Már várom Szete úr megjegyzését, mely szerint a hölgyike a vélhetőleg frissen festett hajával most rendesen összedzsuvázza a fehér falat
Megj: ilyen nő se nő minden bokorban "Ilyen állat pedig nincs"
Last edit: 8 éve 7 hónapja by Celebúr.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Már várom Szete úr megjegyzését, mely szerint a hölgyike a vélhetőleg frissen festett hajával most rendesen összedzsuvázza a fehér falat
Megj: ilyen nő se nő minden bokorban "Ilyen állat pedig nincs"
Inkább meg olyan állat nem létezik, ami 2014-ben Eurovíziót nyert.
Képet nem mertem idetenni, mert nem bírom magam banolni...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Celebúr, DarkRaven73, Katjaton, Sztyepan65
Európa jövőjének zálogai megszavazták! "Dögöljek meg, ha kiváltom...!" (Hofi)
Hogy mennyire természetesnek kell venni a jelenséget, számomra mi sem mutatja jobban, hogy baráti család kisgyermeke (akik a gender forradalom híve szerint még nem gondolkodnak férfi és nő fogalmak szerint) sírva fakadt a művész(nő?) láttán. Tudom-tudom, én soviniszta vagyok, mert eleve be se kapcsoltam a tévét, nehogy a gyerekeim ideje korán szembesüljenek azzal, hogy milyen világban lesznek kénytelenek felnőni...
Last edit: 8 éve 7 hónapja by CrawlingChaos.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, Celebúr, Sztyepan65
Hogy mennyire természetesnek kell venni a jelenséget, számomra mi sem mutatja jobban, hogy baráti család kisgyermeke (akik a gender forradalom híve szerint még nem gondolkodnak férfi és nő fogalmak szerint) sírva fakadt a művész(nő?) láttán. Tudom-tudom, én soviniszta vagyok, mert eleve be se kapcsoltam a tévét,
nehogy a gyerekeim ideje korán szembesüljenek azzal, hogy milyen világban lesznek kénytelenek felnőni...
Pedig lehet jobb lenne, ha Te készítenéd fel Őket óvatosan, cseppekben adagolva, mert úgy nem annyira fájdalmas, mint a hirtelen szembesülés....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos
A mai napon kollégám, akivel idestova bő 12 éve egy munkahelyen, kb 7 éve pedig egy irodába voltam összezárva, beadta a felmondását. Nem is ezen buktam ki, mert a lelkem mélyén tudtam, hogy be fog következni valamikor, de azt nem gondoltam, nem voltam rákészülve, hogy így egyik napról a másikra, hirtelen felindulásból teszi.
Még most sem tértem magamhoz... Majdnem olyan, mint egy szakítás, vagy olyasmi...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, CrossMetal1, Tomat
A mai napon kollégám, akivel idestova bő 12 éve egy munkahelyen, kb 7 éve pedig egy irodába voltam összezárva, beadta a felmondását. Nem is ezen buktam ki, mert a lelkem mélyén tudtam, hogy be fog következni valamikor, de azt nem gondoltam, nem voltam rákészülve, hogy így egyik napról a másikra, hirtelen felindulásból teszi.
Még most sem tértem magamhoz... Majdnem olyan, mint egy szakítás, vagy olyasmi...
Ott hagyott egy közönséges nőért? A Béla?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Sztyepan65
Nekem 11 év után, 2015. végén szüntette meg A Politika munkahelyem, ebből 10 évig ugyanazokkal dolgoztam együtt, mára barátok is lettünk (családi partik...). Nagyjából még mindig összeszorul a szívem, ha azokra az évekre gondolok. Ki merném jelenteni, hogy életem legjobb munkahelye volt, pedig csak az első. Szerencsére idén lehetőségem volt legalább az egyikőjükkel közvetlenül, többükkel szorosabban újra együtt dolgozni, hasonló munkakörben, azonnal váltottam, sokkal jobban is érzem magam
Már azt hittem fel kell hívnom Csernust. Mi is tudtuk, hogy vége lesz, már 2015. tavaszán, de az utolsó nap így is borzasztó volt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, DarkRaven73, Sztyepan65
Hogy mennyire természetesnek kell venni a jelenséget, számomra mi sem mutatja jobban, hogy baráti család kisgyermeke (akik a gender forradalom híve szerint még nem gondolkodnak férfi és nő fogalmak szerint) sírva fakadt a művész(nő?) láttán. Tudom-tudom, én soviniszta vagyok, mert eleve be se kapcsoltam a tévét, nehogy a gyerekeim ideje korán szembesüljenek azzal, hogy milyen világban lesznek kénytelenek felnőni...
Lehet, hulyen hangzik, de idestova 13 eve nincs tv-m. Gyermekeim, a nagyobbak akkor voltak kicsik es a legvaratlqnqbb idopontokban ugrottak elo szornyek, gyilkosok es gyerekek szamara ijeszto dolgok. Hirtelen felindulasbol lemondtam a tv elofizetest es elajqndekoztam a keszuleket. Azota sem bantam meg
Lehet, hulyen hangzik, de idestova 13 eve nincs tv-m. Gyermekeim, a nagyobbak akkor voltak kicsik es a legvaratlqnqbb idopontokban ugrottak elo szornyek, gyilkosok es gyerekek szamara ijeszto dolgok. Hirtelen felindulasbol lemondtam a tv elofizetest es elajqndekoztam a keszuleket. Azota sem bantam meg
Én csak egy csapat meccsei miatt tartok fenn előfizut Gyerekeim már youtube-t néznek, ha akarnak valamit (mese, vloggerek, MrCiff és GB:) ).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Vater_Ober
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...