Mai napi ténykedésem!
Egy kis előszó.Gondoltam ma kedveskedek a kis családomnak egy kis édeséggel.Pár oladallal ezelőt Leopárdusznak írtam,hogy édességgel foglalkozom,na már most ma eszembe jutott,hogy a nyakamon maradt pár kiló tejkaramella,na nem az finom fajta a Krowka,hanem a magyar gyártmány(a nevét nem írnám le),na az a hulladék.Amivel úgy jártam,hogy nyáron a 40 fokban,aszfalton 60-ban,olyan kő kemény lett,hogy csúzli ammonak elmenne,de ember nem tudja elrágni még a terminátor fogait is kikapná.Tehát a családban sem kell senkinek,hiába kínálgatom(vajh miért?

)Na szóval,gondoltam felolvasztom és újragyártom.
1.Irány reggel a piac és vesz 3 doboz nyugtató,lehet több is,sőt inkább több,de ez inger küszöbtől függ.(A ciccentős fajta,ez nagyon fontos így utólag)
2.Kicsomagol a sok kis genyó T.karamell.
3.Feldob víz lábasban,reája másik lábas kis genyó T.karamellákkal.
4.Vár,iszik nyugtató.
5.1 hour later,már két nyugtató bent,közben Wotoz,rájön nem olvad a a sok kis genya T.karamella.
6.A víz elforrt!!WTF??A kis genyák meg röhögnek rajtam a fenti lábasban,de olvadni nem akarnak csak izzadnak mint kurva a templomban.(És ezzel ki is térnék egy kicsit a gondolatmenetemre,mert nagyon gyanús kezd lenni a dolog,úgyhogy 3. nyugtató megbont és ember elgondolkozik,hogy esetleg nem-e volt anno Csernobilban cukornád ültetvény,mert ember úgy érzi ezek a kis genyák bármilyen maghasadásnál sem olvadnak meg.)
7.Víz újratöltve.Ember ravasz az egészben maradt kis genyákat ollóval szétvágja,hátha.Bal kezén újjai szarrá égve.És közé margarint kever.
8.Hurrá olvadni kezd,ember legyőzni csernobili cukor.Elhamarkodott öröm volt ez,maradék nyugtatótt megisz.
9.Nyugtató elfogy.MINDENNEK VÉGE!!!(ekkor gondolkoztam el,hogy inkább a dühöngőbe írok)
10.Még mindig darabos,nem olvadnak a rohadékok,én szomjas vagyok.
11.Soha többet nem kezdek mégegyszer olvasztgatni semmi édességed,inkább lemegyek a piacra és veszek 1 tonna milkát a kínaiaktól,annak is örülnek itthon.
12.Lassan úgy néz ki lesz egy lábos alakú 3 kilós T.karamella kupacom (Leviatán),mondjuk ízre finom.
13.Asszem nem várom ki a végét,meguntam,szomjas is vagyok,összeégtem a konyha is tiszta dzsuva,úgyhogy ennyi volt emberek.
Tanulság:Az első pontnál ne jusson tovább senki,további szép napot nektek,megyek csokiért meg még nyugtatóért a piacra.Üdvözlettel
TIGER
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...