Érdekes,hogy csak engem találtok meg. azzal hogy unalmas és felesleges hozzászólásokat írok, holott a többi harcostárs is hasonló írásokat és képeket közöl a témában.Én örülök a többiek sikereinek és gyakran like-olom is a szép eredményeket tartalmazó bejegyzéseket. Az általam közölt képek a harcjárművekről szólnak, nem rólam ! Azoknak írom, akik nem ismerik, nem vették meg , vagy rossz véleménnyel vannak a képeimen szereplő páncélosokról.
Én rendszeresen böngészem az Örömködőt mert innen tudok infót szerezni a használható . az átlagnál jobb vasakról.Mivel nem 100 % -os a járműparkom, a topicban megjelent leírások és fotó alapján próbálom a következő kifejlesztendő páncélost kiválasztani. Ehhez segített sokat Wrett / Type 59 -ről Rylian_Shina / Jagdtiger-ről, Aur1n /T10-ről, Nortonor/Obj.705 -ről,vagy Straubbazsi T10-esről megosztott bejegyzése. Jómagam a T29. T-3485M ,Excelsior , T28 HTC harcjárműveket próbálom népszerűsíteni. Egészségetekre !
Több probléma is felmerül.
Az egyik az, hogy teljesen ÁTLAGOS meccset raksz fel. 7es tankkal 1500 dmg meg ilyesmik. Ezt ÁTLAGBAN kéne hozni, nem néha. Egyszerűen ez átlagban hozható egy 7es tankkal. Picit jobb játékosoknak konkrétan az átlag sebzése több annál, mint amiket itt te prezentálsz.
Az, hogy 2-3-4 killed van nem nagyon érdekfeszítő. Szerinted mások nem mennek napi szinten is több ilyen csatát? Én radley walters (8 kill) alatt nem is emelném ki azt, hogy hány killt szereztem, mert bárki képes rá. Ahogy az sem egy nagy dolog, hogy a szarrá-huggyá páncélozott htc-vel a 6os tankok pattognak rólad egy városi pályán.
A másik dolog az, hogy az örömködőnek nem az a funkciója, hogy a tankokat "bemutasd", meg népszerűsítsd. Ide JOBB köröket raknak fel az emberek. Amiket nem mennek naponta többször is mások.
Vannak külön topicok arra, ahol a tankokat " be lehet mutatni" , lehet róluk beszélni meg ilyenek. Vannak tank elemzések, az alatt is ki lehet vesézni.
Azt mondod, hogy mások is 1-3 medálos meccseket raknak fel.
Hát egyrészt ez nem biztos, hogy így van, másrészt ne a medálok száma számítson bakker. Biztos vagyok abban, hogy mások nem pakolnak fel naponta acélfalas köröket.
Az a baj, te meg sem említed, hogy mennyit sebeztél. Vagy mennyi assist lett. Ezek a legfontosabbak. Senkit nem érdekel, hogy a 2400. bevetésen tier 6ban kilőttél 3 tankot, meg lepattantak rólad 6-os tankok.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...