Jelenleg 111 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 12 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Dühöngő

1 éve 8 hónapja #308700 Írta: karnevalkupa@gmail.com
Megválaszolva: karnevalkupa@gmail.com
A csapatodnak is 0 volt a teljesítményük meg az impactjuk a csatára meg neked is. Ennyi. Semmivel sem vagy jobb náluk.
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja #308701 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Megválaszolva: wot.replays.bagó.wot.replays
Laccvacc:
már írtam nemrég.
De akkor neked is, bővítve: csak szórakoztam, ha már a tog a hegyre ment.
Kíváncsi voltam mikor fedeznek fel.
Régebben egy klánban beszélték, hogy a type64 olyan jól álcázott, hogy észre sem vették egy bokorban a játékost.
Úgy látszik az enyém még kevésbé az.

És láthatod, rosszindulatú karnevál kid hazudik, hiszen volt dmg-m.

wot-record.com/...Bao115
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja #308702 Írta: allinmax
Megválaszolva: allinmax
Kedves Ismeretlen!
Nekem itt most rohadtul nem esik le a szituáció. Saját magaddal vitatkozol, már amennyiben megállja a helyét a kép amit az örömködő topicba raktál fel, mert ott a játékos neved meg P_Zolee
Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja #308704 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby

Bagó, ha felrakod a képeket, meg a replayeket a csatáidról, akkor bezony el kellene fogadni a kritikákat is! 

A kritikákat meghallgattam.
Ezek ugye többféle karaktertől jöttek.
Vannak a kifejezetten rosszindulatúak, karnevál kid (aki lehet egy streamer, akinek beszóltam?), na meg a méregzsák.
Mikroby nem egyszer zavaros elme, csak úgy, mint Dabolina, de ők nem gonoszak.
Fábián inkább humoros.
A többiek meg visszafogottabban jóindulatúak,nagyobb  tudással a háttérben.

És sok dologban igazuk van, de ennél a karéliás type 64 csatánál, elég nehéz elfogadni azt, hogy bármi is múlott rajtam, hiszen a csapat színe java felvonult a hegyre, ahelyett, hogy támadott volna.
Ezt még az is látja, aki egy csatát sem játszott.

Kedves Bagó "loop" wot elvtárs!
Mivel reggel van, van hozzá türelmem leírom mi a szitu.
Nem vagyok én zavaros elme, csak te nem érted amit mondok.
Gondold végig, ha annyira zavaros lennék, már megkapnám a többiektől, hogy mi a f*szt ugrálok itt a hülyeségemmel.
(Olyan vagy mint az ostoba ember aki szerint mindenki hülye. Nincs olyan hogy a világ hülye és te vagy helikopter, hidd el. Vagyis minden házban van egy kretén család, ha a tietekbe nincsen akkor....)
Alapvetően az a probléma, ami itt a type64-es csatádban is tisztán kidudorodik, hogy nagyjából leszarod, hogy ki mit mond neked, egy részét meghallod mert kényelmes, vagy akarod, egy részét meg nem.
Nagyjából 1 hónapja magyaráznak itt neked többen, (köztük persze én is)​​​​ hogy mi merre hány méter, és akkor virítasz egy olyan csatát ahol a hozzáadott értéked NULLA, és már megint ott tartunk, hogy normálisan nem tudsz felszerelni egy tankot, ​​​és teljesen fogalmatlan vagy a használathoz. Ami nem okvetlen baj, csak akkor nem itt kell dühöngeni hogy milyen fos csapatot kaptál, hiszen te sem voltál a legélesebb kés ugyebár?
Képzeld, nekem is van nulla csatám, van olyan hogy elb*szok egy meccset, rosszul helyezkedem mondjuk egyből kiszednek, mert szar helyre mentem, spotterrel ez megesik könnyen.
A különbség az az, hogy akkor nem felrohangálok ide bosszankodni, hanem megnézem hogy ÉN MIT CSINÁLTAM ROSSZUL, mert 0 spot és 0 sebzés az nem csak csapat, MM meg rng hiba. Vastagon van benne játékoshiba is.
És itt megint elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amit egy hónapja magyaráztam neked, hogy vannak dolgok amire hatni tudsz, és vannak dolgok amire nem.
Nem tudsz arra hatni, hogy szar csapatot kaptál (kb olyat mint te vagy) viszont az ellenség sem volt sokkal jobb, szóval bőven hozható lett volna a csata.
(Én azt nem értem, hogy ha te vagy mondjuk 700Wn8as játékos, akkor miért várod el, hogy a csapatodban jobb játékosok legyenek. Csak olyan játékosok voltak ebben a csapatban  mint te.)
Arra viszont tudsz hatni, hogy milyen felszeréssel hová mész és mit csinálsz.
Tehát a fő probléma még mindig az, hogy amire hatással lehetnél, arra nem vagy, mert szerinted "te mindent jól csinálsz" és ahhoz hogy belásd hogy korántsem, ahhoz túl sok berögzött szokásod van. Túl sok egó, túl sok önbizalom. (Hozzáteszem a semmire).
Ez még a vak is látja aki egy csatát sem játszott.
Meg azt is, hogy ha a csapatod debil módon felmegy a hegyre TD-skedni, akkor keresel valami pozit ahonnan lőni tudják a spotodat, vagy ha ez nem megy akkor olyat ahonnan te tudsz lőni .
Ennyi, nem egy atomfizika, figyelni kell a térképet.
(Tudod az a kis kocka amit ki szoktál kapcsolni mert zavarnak a kis piros pöttyök meg a villogó hangok)
Szóval összegezve, ezúton kívánok Boldog Újévet, reménykedve hogy jövőre sikerül "megugrani a lécet"​​​​​​ - én megtettem érte amit lehet, remélem te is meg fogod ezúttal.​
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja #308705 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Mikroby!

Most is zavaros az elméd.
Tekints csak rá skill oldalára, ezeket a felszereléseket ajánlja:

Nekem most ez van:

Fel van ez a tank tisztességesen szerelve, még ha nincs is eü doboz.
Még ő is használ periszkópot, amit te, ti, lehurrogtatok és a kedvetekért cseréltem színházi látcsőre.
Hol vagytok ti amúgy Skill tudásához képest???
Sok jó csatát játszottam vele, ebben a csatában ehhez volt kedvem.
Tehát elküldelek a szövegeléseddel, nagyotmondásoddal  valahova...
Azt meg jobban teszed, ha nem karnevál kid szintjén írsz, hiszen volt dmg-m a csatában!

Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja #308706 Írta: szecsibeni
Megválaszolva: szecsibeni
Mondjuk én az álcahálót lecserélném egy töltésgyorsítóra, vagy stabilizátorra, mint ahogy daki is használja.
Sokkal többet nyersz vele, mint amennyit veszíteez azzal, hogy kidobod az álcahálót. Az álcaháló helyett ott az alacsony zajkibocsátású kipufogó, ami menet közben is aktív ugyebár... Nyilván nem ad annyi álcabónuszt, de én nagyon ritkán játszom statikusan könnyű tankkal és akkor se érzem szükségét az álcahálónak.

Kis elsősegély se ártana. Ha meghal a parancsnok, akkor hogyan fogsz felderíteni?

Valóban volt dmg. 12. Ami nem egyenlő a nullával. De amúgy sajnos az akkor is nulla, bárhogy is nézzük. Azzal nem sokat tettél hozzá a csatához.

Mikroby elméje pedig egyáltalán nem zavaros, nem is értem, ezt miből szoktad leszűrni.
​​
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja #308707 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays

Mondjuk én az álcahálót lecserélném egy töltésgyorsítóra, vagy stabilizátorra, mint ahogy daki is használja.
Sokkal többet nyersz vele, mint amennyit veszíteez azzal, hogy kidobod az álcahálót. Az álcaháló helyett ott az alacsony zajkibocsátású kipufogó, ami menet közben is aktív ugyebár... Nyilván nem ad annyi álcabónuszt, de én nagyon ritkán játszom statikusan könnyű tankkal és akkor se érzem szükségét az álcahálónak.

Kis elsősegély se ártana. Ha meghal a parancsnok, akkor hogyan fogsz felderíteni?

Valóban volt dmg. 12. Ami nem egyenlő a nullával. De amúgy sajnos az akkor is nulla, bárhogy is nézzük. Azzal nem sokat tettél hozzá a csatához.

Mikroby elméje pedig egyáltalán nem zavaros, nem is értem, ezt miből szoktad leszűrni.
​​

Ugye Beni, látod, egész jó a felszerelés.
Az unalmas egy kicsit Mikrobynál és tudom, hogy nem gonosz, hanem valami teljes átalakítást, asszimilációt akar, hogy nem veszi észre a jót, csak a rosszat.
Kb. olyan stílusban ír, mintha a type 64-re repeszpáncélt szerelnék.
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja #308709 Írta: Laccvacc
Megválaszolva: Laccvacc
Szerintem meg nem úgy ír Mikroby, hanem csak már unalmas neki, h sok sok oldalon próbált segíteni neked (nem csak ő), időt, energiát pazarolt rád és te erre vitába szállsz vele, h kb milyen a stílusa? Fordítva ülsz a lovon! Ha ennek a csatának örültél akkor meg az örömködőben a helye!
Véleményem szerint pedig ne light tankokkal próbálkozz, mert a legnehezebben játszható tankosztály. Én továbbra is a tier5-6-7-8 közepeseket vagy a tier 5-6-7td-ket ajánlanám, hidd el sokkal jobb eredményeket és főleg élvezetesebb csatákat tudnál játszani velük! Sok szerencsét kívánok!
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja #308710 Írta: Mikroby
"Fel van ez a tank tisztességesen szerelve, még ha nincs is eü doboz."

Tehát akkor nincs, mivel az eü doboz is a felszerelés része.

"Kb. olyan stílusban ír, mintha a type 64-re repeszpáncélt szerelnék."
Igen, mert pont olyan dolgokat csinálsz.

"Tehát elküldelek a szövegeléseddel, nagyotmondásoddal  valahova...
Azt meg jobban teszed, ha nem karnevál kid szintjén írsz, hiszen volt dmg-m a csatában!"

Pedig én megpróbáltam szépen....
Áruld már el nekem mi volt abban amit írtam nagyotmondás?
Volt komoly 12 dmg-d? szerinted ez akkor oké?

És még egy gondolat:
Én nem asszimilálódást akarok, én azt szeretném látni, hogy nem csinálsz ilyen baromságokat, igazolva azt, hogy a sok pofázásnak volt eredménye.

Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja #308711 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3

wot-record.com/...Bao115

OMG!!! 
Micsoda érzékkel vezeted a lightot, látod hogy jön a szikla és egyszerűen KIKERÜLÖD!!!  Fantasztikus! Azt hiszem életem legjobb replay visszanézése volt ez. De tényleg. És az a türelem..., ó... hogy 10 percig ugyanabban a poziban vagy és még csak nem is viszket az ujjad a lövés gombon... ELKÉPESZTŐ!!! Bevallom ez még nekem sem megy, pedig én is tudok türelmes lenni... És a végjáték a legjobb, amikor elhullik a sok sötét paraszt, akkor te még elindulsz, ha kell rammolsz, hogy megpróbálj becap-elni. Az a bátorság, az az éles elme... Bárcsak tudnánk többet tanulni tőled. Én is épp a Type64-et tolom, úgyhogy ne hagyd abba, taníts minket, TANKOK MESTERE...
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja #308712 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Laccvacc:
Most azért látod, Mikroby, Skill ajánlása után megilletődött, hiszen azzal nem szállt szembe.
Te meg olyat ajánlsz, amit nem kedvelek túlzottan, 5,6,7,8 közepes... nem is nagyon van.
A td meg? Pont a t95 és a torrente a kedvencem, az meg tier 9.
De azért kösz.
Mikroby:
Az a nagyotmondás, ahogy előadod, hogy minden csakis miattam rossz.
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja #308713 Írta: Mikroby

Laccvacc:
Most azért látod, Mikroby, Skill ajánlása után megilletődött, hiszen azzal nem szállt szembe.
Te meg olyat ajánlsz, amit nem kedvelek túlzottan, 5,6,7,8 közepes... nem is nagyon van.
De azért kösz.
Mikroby:

Mert azon tudsz változtatni ami miattad rossz.....Miért szálltam volna szembe, nem is arról beszéltem eddig sem. 

Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja #308714 Írta: karnevalkupa@gmail.com
Megválaszolva: karnevalkupa@gmail.com

Laccvacc:
már írtam nemrég.
De akkor neked is, bővítve: csak szórakoztam, ha már a tog a hegyre ment.
Kíváncsi voltam mikor fedeznek fel.
Régebben egy klánban beszélték, hogy a type64 olyan jól álcázott, hogy észre sem vették egy bokorban a játékost.
Úgy látszik az enyém még kevésbé az.

És láthatod, rosszindulatú karnevál kid hazudik, hiszen volt dmg-m.

wot-record.com/...Bao115

Jaj, hazudok, mert volt 12!!! dmg-ed amit nekedütközéssel értél el. Ne szórakozz már...Ez már mindennek az alja. Nőjj már fel bot bagó.

Skill felszerelés javaslatában látsz álcahálót? NEM! Akkor lehet jól  felszerelve a tank? NEM! Érdekes, Ő használ eü csomagot, míg te nem... Szerintem skill hoz rossz döntést. Szörnyű az a csatánkénti 1500 kredit egy kis eü csomagért, és még csak nem is biztos hogy mindig használni kell.
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja #308716 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays

Laccvacc:
De azért kösz.
Mikroby:

Mert azon tudsz változtatni ami miattad rossz.....Miért szálltam volna szembe, nem is arról beszéltem eddig sem. 

Mivel te nem vagy olyan kötekedős, mint karnevál kid.
A type-on az első két fő helyen Skill-el megegyező a beállítás, színházi látcső és kipuffogó, míg ő a harmadikra periszkópot, én meg álcahálót szerelek.
Na és nem mindegy?
Ti mindkettő eszközt megvetitek.

De karnevál itt kiabál, hogy nekem rossz a felszerelésem...
Vicces...
Ja az eü doboz, majd ha nem felejtem el lehet.
Amúgy a leo pta-ban talán egy csata alatt sem kellett, ellentétben a kis szerszámkészlettel és a poroltóval.
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja #308719 Írta: Mikroby

Figyelem: Spoiler!

Figyelem: Spoiler!

Mivel te nem vagy olyan kötekedős, mint karnevál kid.
A type-on az első két fő helyen Skill-el megegyező a beállítás, színházi látcső és kipuffogó, míg ő a harmadikra periszkópot, én meg álcahálót szerelek.
Na és nem mindegy?
Ti mindkettő eszközt megvetitek.
De karnevál itt kiabál, hogy nekem rossz a felszerelésem...
Vicces...
Ja az eü doboz, majd ha nem felejtem el lehet.
Amúgy a leo pta-ban talán egy csata alatt sem kellett, ellentétben a kis szerszámkészlettel és a poroltóval.

Na, és az nem késztet gondolkodásra, hogy miért periszkópot használ álcaháló helyett?
Nem mindegy? NEM.
Nem vetjük meg, csak az alkalmazhatósága kb 5%.
Igen, Karnevál azért kiabál, mert rossz.
Felőlem tehetsz rá repeszpáncélt is 50%-os emberekkel, ha neked az jólesik, csak akkor ne sírjál itt hogy szar a játék a csapat stb - érted?
Nem az a lényeg, hogy hány csatában kell az EÜ csomag, hanem hogy - ha kell legyen.
Ez olyan dolog mint a rendőr, midenki utálja, meg az esetek 80%-ban nincs rá szükséged, de ha kell, akkor milyen jó lett volna ha ott van....
Nem tudom mit csináltál volna akkor, amikor még nem is töltődött vissza a javítás meg az eü csomag, és meg kellett gondolni mikor használod....
Döntsd el, hogy mit akarsz, ha akarod, hogy segítsen az ember, akkor hidd már el, hogy van értelme amit mond. Ha meg nem érdekel, és leszarod, az is oké, de akkor meg ne floodold már tele a fórumot a hülyeségekkel, amiről 70%-ban te tehetsz.

Elárulom neked így "négyszemközt", hogy legszívesebben én is pont úgy beszélgetnék veled mint Karnevál, csak én próbálom moderálni magam. Egyszerűen azért, mert teljesen feleslegesen "tépem a számat.".
Elhiszem, hogy te azt gondolod, hogy milyen baromi sokat fejlődtél, csak hát a "bemutatott példa" nem ezt mutatja. 

Az örömködőben posztolt képedet nem tudom lájkolni mert "ÖTVENSZÁZALÉKOS EMBEREKKEL NEM MEGYÜNK CSATÁBA BASSZA MEG!!!!!"
Valahogyan csak eljutottál a IX-es Leoig nem ? Hol vannak azok az emberek?
Hol vannak az ajándék 2 skilles emberek?
És ha ezek nincsenek mi a f*szért nem 75%-os legalább????
Érted, hogy ilyen dolgokat egy 1000 csatás full újonc (se) csinál?
És örüljek annak hogy ott vagy tier X-ben a Leóddal?
így????
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, karnevalkupa@gmail.com
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 9 órája 3 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 35 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.