- Köszönetek: 20
Ha látad a statját szerintem nem nehéz eldönteniAhogy nézem, még nem tudom biztosan eldönteni, hogy tényleg ennyire debil, vagy szándékosan kifigurázza a túlértékelt magyar streamereket.
Mert mindkettő a kalapban van.![]()
![]()
![]()
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
de figyelj lehet hogy 20 év mulva lila játékos lessz ha beveri a fejét a monitorba
Ha látad a statját szerintem nem nehéz eldönteniAhogy nézem, még nem tudom biztosan eldönteni, hogy tényleg ennyire debil, vagy szándékosan kifigurázza a túlértékelt magyar streamereket.
Mert mindkettő a kalapban van.![]()
![]()
![]()
Pont azért. Lehet, hogy regelt egy accot trollkodni!![]()
![]()
Valamint Hopka értékeli GoodBad Játékát:
Vagy direkt hülye?Több accja van szerintem is Tegnap nem a ritchikhpro néven ment vagy átneveztette
Remek kis AIM BOTos videó, iskolapéldája, hogy miért hagytam abba a játékot.
A Sok csaló MOD miatt, és persze a piros gyerekek is beleszólnak, akik szétcseszik az egész játékot.
Remek kis AIM BOTos videó, iskolapéldája, hogy miért hagytam abba a játékot.
A Sok csaló MOD miatt, és persze a piros gyerekek is beleszólnak, akik szétcseszik az egész játékot.
Aimbot? Tell me more...
Nehéz megmondani, kicsit gyanús, mivel a technikai megvalósításhoz ért ! Viszont annyira nem keresi véletlenül sem a szavakat, és sosem zökkent ki, ha trollkodik akkor viszont Oscart Neki....
Szerintem arra gondol mikor kilépett a streamer a rögzített kamerából és tök másfelé nézett mint amerre a tank lőtt, de ennek semmi köze az aimbothoz.Ezt melyik részéből szűrted le ??
Szerintem arra gondol mikor kilépett a streamer a rögzített kamerából és tök másfelé nézett mint amerre a tank lőtt, de ennek semmi köze az aimbothoz.Ezt melyik részéből szűrted le ??
Nehéz megmondani, kicsit gyanús, mivel a technikai megvalósításhoz ért ! Viszont annyira nem keresi véletlenül sem a szavakat, és sosem zökkent ki, ha trollkodik akkor viszont Oscart Neki....
Nekem ott esett le, mikor GB videójában csodálkozik, hogy miért áll bokor mögé, de utána kapásból dob egy olyan szlenget, amelyet az tud, aki jól ismeri a játékot.
Néha túltolja a trollkodást, azért lett gyanús. De legalább lehet rajta szórakozni néha.
https://wot-record.com/
itt 3500 volt a ...