Jelenleg

14
látogatónk van

Vidám Percek Méreg Ellen !

6 éve 10 hónapja #202081 Írta: Deadman78
Megválaszolva: Deadman78

Ahogy nézem, még nem tudom biztosan eldönteni, hogy tényleg ennyire debil, vagy szándékosan kifigurázza a túlértékelt magyar streamereket. :happy:
Mert mindkettő a kalapban van.

Ha látad a statját szerintem nem nehéz eldönteni :trollol: :trollol: :trollol: :banana:

Pont azért. Lehet, hogy regelt egy accot trollkodni! :trollol: :trollol: :trollol:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

6 éve 10 hónapja #202082 Írta: nyilas2
Megválaszolva: nyilas2

Ahogy nézem, még nem tudom biztosan eldönteni, hogy tényleg ennyire debil, vagy szándékosan kifigurázza a túlértékelt magyar streamereket. :happy:
Mert mindkettő a kalapban van.

Ha látad a statját szerintem nem nehéz eldönteni :trollol: :trollol: :trollol: :banana:

Pont azért. Lehet, hogy regelt egy accot trollkodni! :trollol: :trollol: :trollol:

de figyelj lehet hogy 20 év mulva lila játékos lessz ha beveri a fejét a monitorba :trollol: :trollol: :trollol: :evil:

6 éve 10 hónapja #202083 Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy
Több accja van szerintem is Tegnap nem a ritchikhpro néven ment vagy átneveztette

Egy baráti vállveregetésre mindig jó vagy nálam !! :)

www.youtube.com...tfthsg
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: nyilas2

6 éve 10 hónapja #202084 Írta: ticsungg
Megválaszolva: ticsungg

Valamint Hopka értékeli GoodBad Játékát:

Remek kis AIM BOTos videó, iskolapéldája, hogy miért hagytam abba a játékot.
A Sok csaló MOD miatt, és persze a piros gyerekek is beleszólnak, akik szétcseszik az egész játékot.

6 éve 10 hónapja #202085 Írta: nyilas2
Megválaszolva: nyilas2

Több accja van szerintem is Tegnap nem a ritchikhpro néven ment vagy átneveztette

Vagy direkt hülye? :trollol: :izmena:

6 éve 10 hónapja #202088 Írta: bigbali
Megválaszolva: bigbali

A Sok csaló MOD miatt, és persze a piros gyerekek is beleszólnak, akik szétcseszik az egész játékot.

Aimbot? Tell me more...

6 éve 10 hónapja #202089 Írta: bodzy
Nehéz megmondani, kicsit gyanús, mivel a technikai megvalósításhoz ért ! Viszont annyira nem keresi véletlenül sem a szavakat, és sosem zökkent ki, ha trollkodik akkor viszont Oscart Neki.... :evil:

www.youtube.com...tfthsg

6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #202090 Írta: Rohamnyuszi
Megválaszolva: Rohamnyuszi
Miután rászántam egy fél órát...

Egyre inkább meggyőződésem, hogy a srác egy kimondottan jól sikerült troll, mert ilyen szókincs, retorika nyelvhasználat mellett, bármennyire is próbálkozik, képtelenség lenne ezt a fogyatékosságot mögé társítani.

Néhol túl megjátszott az idiotizmus, plusz nehéz elképzelnem azt is, hogy jó minőségű stream-et tud produkálni valaki, aki az előadás alapján lélegezni sem lenne képes könyv nélkül.

Szóval én erőteljesen arra szavazok, hogy ez egy felvett szerep, viszont amennyiben igaz, akkor elismerésem a srácnak.

szerk: pacsi Bodzy
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bodzy

6 éve 10 hónapja #202091 Írta: bodzy
Ezt melyik részéből szűrted le ?? De tudod mit ebben a topicban ilyennel nem foglalkozunk !!! :evil: :banana:

Aimbot? Tell me more...

www.youtube.com...tfthsg
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73

6 éve 10 hónapja #202093 Írta: Deadman78
Megválaszolva: Deadman78

Nehéz megmondani, kicsit gyanús, mivel a technikai megvalósításhoz ért ! Viszont annyira nem keresi véletlenül sem a szavakat, és sosem zökkent ki, ha trollkodik akkor viszont Oscart Neki.... :evil:

Nekem ott esett le, mikor GB videójában csodálkozik, hogy miért áll bokor mögé, de utána kapásból dob egy olyan szlenget, amelyet az tud, aki jól ismeri a játékot.
Néha túltolja a trollkodást, azért lett gyanús. De legalább lehet rajta szórakozni néha. :banana:

6 éve 10 hónapja #202094 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor

Ezt melyik részéből szűrted le ??

Szerintem arra gondol mikor kilépett a streamer a rögzített kamerából és tök másfelé nézett mint amerre a tank lőtt, de ennek semmi köze az aimbothoz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bodzy, DarkRaven73

6 éve 10 hónapja #202095 Írta: DarkRaven73
Megválaszolva: DarkRaven73
Gyanítom a srác, egy igen erős görbe tükröt tart. Vélhetőleg sokakat hallott játék közben (TS, stb.).

"A siker nem döntő, a kudarc nem végzetes: a bátorság, hogy folytasd, ez az, ami számít."

Winston Churchill

6 éve 10 hónapja #202096 Írta: DarkRaven73
Megválaszolva: DarkRaven73

Ezt melyik részéből szűrted le ??

Szerintem arra gondol mikor kilépett a streamer a rögzített kamerából és tök másfelé nézett mint amerre a tank lőtt, de ennek semmi köze az aimbothoz.

Yep, jobb egér gomb nyomva tartás :trollol:

"A siker nem döntő, a kudarc nem végzetes: a bátorság, hogy folytasd, ez az, ami számít."

Winston Churchill

6 éve 10 hónapja #202097 Írta: bodzy
A carryre gondolsz..... az még nem feltétlenül de lehet !

www.youtube.com...tfthsg

6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #202100 Írta: Triagia
Megválaszolva: Triagia

Nekem ott esett le, mikor GB videójában csodálkozik, hogy miért áll bokor mögé, de utána kapásból dob egy olyan szlenget, amelyet az tud, aki jól ismeri a játékot.
Néha túltolja a trollkodást, azért lett gyanús. De legalább lehet rajta szórakozni néha. :banana:

Megnéztem több videóját is, még a fejből kiszínezett pikachut is ( na jó abba csak belenéztem), de 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem troll, hanem IQ szegény, de hogy abban nagyon nagy a rutinja az biztos.
Volt mikor nulla sebzéssel, csukott szemmel 2. volt. Szerinte....Még az se tűnt fel neki, hogy mi szerint van sorba rendezve és ez többször is, de ez csak 1 a 100-ból.
Szóval nem troll, az biztos, szvsz.

Audiatur et altera pars!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71, DarkRaven73

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.