8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja#230543Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr
A hamburgerzabálók szerint jelenleg ezek Európa országai...
Túl sok a kép, szóval inkább a linket raktam be, nem a képeket. themetapicture....a-map/
Az egyik gyöngyszem:
Last edit: 8 éve 7 hónapja by Celebúr.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Szete58, Rallyefan81, Sics, Frankenstein Bourne, MegaJani, Sztyepan65, be.ga1004, Jorg_
Volvo!
Van benne egy amihez hasonlót (felülről az 5.)középsuli Szállítás és Közlekedés órán (szakma) a padtársnőm produkált. Szte Vác Zala megye. Ja most bírósági alk a bíró mellett stb...
Ha fordítva kellene (USA államai) akkor lenne nagy nevetés odaát is.
Last edit: 8 éve 7 hónapja by gwr.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, MegaJani, Sztyepan65, Jorg_
Páran egészen jól kitöltötték. Nem kell hasra esni az átlag amerikai ismereteitől, de nem sok magyar írna jó helyre ötnél több államot egy USA térképen. (velem együtt)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, gwr, Sics, uuee, MegaJani
Mivel felváltva játszanak, lekellet foglalni a másikat. Az, hogy én mikor?...
Jó ötlet!
Az a doboz nagyon érdekelne, mert a csajok ha nekiállnak vasalógyöngyözni, akkor jön, hogy "Apa, gyűjts nekem zöldeeet". Aztán a végén mindent visszaönt az eredeti Ikeás dobozba.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ga5udeHUN
Páran egészen jól kitöltötték. Nem kell hasra esni az átlag amerikai ismereteitől, de nem sok magyar írna jó helyre ötnél több államot egy USA térképen. (velem együtt)
Ez igaz, de nem is egy szinten van a két dolog , USA térkép az olyan, mint mondjuk Magyaro. térkép, szóval Alabama mondjuk Zala megyével kb egyenrangú...
Esetleg egy full Amerika vaktérkép az igen, az jöhet... (nem mintha Délamerikában nem szerepelnénk mi le, de fontosságot tekintve igazán nem egy kategória a 2 kontinens... )
Last edit: 8 éve 7 hónapja by Leopardusz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr, Frankenstein Bourne, Sztyepan65
Srácok, kedvenc kérdésem Brüsszel Scharleroi repterén vámos tiszttől: Magyarország az EU tagja? krvnyd...Amikor mondom , hogy magyar vagyok az átlag belga megkérdezi , hogy az Európában van?.. Igen b+ amikor a rabló lovagok még a szomszéd várban bták+ a herceg kisasszonyokat akkor mi már 1000 éve kihalt uralkodói házzal büszkélkedhettünk... Amikor megalapították Belgiumot akkor a magyarok már fél európát legyalázták, megfarkalták az oszmán birodalmat 150 évig szívtak és mégis felemelkedtek.. Belgák meg csak simán buzik voltak 2 nagyhatalom ütköző zónájaként.3 nyelvet beszéltek és két f@szopó belga között akik született belgák egy magyarnak kell tolmácsolni mert az egyik csak hollandul tud pofázni a másik meg csak franciául.. Az ilyen országot be kellene szántani..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Kopasz0721, Rallyefan81, Celebúr, PanzerGrey, Leopardusz, Sztyepan65, be.ga1004
Volvo!
Van benne egy amihez hasonlót (felülről az 5.)középsuli Szállítás és Közlekedés órán (szakma) a padtársnőm produkált. Szte Vác Zala megye. Ja most bírósági alk a bíró mellett stb...
Ha fordítva kellene (USA államai) akkor lenne nagy nevetés odaát is.
Ez sajna így van... M.O. , Gimnázium,Európa vaktérkép , álomvárosok (Párizs, Lóma, Berlin,stb ) bent figyeltek a Földközi-tengerben, Atlanti-oceánban....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr
Mivel felváltva játszanak, lekellet foglalni a másikat. Az, hogy én mikor?...
Jó ötlet!
Az a doboz nagyon érdekelne, mert a csajok ha nekiállnak vasalógyöngyözni, akkor jön, hogy "Apa, gyűjts nekem zöldeeet". Aztán a végén mindent visszaönt az eredeti Ikeás dobozba.
Bármelyik barkács üzletben, de sokszor Aláj,Tacskó és társaiban szortimenter címen kapsz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: treffhetes10
Battlefield 2D style