Ahogy nézem, még nem tudom biztosan eldönteni, hogy tényleg ennyire debil, vagy szándékosan kifigurázza a túlértékelt magyar streamereket.
Mert mindkettő a kalapban van.
Ha látad a statját szerintem nem nehéz eldönteni
Pont azért. Lehet, hogy regelt egy accot trollkodni!
Ahogy nézem, még nem tudom biztosan eldönteni, hogy tényleg ennyire debil, vagy szándékosan kifigurázza a túlértékelt magyar streamereket.
Mert mindkettő a kalapban van.
Ha látad a statját szerintem nem nehéz eldönteni
Pont azért. Lehet, hogy regelt egy accot trollkodni!
de figyelj lehet hogy 20 év mulva lila játékos lessz ha beveri a fejét a monitorba
Remek kis AIM BOTos videó, iskolapéldája, hogy miért hagytam abba a játékot.
A Sok csaló MOD miatt, és persze a piros gyerekek is beleszólnak, akik szétcseszik az egész játékot.
A Sok csaló MOD miatt, és persze a piros gyerekek is beleszólnak, akik szétcseszik az egész játékot.
Nehéz megmondani, kicsit gyanús, mivel a technikai megvalósításhoz ért ! Viszont annyira nem keresi véletlenül sem a szavakat, és sosem zökkent ki, ha trollkodik akkor viszont Oscart Neki....
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja#202090Írta: Rohamnyuszi
Megválaszolva: Rohamnyuszi
Miután rászántam egy fél órát...
Egyre inkább meggyőződésem, hogy a srác egy kimondottan jól sikerült troll, mert ilyen szókincs, retorika nyelvhasználat mellett, bármennyire is próbálkozik, képtelenség lenne ezt a fogyatékosságot mögé társítani.
Néhol túl megjátszott az idiotizmus, plusz nehéz elképzelnem azt is, hogy jó minőségű stream-et tud produkálni valaki, aki az előadás alapján lélegezni sem lenne képes könyv nélkül.
Szóval én erőteljesen arra szavazok, hogy ez egy felvett szerep, viszont amennyiben igaz, akkor elismerésem a srácnak.
Aimbot? Tell me more...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73
Nehéz megmondani, kicsit gyanús, mivel a technikai megvalósításhoz ért ! Viszont annyira nem keresi véletlenül sem a szavakat, és sosem zökkent ki, ha trollkodik akkor viszont Oscart Neki....
Nekem ott esett le, mikor GB videójában csodálkozik, hogy miért áll bokor mögé, de utána kapásból dob egy olyan szlenget, amelyet az tud, aki jól ismeri a játékot.
Néha túltolja a trollkodást, azért lett gyanús. De legalább lehet rajta szórakozni néha.
Nekem ott esett le, mikor GB videójában csodálkozik, hogy miért áll bokor mögé, de utána kapásból dob egy olyan szlenget, amelyet az tud, aki jól ismeri a játékot.
Néha túltolja a trollkodást, azért lett gyanús. De legalább lehet rajta szórakozni néha.
Megnéztem több videóját is, még a fejből kiszínezett pikachut is ( na jó abba csak belenéztem), de 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem troll, hanem IQ szegény, de hogy abban nagyon nagy a rutinja az biztos.
Volt mikor nulla sebzéssel, csukott szemmel 2. volt. Szerinte....Még az se tűnt fel neki, hogy mi szerint van sorba rendezve és ez többször is, de ez csak 1 a 100-ból.
Szóval nem troll, az biztos, szvsz.
Last edit: 9 éve 1 hónapja by Triagia.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71, DarkRaven73
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...