Azért kíváncsi lennék ki veszi meg? Mondjuk Győzike ha megvenné vagy a KisGrofó...az legalább feldobná egy kicsit a játékot.
Lenne "dik-mán Buksi" meg "ezt kell csinyálni-eee?"
..kéccázötvenezret? ..ezért?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Baluka92, Sztyepan65
Ugye ki mit lát bele. Ez a csapatjáték fontosságat emeli ki. A magányos hősök itt nem rúgnak labdába.
Történet vasárnapról!
Végjáték 13 sec van hátra. Erlenberg Én egy rommá lőtt ötös Vk3001H(utccsó német forgótornyos hatosért gurultam) 13hp fent a kastélynál, egy Matilda IV csapattárs a folyó túlpartján a dombtetőn a kisháznál. van 13 sec hátra... ellenfél egy db Hummel! 6-os német arty 4kill-el full HP-n. Esély sincs a győzelmünkre, ő meg lehozza döntetlenre a meccset ha behúz a sarokba (látta hol vagyunk mert párbajban győztünk én és a Mitailda is. Az utolsó jelentés szerint a domb tövében volt a folyó másik oldalán. Kb 40 sec kell mire befognánk a célt. Erre beleugrott a folyóba!
Hülye artysták.
Ennél már csak az a vicces ha 9db arty lövést kapsz T150-el 8as csatába , mire elérsz bármilyen sziklát. oda rak a pusztába, keresztbe állít egy Is3 majd jön a spotter és 9db arty lövés ér engem . Nem nem az Is3-at ja Ő 450 wn8-as én meg 1100...(nem szégyen ez, hobbyból játszom, kb fél gőzzel oda koncentrálva )
Last edit: 7 éve 11 hónapja by gwr.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, DarkRaven73, Leopardusz, MegaJani
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...