Te mindenre rávarrod a 3GM-et? Tudod mire lennék kiváncsi? Mondjuk a SU-14-2-re hány csata alatt sikerülne? Na? Egy kis kihívás? A normál tankok neked nem kihívás, de egy arty!
Te mindenre rávarrod a 3GM-et? Tudod mire lennék kiváncsi? Mondjuk a SU-14-2-re hány csata alatt sikerülne? Na? Egy kis kihívás? A normál tankok neked nem kihívás, de egy arty!
Jó ideje csak T9+ szánom rá az időt, meccsszámot. Nagy ritkán T8 premium. A 46 Pattonnak azért volt hírneve, amikor én kezdtem , és jó gyakorlás is volt ez nekem a 48 előtt, mert nem nagyon játszottam még ilyen típusú tankokkal.
Jó ideje csak T9+ szánom rá az időt, meccsszámot. Nagy ritkán T8 premium. A 46 Pattonnak azért volt hírneve, amikor én kezdtem , és jó gyakorlás is volt ez nekem a 48 előtt, mert nem nagyon játszottam még ilyen típusú tankokkal.
És felejtsd el.
Ne már!!! Akkor legyen tier9. 212A
M48. Fú de rühellem. Majd replay-eket légyszi dobj föl, kíváncsi vagyok hogy a retekbe kellene azzal normálisan játszani.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ZsoltHun76, Ba_nshee, BZolti
Ütés-váltás és hat bevitt találat a Tiger II.-n öt lepattanó a viszont válasz .
Utána egy borzalmas 600 HP.-s pattintás a Type 4 Heavy ellen és egy a WZ. 120. 1 Ft. ellen is.
Még a jobb motor nélkül sikerült ászolni. Meg úgy egész jól kezdeni.
Vártam is ezt a kilencest. Megint egy újszerű dolog nekem. Tervezem három jelölésig játszani.
--
Tegnap az artizás is sötétlilába csúszott (m40/43). Kellett 2-3 nap képbe kerülni. Tegnap a legelső Counter-Battery és legelső Bombardier medálom is! Kábé körönként jöttek a t28htc küldetések. Még egy kitüntetéssel és megvan a küldis festés.
--
Az orosz küldetéseket meg t54light pörgetem, meg elméletileg 3markolom, de szerintem az őrületbe fog kergetni. Persze, azért néha sikerül megtalálni az összhangot.
6 éve 11 hónapja - 6 éve 11 hónapja#283270Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956
2 ász egymás után :
Mellékletek:
Last edit: 6 éve 11 hónapja by Hunter9956.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: wrett, Ba_nshee, Istiger1, Tommybear
Téma zárolva.
Tommybear
Látogató
6 éve 11 hónapja - 6 éve 11 hónapja#283271Írta: Tommybear
Megválaszolva: Tommybear
Üdvözlet a pokolban
T28 HTC
Hidegfejű Acélfal
Felfogott sérülés 1665 és lepattintott 13 találat
Kilövés : Hummel és Nashorn
Körbevettek hárman három irányból lőttek és túléltem. A képen éppen a Wolverine 115- ös lövései pattognak. A Nashorn közelről leadott 240 -es lövései szintén lepattantak.
Felfogott sérülés 1665 és lepattintott 13 találat
Kilövés : Hummel és Nashorn
Körbevettek hárman három irányból lőttek és túléltem. A képen éppen a Wolverine 115- ös lövései pattognak. A Nashorn közelről leadott 240 -es lövései szintén lepattantak.
A végeredmény :
Tier8-asok ellen már nem leszel ilyen boldog.
Téma zárolva.
Tommybear
Látogató
6 éve 11 hónapja - 6 éve 11 hónapja#283288Írta: Tommybear
Megválaszolva: Tommybear
Excelsior The Destroyer
Serene Coast
Top Gun + Tisztelgünk előtted küldetés + 50.000 kredit + 6 db. WOT. embléma
Paris
Nagy kaliber + Speciális küldetés
Fejlesztett célzórendszer (x1), Automatikus tűzoltó készülék (x10), Nagyméretű elsősegély készlet (x10), Nagyméretű szerszám készlet (x10)
Személyes tartalékok: További kredit csatánként (x2)
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...