HHÚÚ bakker, ez egy lövés; Top Gun, Radley, Pool, és az összes arty-nak járó plecsni, és az összes konyharuha ! az, hogy az ellen meghal ok, de az összes csapattárs is egyszerre !!! WN8: 90000 !!!
Plusz minden lövésnél azonnal átrak egy új térképre, mert a jelenlegin egy fűszál sem marad, nemhogy célpont:)
Last edit: 7 éve 11 hónapja by sandorati.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, Sztyepan65
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja#253503Írta: McLepi
Megválaszolva: McLepi
Félreértitek.
Egyes tudálékos okostojások szerint biztos lehetne "golyófogó" is az a pirinyó csőtoldalék az "interkontinentális" lövésekre képes lövegek tesztjéhez, de....
Ez EGÉSZ biztosan egy artyra fejlesztett torkolattűz rejtő + hangtompító kísérleti példányának tesztjét ábrázoló kép, amely hamarosan a WoTba is bekerül - aranyért természetesen - a minél jobb camóért.
A mérete ne tévesszen meg senkit - az álcafestés bőven kompenzálja a "láthatóságát".
ui.: az állványzat se tévesszen meg senkit - SIMÁN elbírja a cső a cuccot. A képen csak azért van alátámasztva, hogy félrevezessék az "ellenséget".
Last edit: 7 éve 11 hónapja by McLepi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Egyes tudálékos okostojások szerint biztos lehetne "golyófogó" is az a pirinyó csőtoldalék az "interkontinentális" lövésekre képes lövegek tesztjéhez, de....
Ez EGÉSZ biztosan egy artyra fejlesztett torkolattűz rejtő + hangtompító kísérleti példányának tesztjét ábrázoló kép, amely hamarosan a WoTba is bekerül - aranyért természetesen - a minél jobb camóért.
A mérete ne tévesszen meg senkit - az álcafestés bőven kompenzálja a "láthatóságát".
ui.: az állványzat se tévesszen meg senkit - SIMÁN elbírja a cső a cuccot. A képen csak azért van alátámasztva, hogy félrevezessék az "ellenséget".
Igen, ez mind tiszta, de hirtelen ránézve a képre természetesen mindenkinek a rettenetes nagy cső a feltűnő, én is alaposabban megnézvén a képet rájöttem a "turpisságra"...
De poénnak sem rossz a kép
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani, Sztyepan65
ajándék: 1 db ingyenes májátültetés + bónusz: eredeti "emlékek" beültetése az agyba 50% kedvezménnyel... az akció tart: hó végéig !!!
Akkor sz@r ha törlődnek a vodkától az emlékek, mikor kopogtatnak az ajtón és kiszólsz kótyagos fejjel, hogy ki az a télapó.
És jön a válasz: Nem a Gestapó
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, MegaJani, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Ez nagyon karaj Minap mentem át a Bosnyák téri piacnál a zebrán és hallok egy hajókűrt szerű dudát,azt hittem egy kamizson elé léptem le,de nem,hanem a közelben lévő király pizzéria egyik mókás kedvű kiszállító robogósa egy légkürttel jelezte,hogy Ő most sietne,jót röhögtem,de láttam Ő is mosolygott a bukó alatt,mert igencsak meg voltam szeppenve.
Last edit: 7 éve 11 hónapja by tiger.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, DarkRaven73, MegaJani, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...