Miért, van benne logika.. Inkább az lehet a gond, h hatalmas célpontod ad, s ha eltalálják a fánit, biztos h megvadul, onnantól meg nincs több célzott lövés a géppuskával
A Medieval 2 Total Warban vannak ágyús elefántok is , mondjuk nemtom mennyire hitelesek történelmileg, elvileg létező egységeket tettek a népekhez...
Cukrászda
"Cukrászdában dolgozom, jött a kedves vendég, hogy vissza szeretné mondani a torta rendelést,mert nem tudunk rá rakni 500 eurós dollárjelet. Elnézést kértem, és közöltem vele, hogy igen sajnos ilyet nem tudunk rátenni."
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Sics, Frankenstein Bourne, MegaJani, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89, Kulung69
Cukrászda
"Cukrászdában dolgozom, jött a kedves vendég, hogy vissza szeretné mondani a torta rendelést,mert nem tudunk rá rakni 500 eurós dollárjelet. Elnézést kértem, és közöltem vele, hogy igen sajnos ilyet nem tudunk rátenni."
Azt tudtam, hogy sokoldalú vagy, de még cukrász is! Azt hiszem fogunk barátozni
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Szete58, Leopardusz, Sics, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...