Az Úri közönség úgy is tud vidám perceket átélni, hogy nem otromba képeken heherészik.
Ezzel az egy mondattal, szépen lefikáztad a vidám perceket, a posztolókat, illetve a köszönöm gombra kattintókat. Ezek szerint, mi otromba pórnép vagyunk. Kösz! Ennyi jutott nekünk.
Sosem szerettem, mikor a színészek egymás valagát nyalják. Saját magukat, egymást fényezik, hogy ők miféle csodálatos emberek. Annyira álszent az egész.
Én szeretek otromba képeken heherészni.
Egyébként, Rejtő Jenő úrtól azt is tudjuk, hogy vannak helyek, ahol "
Esténként az úri közönség verekszik
".
Az Úri közönség úgy is tud vidám perceket átélni, hogy nem otromba képeken heherészik.
Ezzel az egy mondattal, szépen lefikáztad a vidám perceket, a posztolókat, illetve a köszönöm gombra kattintókat. Ezek szerint, mi otromba pórnép vagyunk. Kösz! Ennyi jutott nekünk.
Sosem szerettem, mikor a színészek egymás valagát nyalják. Saját magukat, egymást fényezik, hogy ők miféle csodálatos emberek. Annyira álszent az egész.
Én szeretek otromba képeken heherészni.
Egyébként, Rejtő Jenő úrtól azt is tudjuk, hogy vannak helyek, ahol "
Esténként az úri közönség verekszik
".
"Belépés díjtalan! Kilépés bizonytalan!"
Last edit: 8 éve 5 napja by matyiabagoly.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: jamon_serrano, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Én ezen csak röhögni tudok.Tartalmas csatáim egyike.
Ui.:Elvileg nem vagyok bot,de a képek szerint igen,úgyhogy szívesen vállalok bérmunkát jó pénzért.
Mellékletek:
Last edit: 8 éve 4 napja by tiger.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Tomat, Frankenstein Bourne, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."