hát ez rettenetes
vannak nekem is vmi hasonló gyöngyszemeim
közben elgondolkodom, h kik lehetnek ezek....
Én már semmin nem tudok meglepődni, amióta egy természetgyógyász megmutatta az igen borsos áron (40k/db) vásárolt 2 db mágnesét. Az egyik mágnes déli, a másik mágnes az északi pólusú volt..... Nincsenek olyan smile-k, amik kifejeznék az arckifejezésemet, amikor meghallottam, van aki már a fizikát, biológiát, és egyéb tudományokat is képes meghazudtolni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, Rallyefan81, Pelenkabetyar, Leopardusz, Sztyepan65, be.ga1004
hát ez rettenetes
Én már semmin nem tudok meglepődni, amióta egy természetgyógyász megmutatta az igen borsos áron (40k/db) vásárolt 2 db mágnesét. Az egyik mágnes déli, a másik mágnes az északi pólusú volt..... Nincsenek olyan smile-k, amik kifejeznék az arckifejezésemet, amikor meghallottam, van aki már a fizikát, biológiát, és egyéb tudományokat is képes meghazudtolni.
Jó vétel volt.
Nekem van kelet-nyugat irányú,holnap kettévágom.
Last edit: 8 éve 7 hónapja by Rallyefan81.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Szete58, Leopardusz, Sztyepan65, be.ga1004
hát ez rettenetes
Figyelem: Spoiler!
Jó vétel volt.
Nekem van kelet-nyugat irányú,holnap kettévágom.
Slussz poén, amikor megemlítettem, hogy ilyen mágnes márpedig nem létezik, ki lettem tessékelve a helységből, mert a negatív hullámaimmal zavarom a mágnesek jótékony hatását.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, tiger, Rallyefan81, Sics
hát ez rettenetes
Sajna igen, itt tartunk... merthogy mindenki mondhassa magát természetgyógyásznak, és a földi halandó ember ugye - pláne ha már beteges - képes vagyonokat költeni természetfeletti képességekkel rendelkezőnek hitt csodamicsodákra...
lassan eljut a világ ezen okos fele odáig, hogy olyan dolgokat fog eladni ezeknek a beteg embereknek, hogy csak lesünk nagyokat...
pl. drazsé alakúra sajtolt szárított kutyaszart, azt mondván, hogy gyógyítja a rákos sejteket...
Last edit: 8 éve 7 hónapja by sandorati.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Angelus1991ster, Sztyepan65
hát ez rettenetes
Sajna igen, itt tartunk... merthogy mindenki mondhassa magát természetgyógyásznak, és a földi halandó ember ugye - pláne ha már beteges - képes vagyonokat költeni természetfeletti képességekkel rendelkezőnek hitt csodamicsodákra...
lassan eljut a világ ezen okos fele odáig, hogy olyan dolgokat fog eladni ezeknek a beteg embereknek, hogy csak lesünk nagyokat...
pl. drazsé alakúra sajtolt szárított kutyaszart, azt mondván, hogy gyógyítja a rákos sejteket...
Ne kapkodd el Atti, a kutyagumiról még nem bizonyította be senki, hogy nem gyógyítja a rákot!
De inkább ne is viccelődjünk ilyesmivel.
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja#230877Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Ne, kutyagumit vizben feloldják, higitják tizszeresen, 27szer ugyebár, potenciálják meg mittudomén mi az eljárás, majd forgalomba hozzák mint Canismerga. szerintem sokan megvennék...
s Hofit idézve, az a szomorú h ez nem vicc
Last edit: 8 éve 7 hónapja by Leopardusz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, sandorati, Sztyepan65
Ez olyan, mint a házi műanyaggyártás. Az eljárás a következő:
Veszel boltba a tengeri herkentyűknél egy szép méretes polipot, valamint egy nagy zacskó ropit. A ropit 10 percig vízben áztatod, majd leszűröd. A löttyöt egy tálba rakod majd esztétikusan elhelyezed rajta a polipot. Már kész is a polipropilén!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tiger, Szete58, Bence0721, pap32, Leopardusz, Sztyepan65, Grande__Reagel
Battlefield 2D style