Rallyval sincs semmi bajom, bár a biztonsági őr nem hatóság, de túl sokszor tapasztaltam az utóbbi időkben, hogy helyhiány miatt, ami nem az autósok, hanem az önkormányzatok hibája, egyre gyakrabban láttam gépkocsikat ott, ahol nem kellett volna, és még ők voltak felháborodva, amikor a közterületis vagy a rendőr intézkedett velük szemben.
Mint azt írtam vagyon, mi sem zavartunk senkit ,lásd fentebb. Egy másodpercig nem voltam felháborodva, hiszen tilosban voltunk vala. Ha fisszapofázunk,embereket zavarunk,koszolunk,randalírozunk,szerinted megengedi,hogy maradjunk?? Valóban nem hatóság,de meglehetősen hamar kijöttek volna a rendőrök. (Más miatt kint is voltak)
Neked ,mint fentebb leírtad, valamelyest rosszul esett,hogy beszóltak a kutyus miatt a strandon,pedig nem voltak emberek. Bocs,ez nálam kettősmérce. A mellékelt képen látható volt ,hogy kb kettò emberke üldögélt a parton.
Písz. Bocs,hogy voltam "felelőtlen" fiatal....
Mellesleg így ismeretlenül, engem is zavar a tahó kölekedő ,értsd gyalogostól a kamionosig. Rühelleg nagyobb parkolókban megállni,inkább odébb állok meg és sétálok. Szájba tudnám verni a múlt csütörtöki gyalogosnőt,aki miatt lobogtunk a biztonságiövön ,mert jó pofának találta elénk lépni,miközben mi autómentővel közlekedtünk. Köszönet a "köcsög" Audisnak és BMW-snek ,aki beengedett előzékenyen,hogy haladjon a forgalom. Ellenben a kisautósok szintén jó dolognak tartották ez elénkvágást. Csak 3,5 Tonnásak voltunk,biztos nem mi nyerünk. Általánosítás rulez.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...