Jelenleg 155 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 7 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 16 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 21 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 23 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Vidám Percek Méreg Ellen !

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #231667 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sztyepan65
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja #231671 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Naggyon komoly! :D

Akkor talán igaz is. Mármint ez a hír: www.keptelenseg...s-4381
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Pelenkabetyar, Sztyepan65
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja #231687 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

A társasház, ahol lakok, elég érdekes. Komolyan. Sok fura lakója van, akikből hármat most be is mutatnék.

Egyszerű! Macskákat kinyírni, majd az ukrán banyának a liftben megemlíteni, hogy ne kell a macskákhoz menni, mert láttad mikor a kínai "ebédelni" vitte őket. :applause:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Celebúr, DarkRaven73, Leopardusz, Sztyepan65
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja #231688 Írta: tiger
Megválaszolva: tiger
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, sandorati, Pelenkabetyar, Celebúr, TivadarToth, Sztyepan65, dotty
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja #231725 Írta: bogehu
Megválaszolva: bogehu

Innentől pedig ki lehet találni. A kutya a mindenség középpontjában áll nála. Így eszik, úgy iszik, emígy fekszik, de hát úgy sem értem én, mert nem látom a kutyát annyit mint ő. Akkor minek meséled bakker? Mikor már vagy harmadjára ecsetelte, hogy mennyire érti a puli, amit ő mond neki, hogyan szoktak beszélgenti, nem bírtam magammal. Ferdén ránéztem a mamira és azt mondtam, hogy

- Osztán tessék mán mondani. - majd közelebb hajoltam - Verset nem ír?

Tudjátok van az a pillanat, amikor a fellegekben vagy és éppen ecseteled a fene nagy boldogságod a hallgatóságnak, majd hirtelen kirántják alólad a szőnyeget és a seggeden végzed. Valami hasonló játszódhatott le a mamiban is. Ő szűkre húzott szemmel nézett rám én meg már kissé elhajolva, nagyra nyílt szemekkel rá, mindezt vagy negyven centi magasság különbséggel. Állítom, hogy ha a pulija ki lett volna képezve torkon harapásra, felemeli és hozzám vágja, de ezt biztos nem beszélték meg egymással... :troll:

Hádemekkora felelőtlen hülye voltál! Még egészen olcsón megúsztad a beszólást! Jól sejted, akár így is járhattál volna:

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thothem
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja #231732 Írta: dotty
Megválaszolva: dotty
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, Thothem, tiger, Kopasz0721, Celebúr, Bence0721, Sics, Frankenstein Bourne, Sztyepan65, japán
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja #231774 Írta: tiger
Megválaszolva: tiger
Néha csak ennyi kell :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Celebúr, Scanmen, Frankenstein Bourne, Sztyepan65, dotty
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #231775 Írta: Sztyepan65
Megválaszolva: Sztyepan65
Helyszín: Mo. Tolna megye. Paks.

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, INFARKTUS, tiger, sandorati, Celebúr, Ankhiszesz, dotty
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja #231776 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Cucu malac láj-láj-láj-kedveli ezt :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Sztyepan65, Grande__Reagel
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #231779 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth
Az igazi, ultra KV-1 fan!

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, INFARKTUS, tiger, Celebúr, DarkRaven73, Bence0721, Tomat, Sztyepan65, dotty, japán
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja #231785 Írta: sandorati
Megválaszolva: sandorati
Az alábbi összeállításban a lehető legröhejesebb példák szerepelnek, amiket orvosok osztottak meg az interneten. Ha érezted magad már hülyének hasonló esetben, olvasd el ezeket, és garantáltan jobban fogod érezni magad!!! :)

1. Volt, aki azért jött be a sürgősségire, mert homoszexuális.

2. Képes volt azért bejönni a sürgősségire, mert az iPhone-ja szerint nem alszik elég jól.

3. Még soha nem hallottak a statikus sokkról, és nem értették, miért nem tudtam gyógyítani ezt az „állapotot”.

4. Egy nő kihívta a mentőket, mert a vasúti sínek alatt egy feltételezhetően meggyilkolt testet látott. Amikor kiértünk, kiderült, hogy egy farönkre volt rádobva egy kabát, mellette pedig egy nagyon részeg nő siratta a fadarabot.

5. Az egyik betegem azért ment be a sürgősségire, mert szerinte túl sok fülzsír volt a fülében, és ki akarta szedetni.

6. Egy nő egyszer azzal jött be, hogy kinőtt a kisbabájának az első foga, és nem tudta, mit tegyen. Azt kérte, vágjam ki a pici többi fogát, hogy többet ne legyen gondja a fogzásra. Nem tettem meg.

7. Az egyik beteg azt mondta, akárhányszor szeretkezett a feleségével, a szája megbénult kicsit. Kiderült, hogy a felesége minden alkalommal spermaölő krémet használt előtte, ő pedig lent is próbált örömet okozni.

8. A feleségem szülész-nőgyógyász, és egyszer kihívták, mert egy fiatal lány nagyon vérzett. Igen, pontosan az volt a baj, amire most mindenki gondol.

9. Anyukám egyszer bevitt a sürgősségire, mert azt hitte, vérmérgezésem van. Igazából aznap csak puncsot ittam korábban, és lecsöppent a lábamra. A nővér letörölte, és már meg is mentett.

10. Azért vittem kórházba a kisfiam, mert nagyon gyakran volt kiütése a keresztcsontjánál. Már bent ültünk az orvosnál, amikor rájöttem, hogy ugyanaz a mintája a kiütéseknek, mint a jakuzzink belsejének.

11. Bejött egy ember a kórházba, és azt mondta, hogy éppen egy esküvőn volt, amikor rájött, hogy a fia egy kicsit alacsony. A kérdés az volt, tudnánk-e adni neki valamit azonnal, amitől megnő…

12. Egy fiatal srác nagyon sírt és elárulta, hogy szerinte az unokatestvére lehet, hogy terhes, mert 10 másodpercig farkasszemet néztek egymással. A fiú azt hitte, hogy ezáltal teherbe ejtette a saját unokatestvérét.

13. Hajnali kettőkor teljesen kiborulva rohant be egy húsz éves srác a barátnőjével, azzal, hogy valami kiszakította a torkát. A nyelvcsapja volt az. Ez a gyerek valahogy leélt úgy húsz vet az életéből, hogy nem vette észre a nyelvcsapját.

14. Tegnap éjszaka valaki azért jött be a sürgősségire, mert volt egy szálka a kezében. Egy egészen kicsi szálka.

15. Hajnali kettőkor valaki azért hívott fel, mert túl büdöset pukizott a lánya.

16. A telefonban azt állította, hogy súlyos égési sérülést szenvedett az „egész” testén forró víztől. A vizsgálat során nem voltak rajta látható nyomok, úgyhogy végül bevallotta, hogy csak a jobb mutatóujján égett meg egy kis rész.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: INFARKTUS, tiger, Celebúr, Leopardusz, Sztyepan65
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja #231790 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
nemkutya.com/like/108063
Aki nm érti meg elsőre az városi :trollol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr, PanzerGrey, Ankhiszesz, Sztyepan65, dotty, Fudo_Yusei
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja #231832 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

nemkutya.com/like/108063
Aki nm érti meg elsőre az városi :trollol:

És mindenkin sapka van! :ohmy:
Nna, aki ezt nem érti, az nem volt még ilyen eseményen. ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: INFARKTUS, PanzerGrey, Sztyepan65
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja #231845 Írta: Sztyepan65
Megválaszolva: Sztyepan65
A tegnapi napom elég kiegyensúlyozott volt a játék terén :silly:

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tiger, Kopasz0721, Celebúr, Bence0721, pap32, Sics
Téma zárolva.
8 éve 7 hónapja #231846 Írta: sandorati
Megválaszolva: sandorati
Drága Vejem!
Tudom, hogy a válás óta nem hallottál felőlünk, de hosszas gondolkodás után szeretném elmondani, mennyire sajnálom hogy tönkrement a házasságod a lányommal.
Sajnos igazad van hogy otthagytad, most jöttem rá hogy valóban gyakran félrelépett, és semmi sem volt elég jó neki amit te csináltál.
Tudom, én sem voltam jó anyósod, nagyon sajnálom hogy soha nem tudtam befogni azt a nagy, mocskos pofámat, és mindenbe beleszóltam, de csak azért, mert segíteni akartam.
Igazad volt, mégsem volt jó ötlet, hogy hozzátok költöztem, és mozdulni sem tudtatok miattam, azt is nagyon sajnálom, hogy úton-útfélen csak téged ócsároltalak.
Ez úton szeretnénk mindketten bocsánatot kérni, rájöttünk, hogy nálad szorgalmasabb, dolgosabb, rendesebb embert nem hordott még a hátán a föld.
Most, így 10 év távlatából mégiscsak te vagy az az ember, aki férjül kívánnék az egyetlen lányomnak. Remélem a közben eltelt idő megszépítette az emlékeidet, lecsillapodott benned a harag.
Tudom, ennyi idő után nehéz újrakezdeni, de mindketten örülnénk neki, ha néha meglátogatnál minket, talán újra fellángol köztetek a régi szerelem.

Nagyon várjuk hogy jelentkezz.

Csókol: szerető anyósod

Ui.: Gratulálunk a lottónyereményedhez !!!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, INFARKTUS, tiger, Celebúr, DarkRaven73, Bence0721, pap32, Sics, Sztyepan65
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 6 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.