Jelenleg 83 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 52 perccel ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 7 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 9 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 9 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 21 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Örömködő

6 éve 10 hónapja #284060 Írta: JackassJana
Megválaszolva: JackassJana
Sajnos a nagy kaliber nem lett meg, pedig annyira szerettem volna ezzel a körrel Morphelo emléke előtt tisztelegni!

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Laccvacc, Black_Sheep_01, Katjaton, Ba_nshee
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja #284071 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja #284091 Írta: tothistvan50
Megválaszolva: tothistvan50
wotreplays.eu/s...10787e

Semmi extra. Se nagy haditett, se nagy OP-ság. De az élmény csodás volt. Sok ilyen meccset szeretnék játszani. Végig nézni párszor, mit lehetett volna jobban csinálni. Mert fejlődni van bőven hova, de már nem kellett teljesen elveszve érezni magamat. Ez full tier 10, itt nincs kifogás, hogy az MM így - meg úgy, mégis túléltem, s legalább az elvárható szint megvolt. És ha valaki megtisztel, megnézi, s némi jótanáccsal ellát, azt megköszönöm. (Ha csak annyival is, hogy ne nagyon örüljek magamnak, mert nagyon is jó volt az az MM, meg valszeg az OBJ140 az árokban afk volt egy darabig, az E100 sofőrje meg elment meccs közben zuhanyozni).
Én akkor is nagyon örülök, hogy végre van egy jó tankom, és van esélyem jó csatákra!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN, Laccvacc
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja #284100 Írta: Laccvacc
Megválaszolva: Laccvacc

wotreplays.eu/s...10787e

Semmi extra. Se nagy haditett, se nagy OP-ság. De az élmény csodás volt. Sok ilyen meccset szeretnék játszani. Végig nézni párszor, mit lehetett volna jobban csinálni. Mert fejlődni van bőven hova, de már nem kellett teljesen elveszve érezni magamat. Ez full tier 10, itt nincs kifogás, hogy az MM így - meg úgy, mégis túléltem, s legalább az elvárható szint megvolt. És ha valaki megtisztel, megnézi, s némi jótanáccsal ellát, azt megköszönöm. (Ha csak annyival is, hogy ne nagyon örüljek magamnak, mert nagyon is jó volt az az MM, meg valszeg az OBJ140 az árokban afk volt egy darabig, az E100 sofőrje meg elment meccs közben zuhanyozni).
Én akkor is nagyon örülök, hogy végre van egy jó tankom, és van esélyem jó csatákra!

Szia,
Előre leszögezném, hogy nekem nincs meg ez a tank, és nem vagyok egy profi játékos, de megnéztem a meccsedet, mert szimpatikus volt az őszinteséged és hogy ennyire örültél. Szóval én kapásból jobbra mentem volna, mert azt az oldalt jobbnak tartom, a síneknél is lehet faragni az ellent, meg akik feljönnek a dombra azokat is. Agresszívabban lehet ott játszani. Neked a tornyod az erős, ott sztem jobban ki lehet használni, igaz az artyk könnyebben odapufogtatnak, és kettő is volt de én mégis arra az oldalra szavazok. Láttam h próbáltad beforgatni a tankodat, párszor sikerült is, az E100 is pattant, meg a saját E4 is :) ! Az E100tól bekaptál egy nagyot, ott nem figyeltél hogy nézel ki, és biztosra lehetett venni, lesz ott még ellenfél. Ez a sebzés kezdésnek nem olyan rossz, de ne legyél megelégedve vele, keményebb, agresszívabb játékkal sokkal többet ki lehet belőle még hozni.
Kevés csatád van ezzel a tankkal, mindenféleképp nézz videókat, ezen az oldalon is volt egy nagyon jó kör az egyik kollégától. Reméljük még megnézik páran a csatádat, olyanok is akiknek megvan ez a tank és nálam jobb, tapasztaltabb játékosok.
Sok szerencsét kívánok! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tothistvan50
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #284104 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
Ha valaki csinál belőle egy videót, akkor megelemzem héten belül a nem annyira létező mélyvíz topikban. Nem kell semmit szerkeszteni, csak sima csatafelvétel. Minimap azért értelmes méretben legyen. Ha ez megvan, akkor szükségem lenne még egy képernyőmentésre a legénységről.

Ha. Persze nincs még mélyvíz topik, de esetleg lehetne példa/hivatkozás is az elemzésből a dolog létrehívásakor, ha lesz olyan.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Filler1, urbi82, Aur1n, tothistvan50
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja #284133 Írta: tothistvan50
Megválaszolva: tothistvan50
Fapados módon megpróbáltam videót készíteni belőle vlc-vel, de használhatatlan lett az eredmény. Még kísérletezem, majd jobb gépen.
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja #284134 Írta: _Szazados_
Megválaszolva: _Szazados_

Ha valaki csinál belőle egy videót, akkor megelemzem héten belül a nem annyira létező mélyvíz topikban. Nem kell semmit szerkeszteni, csak sima csatafelvétel. Minimap azért értelmes méretben legyen. Ha ez megvan, akkor szükségem lenne még egy képernyőmentésre a legénységről.

Ha. Persze nincs még mélyvíz topik, de esetleg lehetne példa/hivatkozás is az elemzésből a dolog létrehívásakor, ha lesz olyan.

Egy ilyen videó elkészítése nem akkora meló bazsi, hogy ne tudd megcsinálni.
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja #284135 Írta: Aur1n
Megválaszolva: Aur1n
Megcsináltam és elküldtem Bazsinak.
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja #284136 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Ha nincs hozzá vasad, akkor hiába nem nagy meló, nem fog sikerülni.
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja #284137 Írta: _Szazados_

Ha nincs hozzá vasad, akkor hiába nem nagy meló, nem fog sikerülni.

Ne röhögtess már Hunti. Ehhez nem vas kell - főleg, mivel csak egy sima visszajátszás kell neki, amit bandicammal vagy a videókártya szoftverével is felvehet az ember -, hanem net, aminek nem ratyi a feltöltése. Az én feltöltésem szar, mégis fel tudtam tenni youtubra videót.
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #284138 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN
Sajnos 1 óra múlva lejár az 1 hét bérlet.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #284140 Írta: Ba_nshee

Elég hulladék minőségben játszom, a videó sem lenne sokkal jobb annál. Azzal szerintem felesleges rontani rajta különösebb ok nélkül.
Amellett, se a program, se feltöltés nem menne azonnal, de gondolom, hogy meg tudnám csinálni. Meg azt is, hogy nyugodtan férhet ebbe "munkamegosztás", elvégre nem öt percet szánnék az elemzésre. (I'gy is beszéltünk róla korábban.)

@Aur1n

Beletekertem gyorsan, teljesen tutinak tűnik, köszi!
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #284141 Írta: _Szazados_

Elég hulladék minőségben játszom, a videó sem lenne sokkal jobb annál. Azzal szerintem felesleges rontani rajta különösebb ok nélkül.
Amellett, se a program, se feltöltés nem menne azonnal, de gondolom, hogy meg tudnám csinálni. Meg azt is, hogy nyugodtan férhet ebbe "munkamegosztás", elvégre nem öt percet szánnék az elemzésre.

@Aur1n

Beletekertem gyorsan, teljesen tutinak tűnik, köszi!

Tán laptopról tolod? Ami meg a videó minőségét illeti, amikor én csináltam a videót (életemben az elsőt és eddig az utolsót), az ultragagyi feltöltésem miatt muszáj voltam 480p-ben felrakni, különben egy hétig ment volna a dolog.

Korábban láttam valamerre egy Mélyvíz topicot (már ah ez volt a neve), ahová pont az ilyen szakmai elemzős videót mentek volna, de Jacktor zárolta. Nem tudod mi volt ennek az oka? Csak mert tegnap Bee-vel beszéltük, hogy lehetne ilyeneket csinálni, akár saját replayből, akár kérésre is, mert ezekből lehetne a legjobban tanulni.

Amúgy hogy menne ez a munkamegosztás? Videóra veszik a replayt, gondolom elküldik a linket, te írsz hozzá egy novellát, utána meg ráolvassa a videós?
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #284143 Írta: Ba_nshee
@Szazados

Majdnem laptopról, all-in-one pc.

Részemről írásban maradva. A replay helyett videó csak annyi, hogy könnyebb legyen dolgozni vele (mindkét irányból), ne évüljenek el verzióváltáskor.

A párbeszéd félbeszakadt a Mélyvízről, leginkább elemzők, lelkesedés hiánya miatt?
Ugyanakkor, közben megújult a felület is, elkészültek a wiki cikkek (hivatkozási alap). WG accountról regisztrációról is esett szó.

Saját visszajátszósra vannak példáim a naplóm utolsó pár oldalán (430u, Lorraine).

Továbbra is azt tudom mondani, hogy heti egy elemzést talán be tudok vállalni.
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #284144 Írta: Ba_nshee

Elég bosszantó egy tank. Lelkesedés sem sok maradt a végére, de csak sikerült egy igen jó harccal zárni! Sajnos volt pár gyenge lövésem, aztán meg... így eltalálni a wz ágyúját? Majd lerammol egy Skorpion?! Na jó.

Replay:
bodzy.wot-recor...or_3gm

+1, itt például eléggé dühből mentem :cheer:
bodzy.wot-recor...n_t1lt
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Gspzoli, Aur1n
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 4 órája 13 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 5 órája 44 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.