8 éve 1 napja#252424Írta: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Megválaszolva: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Ez történik, amikor egy színvak először lát színeket. Az öreg, csak egy sáros és szürke főzelékké összefolyt világot ismert, egészen eddig. Billt a húga ajándékozta meg egy színkorrekciós lencsékkel felszerelt Enchroma szemüveggel, amely a szemben található fotóreceptorok különböző hullámhosszú fényeket érzékelő három fő típusa által küldött jelek közötti egyensúly visszaállításával éri el, hogy az addig meglehetősen színtelen és ingerszegény környezetüket a színvakok és színtévesztők is olyannak láthassák végre, mint a családtagjaik.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Feri38_HUN, INFARKTUS, tiger, Szete58, Kopasz0721, krysss81, Katjaton, PanzerGrey, Scanmen, MegaJani, Sztyepan65
Ezen már fészbúkon is kiakadtak, hogy harmadikos tankönyvben ez van. Nos annyi idősen még azt értelmezik (értettük), ami oda van írva. Nem a szövegggel van baj,hanem a felnőttek piszkos fantáziájával...
Mert ugye "Bujj-bujj zöld ág, zöld levelecske...."
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton, PanzerGrey, MegaJani, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Ezen már fészbúkon is kiakadtak, hogy harmadikos tankönyvben ez van. Nos annyi idősen még azt értelmezik (értettük), ami oda van írva. Nem a szövegggel van baj,hanem a felnőttek piszkos fantáziájával...
Kissé OFFTOPIC, de nekünk egyszer egy magyartanár-néptáncos-hagyományőrző fószer tolta, hogy az a "népdal" (vagy nevezzük akárminek) bizony valóban arról szól...néztünk mi is rendesen...
Kissé OFFTOPIC, de nekünk egyszer egy magyartanár-néptáncos-hagyományőrző fószer tolta, hogy az a "népdal" (vagy nevezzük akárminek) bizony valóban arról szól...néztünk mi is rendesen...
Igen, Tigris speed-ezik, Füles egy csöves szipus/füves, Malacka asszem LSD-t tol. Robert Gida meg pszihopata skizofrén, mert állatokkal beszél egy kitalált világban.
Hófehérke és a hét törpe... hmm stb...
Én is hallottam ezt a verziót, nincs is azzal semmi baj, ha úgy van. Sok szülő felháborodik , hogy Úr Isten!De egy gyerek akkor sem lát bele ilyet, ha igen akkor ott valami gond van..Szerintem.
Erről egy vicc jut eszembe: 16+
Tisztelt szerkesztőség!
Figyelem: Spoiler!
Mélységesen felháborodtam az önök által szerkesztett keresztrejtvényben szerepelt feladvány miatt: "A szerelem nyílása." A megoldás 4 betű, most nem írnám le. Ez egyszerűen gusztustalan. Nyilvános bocsánatkérést követelek a jó erkölcs nevében!
A szerk. válasza: Tisztelt Püspök úr!
Elnézését kérjük, ha ez önt felháborította. Azonban fel szeretnénk hívni a figyelmét egy kis apróságra. Az ön megoldása a "p-i-n-a" volt, melyet sajnos nem tudunk elfogadni. A feladvány ugyanis nem A szerelem nyílása volt, hanem "A szerelem nyilasa", amelyre a megoldás "á-m-o-r" lett volna. összesen 23465 megoldás érkezett be szerkesztőségünkbe. Ezek között mindössze 2 rossz megfejtés volt, egyik az öné, másik az érsek úré, így ezúton üzenjük az érsek úrnak, hogy az ő "s-e-g-g" válaszát sem tudjuk elfogadni.
Last edit: 8 éve 23 órája by Rallyefan81.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tiger, Katjaton, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Igen, Tigris speed-ezik, Füles egy csöves szipus/füves, Malacka asszem LSD-t tol. Robert Gida meg pszihopata skizofrén, mert állatokkal beszél egy kitalált világban.
Hófehérke és a hét törpe... hmm stb...
Én is hallottam ezt a verziót, nincs is azzal semmi baj, ha úgy van. Sok szülő felháborodik , hogy Úr Isten!De egy gyerek akkor sem lát bele ilyet, ha igen akkor ott valami gond van..Szerintem.
Erről egy vicc jut eszembe: 16+
Tisztelt szerkesztőség!
Figyelem: Spoiler!
Mélységesen felháborodtam az önök által szerkesztett keresztrejtvényben szerepelt feladvány miatt: "A szerelem nyílása." A megoldás 4 betű, most nem írnám le. Ez egyszerűen gusztustalan. Nyilvános bocsánatkérést követelek a jó erkölcs nevében!
A szerk. válasza: Tisztelt Püspök úr!
Elnézését kérjük, ha ez önt felháborította. Azonban fel szeretnénk hívni a figyelmét egy kis apróságra. Az ön megoldása a "p-i-n-a" volt, melyet sajnos nem tudunk elfogadni. A feladvány ugyanis nem A szerelem nyílása volt, hanem "A szerelem nyilasa", amelyre a megoldás "á-m-o-r" lett volna. összesen 23465 megoldás érkezett be szerkesztőségünkbe. Ezek között mindössze 2 rossz megfejtés volt, egyik az öné, másik az érsek úré, így ezúton üzenjük az érsek úrnak, hogy az ő "s-e-g-g" válaszát sem tudjuk elfogadni.
Egy konyv cimet irnam ide ehhez: Hoppal Mihaly - Erosz a folklorban. Erdekfeszito olvasmany. Arra, hogy ki, mit lat az ilyen tortenetekbe pedig annyit jegyeznek meg meg: par eve erdei iskolai foglalkozasokon meseltek eleg meredek sztorikat a kiserotanarok altalanos iskolas, 7. es 8. osztalyos gyerekek viselkedeserol es egyeb meglehetosen defektusos szellemi fejlettsegi szintjeikrol.
Nyilvan nem arulok el nagy titkot, de elegge furcsa szogben dol a vilag tengelye az elmult kb 1 evtizedben...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Rallyefan81, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Egy konyv cimet irnam ide ehhez: Hoppal Mihaly - Erosz a folklorban. Erdekfeszito olvasmany. Arra, hogy ki, mit lat az ilyen tortenetekbe pedig annyit jegyeznek meg meg: par eve erdei iskolai foglalkozasokon meseltek eleg meredek sztorikat a kiserotanarok altalanos iskolas, 7. es 8. osztalyos gyerekek viselkedeserol es egyeb meglehetosen defektusos szellemi fejlettsegi szintjeikrol.
Nyilvan nem arulok el nagy titkot, de elegge furcsa szogben dol a vilag tengelye az elmult kb 1 evtizedben...
Van néhány tanár a családban.
Meg vannak szakmát tanulók a kezem alatt. A minap is próbáltak nagy "nemiszerveskedni". Tisztelet a kivételnek, de nagyon nem furcsálom a nem létező csapat munkát pl. itt is a játékban.
Szóval.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton, 19287d58816f35754c4393db64367f89
8 éve 12 órája - 8 éve 12 órája#252461Írta: Pharysheus
Megválaszolva: Pharysheus
Most mit vagy úgy oda, a rózsaszín E100-tól?
Sose láttál rózsaszínű árnyalatos álcamintás ruciba pompázó bukszusokat?
Én emberekkel foglalkozom. Tudod milyen nehéz nem nyeríteni, amikor odajön?
Last edit: 8 éve 12 órája by Pharysheus.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, Sztyepan65
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."