- Köszönetek: 231
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
A legénység énekli a Buffalo Soldier-t.T1 Heavy (V tier) / Fjords
6 kilövés :Cavalier,M4-85,P.43,M10 RBFM,SU-85,M41 HMC Sebzés :1709
Top Gun, Nagy kaliber
A periszkóp lehet nosztalgia. De apcr-t használta a kép alapján szerintem, csak elfogyott.Uhh, azt észre sem vettem, de most látom, hogy no gold, hogy a T7-es csatákban is remekül helytállhasson. Fel nem tudom fogni, főleg, hogy évek óta mondják neki a tutit. Bár a periszkóp a térképen elfoglalt pozíciójából kiindulva passzolhat a játékstílusához.
Én is tomatoként kezdtem 3,5 éve. Kb. 5000 csata után ért fel, hogy hogyan is kell(ene) játszani. Ekkor olyan 700 volt a WN8-am... utána még 5000 csatát elcsesztem a sok grindeléssel... Szóval kb. 10k csata után kezdtem odafigyelni a játékomra, de ekkor meg a személyes küldetések miatt pörgettem a csatákat. Persze azért lassan ment felfelé a WN8... Most 30k csatám van, 22 tankom 3 kiválóságjellel, 1450 össz-WN8 és már majd egy éve 2000 körüli az aktuális WN8. Engem is szopat a játék szinte minden második nap, de még nem vesztettem el a türelmem és a kék WN8-cal már nagyon elégedett leszek. További jó játékot.Későn érő típus vagyok, de inkább később mint sose. Tényleg nem csak duma, hogy kis oda figyeléssel a tomatókból is lehet egyszer jó játékos. Ennyi csatával mint nekem ez hosszú folyamat lesz, de jól alakul