönj neki, ha reformátussal, áldottal, ha meg muzulmánnal, ugorj el a kamionja elől.
Bár azt mondják süllyedő hajón nincs ateista; Erik a viking:
Sárkány kiköpi Erik hajóját, majd süllyed. Kitör a pánik, mindenki a gyors halált keresi. Svent győzködi a hittérítő itt az idő, hogy megkeresztelkedjen.
- Most, hogy mindannyian megfulladunk, ideje, hogy megkeresztelkedj!
- Rendben. Mit kell tennem?
- Egy kicsit bemerítelek a vízbe.
- Na menj a francba...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Potrien
Drága Szete Bátyám!
Itt a fejlettnyugaton idén elvérzett a Mikulás (többeknek nem tetszett az - eddig nem kifogasolt - Fekete Péter, kiben egyszeriben néger rabszolgát véltek felfedezni). Karácsony, mint olyan, szintén politikiailag inkorrekté vált, hisz muzulmánjainkat sérti. Reszketve várom, vajh a húsvéti nyuszi mikor válik politikailag teljességgel vállalhatatlanná.
Egyszóval: Kellemes Télünnepet!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Szete58, Rallyefan81
Bár azt mondják süllyedő hajón nincs ateista; Erik a viking:
Sárkány kiköpi Erik hajóját, majd süllyed. Kitör a pánik, mindenki a gyors halált keresi. Svent győzködi a hittérítő itt az idő, hogy megkeresztelkedjen.
- Most, hogy mindannyian megfulladunk, ideje, hogy megkeresztelkedj!
- Rendben. Mit kell tennem?
- Egy kicsit bemerítelek a vízbe.
- Na menj a francba...
A vikingek nem ateisták.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Szete58
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...