Jelenleg 71 vendég és 3 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 19 perccel ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 6 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 13 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 20 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 21 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 22 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja

Tankos Apukák Fóruma #3

10 éve 3 hete #145918 Írta: MagicofMerlin
Megválaszolva: MagicofMerlin
Közvéleménykutatás!!!

Szombat este 19:30, vagy 20:00 kezdettel gyakorlós mészároljukleegymást dolog iránt van érdeklődés?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145919 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Közvéleménykutatás!!!

Szombat este 19:30, vagy 20:00 kezdettel gyakorlós mészároljukleegymást dolog iránt van érdeklődés?

Én tudok jönni, de csak csendes társnak, viszont kiváló a hallásom. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MagicofMerlin
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145923 Írta: Sunhair
Megválaszolva: Sunhair

Komolyan mondom nem értem az embereket. Megint zárolva lett a dühöngő és most az arty topik is. Mi a retkes fenéért kell állandóan olyan szinten basztatni egymást, pro és kontra, hogy ez legyen a vége???? :sick: :sick: :sick:

Mint az óvodában!

Kis is lett bannolva megint valaki? Az biztos miattam/miattunk volt!
Ja, nem is olvastam több hete! :oops: :oops:

Innen sem kell odaszúrni....
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145927 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58
Semmi érdemleges nem történt, csak a verzióváltáskor szokásos megnövekvő leterhelés miatt Jacktor lecsukott néhány helyet, h. a szerver bírja.
Téma zárolva.
10 éve 3 hete - 10 éve 3 hete #145928 Írta: Potrien
Megválaszolva: Potrien
Matildka Himmelsdorfban sétált máma... :lol:

Melléklet:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Szete58, sandorati, Thuntech, kimera70, Gyilokzóna, Kopasz, DarkRaven73, Katjaton, Mikszi67
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145936 Írta: grisa74
Megválaszolva: grisa74
Sziasztok!

MPeti Nagyfőnök ma volt olyan jó és felvette a TFK-2-be a fiamat. Peti fiam 8 éves, igazi hobbi játékos, nagyon tisztelettudó okos gyerek. Kérlek titeket ennek megfelelően ítéljétek meg. Mert nem minden 250 WN8-as retardált!!!! Egyszerűen csak gyerek.

Mpeti neked még egyszer köszönöm. Persze ha helyszűke lesz a TFK-2-ben akkor zokszó nélkül átmegy a háromba.

Üdv
Grisa
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Oberjunker, Tiger205_Bp, sandorati, bodzy, Thuntech, Morphelo, DarkRaven73, Katjaton, Mikszi67
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145943 Írta: Kallus
Megválaszolva: Kallus

Közvéleménykutatás!!!

Sziasztok!

Az már látszik hogy ezekre a kora esti alkalmakra képtelen vagyok odaérni sajna. Esetleg vannak ilyenek későbbi időpontokban vagy hétközben? Addig is mikor fent vagyok kiállok a pálya szélére hátha belekerülök a sodrásba... :side:

U.I.: Remélem egyszer végre megverjük a románokat itthon. :cheer:
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145944 Írta: MagicofMerlin
Megválaszolva: MagicofMerlin

Közvéleménykutatás!!!

Sziasztok!

Az már látszik hogy ezekre a kora esti alkalmakra képtelen vagyok odaérni sajna. Esetleg vannak ilyenek későbbi időpontokban vagy hétközben? Addig is mikor fent vagyok kiállok a pálya szélére hátha belekerülök a sodrásba... :side:

U.I.: Remélem egyszer végre megverjük a románokat itthon. :cheer:

Nekem a hétközbeni dolgok kimaradnak a meló miatt. Éjfél előtt érek csak haza, addigra meg már minden csoportos megmozdulás véget ér. De ez az időpont képlékeny, mivel úgy próbálnám összehozni hogy minél többeknek jó legyen.
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145946 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Matildka Himmelsdorfban sétált máma... :lol:

46 lövés?
ujjad nem görcsölt be? :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Potrien
Téma zárolva.
10 éve 3 hete - 10 éve 3 hete #145948 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Sziasztok!

MPeti Nagyfőnök ma volt olyan jó és felvette a TFK-2-be a fiamat. Peti fiam 8 éves, igazi hobbi játékos, nagyon tisztelettudó okos gyerek. Kérlek titeket ennek megfelelően ítéljétek meg. Mert nem minden 250 WN8-as retardált!!!! Egyszerűen csak gyerek.

Mpeti neked még egyszer köszönöm. Persze ha helyszűke lesz a TFK-2-ben akkor zokszó nélkül átmegy a háromba.

Üdv
Grisa

Te Grisa! Neked elmentek otthonról!? Kérlek tisztelettel, ebben a klánban nem arról szól a játék, hogy lenézzünk másokat, főleg nem egy klántársat, aki ráadásul még gyerek is! Az én fiam is volt klántag, amíg meg nem fertőzte a minesz@r, Ő csak olyan tankot vett meg, fejlesztett ki, ami külsőre tetszett Neki, és a wényóc és társait magasról lesz...! :) És ha rám hallgatsz rábeszéled, hogy Katicával menjen szakaszba! Aztán hallgasd meg az élménybeszámolóját! :) Tőle tanulhat is, és még jóé is fogja magát érezni. :)
Tehát, szeretettel üdvözöljük a klánban! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, bodzy, Katjaton, Mikszi67
Téma zárolva.
10 éve 3 hete - 10 éve 3 hete #145955 Írta: Kopasz
Megválaszolva: Kopasz
Csókolom :)
Jövöhéten szeretném elkezdeni a kocka gyüjtögetést. Általam vezetett 6 sh kedd és péntek este 8 órai kezdettel. Amennyiben időm engedi más napokon is megvalósthatók a kockák gyüjtögetése, ha van rá igény.
Sh tankok, preferált - Cromwell, T37, Type 64 .
Alternativa lehet 1 max 2 preferált tank helyettesitésére - T21, T-34-85 (M,Rudy),VK 30.01 (D)
Kérek minden sh-ra jelentkezőt, hogy a tank amivel szeretne résztvenni sh-n legyen teljesen kivejlesztve (ne legyen stok), illetve felszerlve (venti, töltésgyorsitó, célzásgyorsitó, álcaháló stb. amit jónak lát).
További szép napot mindenkinek. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: zozo1982, bodzy, kimera70, MPeter71, Mikszi67
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145956 Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy

Csókolom :)
Jövöhéten szeretném elkezdeni a kocka gyüjtögetést. Általam vezetett 6 sh kedd és péntek este 8 órai kezdettel. Amennyiben időm engedi más napokon is megvalósthatók a kockák gyüjtögetése, ha van rá igény.
Sh tankok, preferált - Cromwell, T37, Type 64 .
Alternativa lehet 1 max 2 preferált tank helyettesitésére - T21, T-34-85 (M,Rudy),VK 30.01 (D)
Kérek minden sh-ra jelentkezőt, hogy a tank amivel szeretne résztvenni sh-n legyen teljesen kivejlesztve (ne legyen stok), illetve felszerlve (venti, töltésgyorsitó, célzásgyorsitó, álcaháló stb. amit jónak lát).
További szép napot mindenkinek. :)

Péntek OK !! :P
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145958 Írta: grisa74
Megválaszolva: grisa74
Szia Tibi!

Tudom én hogy ez nem az a klán (különben én sem lennék itt). Nem is attól tartok, hogy rossz lenne a fogadtatása. Mindössze annyi az egész, hogy a két szem hatos tankjával, meg a nem feltétlenül tudatos játékával nem mindenkinek lesz alkalmas szakasztárs. Viszont ahogy elnézem őt, dobálni fogja a szakaszmeghívókat az tuti.... Na tényleg nem lihegem túl. petya1211 nevű kiskrapek megérkezett közétek.

Sziasztok!

Üdv
Grisa

Te Grisa! Neked elmentek otthonról!? Kérlek tisztelettel, ebben a klánban nem arról szól a játék, hogy lenézzünk másokat, főleg nem egy klántársat, aki ráadásul még gyerek is! Az én fiam is volt klántag, amíg meg nem fertőzte a minesz@r, Ő csak olyan tankot vett meg, fejlesztett ki, ami külsőre tetszett Neki, és a wényóc és társait magasról lesz...! :) És ha rám hallgatsz rábeszéled, hogy Katicával menjen szakaszba! Aztán hallgasd meg az élménybeszámolóját! :) Tőle tanulhat is, és még jóé is fogja magát érezni. :)
Tehát, szeretettel üdvözöljük a klánban! :)

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, sandorati, DarkRaven73, Mikszi67
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145966 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN
Nincsenek rá szavak hogy milyen szarkupacot csináltak pár év alatt ebből az országból.Annyi vér nincs a pucájában a buzinak,hogy magyar rendszámot tegyen az autójára.Rohadt árja,nagyon keresztény,nagyon magyar FÉREG!
Figyelem: Spoiler!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: lucha_nDall, Mikszi67
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145967 Írta: zeroveritas
Megválaszolva: zeroveritas
A fiam mindjárt jelöli is Petyát cimborának. 04Boti
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Tankpeti profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kb lényegtelen, ha alapvetően mindenki azzal...
    • Írta: Tankpeti
    • 5 órája 57 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 18 órája 41 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 10 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.