Kíváncsi lennék a véleményetekre.
SU100M1 vagy SU152?
Én a SU-152-öt troll löveggel vittem. Úgy vélem mivel boldog-boldogtalan belövi, jobb minél kevesebb ideig az ellen előtt állni. Így minden lövés után vissza lehet húzódni fedezékbe. Hátulütő, hogy ha mellé megy, akkor bizony lehet imádkozni, hogy az célpont addig ne rohanjon el (vagy ami rosszabb: le...)
Én főleg arannyal használtam, ezért inkább az ISU-t tartottam meg, azt olcsóbb a troll gunnal fenntartani.
Első tier x-es tankom volt az Obj. 268, éppen a nerf után. Jó nagy csalódás volt. Pár kör után lezsíroztam és beállítottam a sarokba. Most ezzel a legénységgel kezdtem neki a másik ágnak. Meghálálja a 3 skilles legénységet a 263-as vonal. Néha még én szégyelltem, hogy a pofámba mászó ellen még mindig nem lát a bokor mögött.

A Su-101M tier-jében jobb mint a SU-101. Nagyon jól pattint, igazi roham td. Nem kell félni, ha városi pályát ad, majdnem medes stílusban lehet tolni. Kezdők, kis penes lövegek csak úgy pattognak róla.

Csak az a szűk kitéríthetőség ne lenne, azt tényleg szokni kell.
Az egyik vonalon a Obj. 704-ig érdemes menni, a másikra sokan mondják, hogy a Obj. 263 a jelenlegi legjobb td a játékban (bár érdekes stílusa van)
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...