AZTAQRVA !!!
A kép jobb felső sarkában lévő "kiskép" még pár sör után egy dús, nagyon dús szemöldökű nőt sejtet, de az alatta lévő képen én egy merinói gyapjúba öltöztetett, sampont (bocs, akkori hajtisztítót ) sose látott, hosszúhajú roma vajdát vélek felfedezni...
Van az, hogy;... 7 legyet egy csapásra... nos, ez az egy "fotóval" tizenhármat tipikus esete...
Szerencsétlenek... ez volt anno a maxi felhozatal ???
Last edit: 7 éve 10 hónapja by sandorati.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: jaffa, PanzerGrey, Frankenstein Bourne, Sztyepan65, Kulung69
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja#256229Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Mert nem ment el feleség kereséssel az idő. Mind ronda, mind bajszos. Aztán gondolj bele, inkább tolsz hadjáratot pár éven át távol az otthontól vagy inkább hazamész a hitvesi ágyba?
szerk: ja, nem. Ez téged igazol. Akkor nem tudom.
Last edit: 7 éve 10 hónapja by treffhetes10.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, Frankenstein Bourne, Sztyepan65
– Igaz-e, hogy Moszkvában a Lenin téren Volvókat osztogatnak?
– A hír igaz – közli a jereváni rádió –, azzal az apró korrekcióval, hogy nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem a Lenin téren, hanem a Moszkva téren, nem Volvókat, hanem Volgákat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.
Itthon is vannak csúnya balesetek ám!Például ami úgy 3,5 éve történt velem a Hatvan-Boldog buszvonalon.
Konkrétan;épp a jelengegi munkahelyem felé utaztam a felvételire,amikor a Hatvani vonatállomásnál felszállt ez a...rockernek nézet ki,ami bőr kabátból.police napszemüvegből,hoszúszárú acélbetétesből.lófarokba fogott hajból és...egy MINISZOKNYÁBÓL állt! Hát.azt hiszem egy életre sokkolva lettem,de az a minimum hogy a látásom nagy mértékben rongálódott
Ő nem rocker! Ő egy indián. Gecse Tamásnak hívják és gyerekkora óta indián eszmék szerint él. A Hatvan környéki erdőkben van a tábora és csak a hideg időre költözik be a városba... Gyerekkorunkban egyszerre féltünk tőle és egyszerre volt a csúfolódásunk tárgya is... (Kedvenc rímünk az "Itt jön Gecsei, lógnak a csecsei" strófa volt, amiért utólag is elnézést kérek)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz
Ez viszont teljesen új nekem!De ez azon nem változtat hogy ISZONYAT furán fest így egy férfi.Vagy legalább is én így gondolom!Mondjuk igaz lehet amit írtál,de 2 dolog:
1:Akkor épp nyár közepe (július) volt.
2:Tényleg nem láttam azóta.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...