2-ik csatám vele , de már most nagyon megszerettem
Gratula. Bár kérdezd meg a Tankpetit. Mert mintha az ő "kézikönyvében" olvastam volna olyan teóriát (ami nem tudom bizonyított-e), hogy az első x csata kedvezőbb MM-ű új beszerzésű tankoknál.
Last edit: 3 éve 9 hónapja by Bulcsu. Indoklás: elírás
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3, harakiri
először néztem nagyot, hogy ez ilyen gyenge, hogy 844 base xp-re már mestert ad, aztán láttam, hogy bukta lett és a bónusszal együtt már 1300+ volt az alap tp.
3 éve 9 hónapja - 3 éve 9 hónapja#304330Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
Elővettem a toborzó programos kisaccomat, hogy tudjak magamnak kis ládákat küldözgetni. Ha már ott voltam, akkor a kiképzőtáboros "ingyen tier 6 tank" tokant beváltottam AMX 12t-re (nem volt még normális szintű light az accon). Ha eléri végre a legénység a 100%-ot, akkor 2 milláért kapnak legénységi könyvet, és végre nem 6. érzék nélkül kell spottolnom
. Bár még így is kijönnek ilyen körök:
Mellékletek:
Last edit: 3 éve 9 hónapja by Tank_szemelyzete.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rohamnyuszi, fabyzol3, Slandyke, Bulcsu
Elővettem a toborzó programos kisaccomat, hogy tudjak magamnak kis ládákat küldözgetni. Ha már ott voltam, akkor a kiképzőtáboros "ingyen tier 6 tank" tokant beváltottam AMX 12t-re (nem volt még normális szintű light az accon). Ha eléri végre a legénység a 100%-ot, akkor 2 milláért kapnak legénységi könyvet, és végre nem 6. érzék nélkül kell spottolnom
. Bár még így is kijönnek ilyen körök:
Ha KV2 lett volna nem lájkolom. (Arra a városi legendára célzok, hogy Enszken indulásnál, ha eleresztesz menetből egy lövést KV2-essel az ellen bázisa felé, akkor néha látatlanban robbannak az ellen tankjai.
Na igen azért ám érdemes lenne prémium account előfizetést venni mert ahogy látom a prémium páncéltörők viszik a kreditet. Na de nem szép teljesítmény egy ilyen legendás tankra megszerezni a maximális kitüntetést gratulálok hozzá sok sikert a tiger ii tankhoz nekem nagy kedvenced gondolom mehet szakasz üdv Guszti_apu
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...