Ha a magyar politikusok Wotoznának, akkor tuti csak artyval játszanának.
Ja hát, úgyis csak gombokat kell nyomogatniuk egész nap. Volt rá példa, hogy az se ment nekik.
Ha tank típusokkal kéne osztályozni ezeket a pártokat: arty- maszop+pm, lmp- light, heavy - fidesz, medium - jobbik. Persze mind aimbot-ozna és tundrázna.
A vándor már két napja nagyon éhes, amikor végre meglát egy régi kis viskót. Bekopog, és kérdi az öregasszonyt, aki ajtót nyit neki:
- Öreganyám! Szegény vándor vagyok, nagyon éhes, nincs egy kis étel a számomra?
- Fiam, tegnapi leves jó lesz?
- Persze öreganyám! Nagyon köszönöm!
- Akkor gyere vissza holnap!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Sztyepan65
A random varázsa (és az csak optikai csalódás, hogy Volvo artyval játszik)
Ki nyert? Te kis bi
Sz
Ex...
Vicces Wotinfosokkal /ellen játszani. Vagy klántárs ellen. Valamiért ők a fő célpont...
Más: szerinzem ne politizáljunk ilyen nyiltan,mert itt semmit nem változtatunk meg,csak az oldal üzemeltetőivel,fejlesztőivel ,sőt adminjaival baltázunk ki. Písz
Last edit: 8 éve 7 hónapja by Rallyefan81.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sztyepan65
A random varázsa (és az csak optikai csalódás, hogy Volvo artyval játszik)
Ki nyert? Te kis bi
Sz
Ex...
Vicces Wotinfosokkal /ellen játszani. Vagy klántárs ellen. Valamiért ők a fő célpont...
Más: szerinzem ne politizáljunk ilyen nyiltan,mert itt semmit nem változtatunk meg,csak az oldal üzemeltetőivel,fejlesztőivel ,sőt adminjaival baltázunk ki. Písz
Ők nyertek, esélyünk nem volt. Az összes medjük elszaladt szélre, az ott lévőket legyalulták és jöttek is tovább, már ott elvesztettük. Mi meg bemásztunk a szokásos domb alatti heavy verekedőbe. A FAME vezér agyonverette magát, én meg felmentem a dombra de nem volt mire lőni, átmenni a két td miatt - akik kiszedték dakillzort - a meg nem tudtam. A mocsárba lemenni meg esélytelen volt, mert azonnal megláttak volna a medek. Aztán behúzták a bázist. Hamar vége lett.
Volvo meg... amikor megláttam a 3 BC artyt, rögtön nyeltem egy nagyot, de mikor feltűnt Volvo neve, na akkor jött a zabszem effektus. Mondtam is magamnak, hogy most biztos bosszút áll és nem hagy élni, ezért valahányszor spoton voltam, pelenkát cseréltem. Ó, ha kilőhettem volna
Talán legközelebb majd férfihoz méltón tankkal jön és akkor lerendezzük
Last edit: 8 éve 7 hónapja by _Szazados_.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Szete58, Rallyefan81, DarkRaven73, Tomat, MegaJani, Sztyepan65
A: van valami baly a zenével
B: Inkább a helyesírásoddal. Az oldal konkrétan fordítást ajánl fel miatta.
A: kusoly köcsög
B: kusoly? Az egy állat mint a bagoly?
Trollllololololo.....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, DarkRaven73, Leopardusz, MegaJani
Battlefield 2D style