Az eddigi legrosszabb med amivel megcsináltam a 3 GM-et. Talán a Chi-Nu vetekszik vele.
Nortonor tankelemzése és dicsérete alapján kipróbáltam a 105 mm-es ágyút, de mivel nekem alapból nem jönnek be a HE és HEAT lövedékek (pláne nem úgy, hogy még 500 m/s sebességet sem érnek el...), egy borzalom volt vele a játék. Nekem a középső (76 mm-es) ágyú jött be, ami elméletileg a legnehezebben játszható, de az alacsony torkolati sebesség itt is megnehezítette a dolgomat.
Csak halkan megjegyzem, hogy ez is gyűjtői tank. Lassan kezdem megérteni miért is kerültek ki ezek a tech tree-ből...
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, Slandyke
De nekem régről úgy dereng, h az O-I nagyon félelmetes volt. Mi lett vele? Jó, mondjuk nem emlékszem, h régen is így záporoztak T6ban a drágább lőszerek. Ma már nem tűnik olyan nagyon félelmetesnek ez a tank...
Városi környezetben ez a tank egy szörnyeteg. Mondanám, h az egyik legjobb T8as heavy, viszont elég sok pálya van, ahol egyszerűen nem tudsz vele mit kezdeni, nem tudod, melyik pozíció lenne jó.
Viszont ha be tudod rakni sidescrapbe... Azt hiszem az egyik legjobb tank a pattintós küldikre.
Városi környezetben ez a tank egy szörnyeteg. Mondanám, h az egyik legjobb T8as heavy, viszont elég sok pálya van, ahol egyszerűen nem tudsz vele mit kezdeni, nem tudod, melyik pozíció lenne jó.
Viszont ha be tudod rakni sidescrapbe... Azt hiszem az egyik legjobb tank a pattintós küldikre.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...