Srácok, kedvenc kérdésem Brüsszel Scharleroi repterén vámos tiszttől: Magyarország az EU tagja? krvnyd...Amikor mondom , hogy magyar vagyok az átlag belga megkérdezi , hogy az Európában van?.. Igen b+ amikor a rabló lovagok még a szomszéd várban bták+ a herceg kisasszonyokat akkor mi már 1000 éve kihalt uralkodói házzal büszkélkedhettünk... Amikor megalapították Belgiumot akkor a magyarok már fél európát legyalázták, megfarkalták az oszmán birodalmat 150 évig szívtak és mégis felemelkedtek.. Belgák meg csak simán buzik voltak 2 nagyhatalom ütköző zónájaként.3 nyelvet beszéltek és két f@szopó belga között akik született belgák egy magyarnak kell tolmácsolni mert az egyik csak hollandul tud pofázni a másik meg csak franciául.. Az ilyen országot be kellene szántani..
Úgy érzem, h ide kivánkozik eme mélyenszántó elemzés a balga belgákról... gyuloltellenseg...lgak_2
remélem ismeritek, ha mégsem, ideje
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: amper007, Szete58, Celebúr, PanzerGrey, Sztyepan65, be.ga1004
Az ifjú férj hazamegy a munkából kora este. Belép a lakásba az asszonyka ránéz és éktelen sírásba kezd.
Kérdi a férj. Mi a baj Drágám ?
Asszonyka hüppögve válaszol: Nem hoztál nekem semmit Valentin napra !!
Mire a férj : Miért Bálint vagy b+ ????
Ha kell az év 364 napján veszek a páromnak virágot, de ezen a napon biztosan nem !!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tiger, pap32, PanzerGrey, sziszifuszi, Sztyepan65
Az ifjú férj hazamegy a munkából kora este. Belép a lakásba az asszonyka ránéz és éktelen sírásba kezd.
Kérdi a férj. Mi a baj Drágám ?
Asszonyka hüppögve válaszol: Nem hoztál nekem semmit Valentin napra !!
Mire a férj : Miért Bálint vagy b+ ????
Ha kell az év 364 napján veszek a páromnak virágot, de ezen a napon biztosan nem !!
En megalkuvo tipus vagyok. Bar szivembol egyet ertek veled, ha ezzel oromet okozok es ez neki szamit, akkor ha ha nem is viragot, de valami figyelmes aprosagot miert ne. Pl. Ma hajnalban taplalek kiegeszito csomagot kapott ajandekba amit mar regota nezegetett maganak, de sajnalta ra a zaetont. : ).
Battlefield 2D style