3 éve 1 hónapja - 3 éve 1 hónapja#306139Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
Ma nagyon ütős napom volt. Először a Dicker Max összehozta a harmadik Kolobanov medálomat (több, mint 70 ezer csata kellett hozzá).
Replay itt.
Aztán a Type 64 (az M44-ünk hathatós segítségével) egy erősen vesztésre álló csatát döntetlenre (és Radley-Waltersre) hozott ki.
Replay itt.
Mellékletek:
Last edit: 3 éve 1 hónapja by Tank_szemelyzete.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr, Ba_nshee, fabyzol3, Slandyke, Imagine_Skilled
Nagyon ráéreztem erre a tankra, szerintem még a WG se gondolta, hogy 93,4%-ról egy csatával elérem a 95-öt (kereken 95,00)... De ha nincs az az SU-100-as blindshot 121 sebzéssel, akkor erre a posztra sem most kerül sor.
@Imagine_Skilled: ha még 30-at beversz, akkor benne vagy az EU-s top 100-ba! Hajrá!
Mellékletek:
Last edit: 3 éve 1 hónapja by fabyzol3.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, Ba_nshee, pannoniacaptain, Slandyke, Imagine_Skilled
3 éve 1 hónapja - 3 éve 1 hónapja#306181Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
Tetszenek az FL változások! Gyorsabban halnak a tankok, több sebzést lehet kiosztani. Az eddiginél is jobban megéri az agresszív trédelés. Csak a következő pálya jöhetne már tényleg.
Last edit: 3 éve 1 hónapja by Ba_nshee.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, RedFox69, Tank_szemelyzete, pannoniacaptain, Slandyke
Most őszintén, kinek könnyű ezzel a tankkal megcsinálni? Ez talán a legjobb 6-os med. Már küzdök egy ideje vele (92,6% volt a max), de még nem vagyok elég jó... Na meg volt benne vagy félezer csata még kezdőkoromból.
Egyébként vannak jelenleg aktív videosok, akik replayekből videokat csinálnak?
Anno VonBiaritznak (Wotnoobians) küldözgettem el a jobb köreimet, de ahogy néztem, őt leszopatta a youtube, és nem hiszem h egyhamar viszont látjuk a csatornáját (sőt, talán soha).
Köszi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...