Lényeg ami a lényeg: a kellékes eltolta. Ha én fordítva teszek föl egy nemzetiszín szalagot az kalpagomra, mindenki hülyének néz, hogy mit bohóckodom itt olasz tökfödőben.
A heraldika szerint tényleg fordítva van, de vannak lehetséges verziók. (ugye a mi kokárdánkon is lehet elmélkedni, hogy fordítva van. )
Ha pl. ezt felpattintod egy kalpagra , akkor "fejjel lefele"lesz.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Az Úri közönség úgy is tud vidám perceket átélni, hogy nem otromba képeken heherészik.
Emlékeztek-e pár régi történelmi filmre és benne egy színészre...Bizony soxor játszotta a német vagy magyar detektívet stb... Na meg az Emlékmás?
Az Úri közönség úgy is tud vidám perceket átélni, hogy nem otromba képeken heherészik.
Ezzel az egy mondattal, szépen lefikáztad a vidám perceket, a posztolókat, illetve a köszönöm gombra kattintókat. Ezek szerint, mi otromba pórnép vagyunk. Kösz! Ennyi jutott nekünk.
Sosem szerettem, mikor a színészek egymás valagát nyalják. Saját magukat, egymást fényezik, hogy ők miféle csodálatos emberek. Annyira álszent az egész.
Last edit: 8 éve 6 napja by 19287d58816f35754c4393db64367f89.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, jamon_serrano, MegaJani, Sztyepan65
Ezzel az egy mondattal, szépen lefikáztad a vidám perceket, a posztolókat, illetve a köszönöm gombra kattintókat. Ezek szerint, mi otromba pórnép vagyunk. Kösz! Ennyi jutott nekünk.
Sosem szerettem, mikor a színészek egymás valagát nyalják. Saját magukat, egymást fényezik, hogy ők miféle csodálatos emberek. Annyira álszent az egész.
Relax! Nem kell felvenni a "zinget".
Abban egy picit igaza van, hogy néhol súroljuk a "napisz@r" oldalt felhozatalban. Kicsit korábbra vártam a "beszólást". Písz!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Red_Doki, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."