9 éve 1 hónapja#202001Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Na..... Holnap ha a Ventisek is benne vannak a ts használatban, invitálnék mindenkit egy közös hopka live megnézésere.
A szórakozás garantált, sört, virslit lehet hozni
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Seewan, bodzy, Mikszi67
Megnéztem Hopka mester negyedórás okosítását.
Kiesett az idő.
A negyedóra alatt egy óra telt el, mint párom mndta, csak ültem, magam elé meredve csendesen. Potyogtak a könnyeim, nem mert megzavarni.
Feltünt neki, hogy zavarodottan beszélek. Megmérettem, az IQ-m leesett 90 alá... Ha még negyedórát rászánok a mesterre, levernek a csimpánzok matekban.
De már értem a mestert.
Látom az utat, amit kijelölt. Már tudom honnét jönnek a 100 alatti wn8as mutatós karakterek. Egy új világrend épül...
***Fehér autó fékezett a ház elött szirénázva és ááá fehér ruhás emberek jöttek, pulcsit hoztak...***
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, atus7377, rezsi70, MPeter71, DarkRaven73, Bence0721
Ahogy nézem, még nem tudom biztosan eldönteni, hogy tényleg ennyire debil, vagy szándékosan kifigurázza a túlértékelt magyar streamereket.
Mert mindkettő a kalapban van.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Angelus1991ster
A másik csúcs az volt amikor nem felderitett, látott egy tankot és azért nyertek......
Meg amikor be is tettem az aláírásomba, én most felderítő vagyok azért maradok hátúl...... amikor egyedűl maradt 5-6 ellen és bemondta 0 sebzéssel, bocs ezt most nem sikerült lehoznom...... miért volt amikor igen ?????
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kurcsics
Ahogy nézem, még nem tudom biztosan eldönteni, hogy tényleg ennyire debil, vagy szándékosan kifigurázza a túlértékelt magyar streamereket.
Mert mindkettő a kalapban van.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...