Bagó, ha felrakod a képeket, meg a replayeket a csatáidról, akkor bezony el kellene fogadni a kritikákat is!
A kritikákat meghallgattam.
Ezek ugye többféle karaktertől jöttek.
Vannak a kifejezetten rosszindulatúak, karnevál kid (aki lehet egy streamer, akinek beszóltam?), na meg a méregzsák.
Mikroby nem egyszer zavaros elme, csak úgy, mint Dabolina, de ők nem gonoszak.
Fábián inkább humoros.
A többiek meg visszafogottabban jóindulatúak,nagyobb tudással a háttérben.
És sok dologban igazuk van, de ennél a karéliás type 64 csatánál, elég nehéz elfogadni azt, hogy bármi is múlott rajtam, hiszen a csapat színe java felvonult a hegyre, ahelyett, hogy támadott volna.
Ezt még az is látja, aki egy csatát sem játszott.
Kedves Bagó "loop" wot elvtárs!
Mivel reggel van, van hozzá türelmem leírom mi a szitu.
Nem vagyok én zavaros elme, csak te nem érted amit mondok.
Gondold végig, ha annyira zavaros lennék, már megkapnám a többiektől, hogy mi a f*szt ugrálok itt a hülyeségemmel.
(Olyan vagy mint az ostoba ember aki szerint mindenki hülye. Nincs olyan hogy a világ hülye és te vagy helikopter, hidd el. Vagyis minden házban van egy kretén család, ha a tietekbe nincsen akkor....)
Alapvetően az a probléma, ami itt a type64-es csatádban is tisztán kidudorodik, hogy nagyjából leszarod, hogy ki mit mond neked, egy részét meghallod mert kényelmes, vagy akarod, egy részét meg nem.
Nagyjából 1 hónapja magyaráznak itt neked többen, (köztük persze én is) hogy mi merre hány méter, és akkor virítasz egy olyan csatát ahol a hozzáadott értéked NULLA, és már megint ott tartunk, hogy normálisan nem tudsz felszerelni egy tankot, és teljesen fogalmatlan vagy a használathoz. Ami nem okvetlen baj, csak akkor nem itt kell dühöngeni hogy milyen fos csapatot kaptál, hiszen te sem voltál a legélesebb kés ugyebár?
Képzeld, nekem is van nulla csatám, van olyan hogy elb*szok egy meccset, rosszul helyezkedem mondjuk egyből kiszednek, mert szar helyre mentem, spotterrel ez megesik könnyen.
A különbség az az, hogy akkor nem felrohangálok ide bosszankodni, hanem megnézem hogy ÉN MIT CSINÁLTAM ROSSZUL, mert 0 spot és 0 sebzés az nem csak csapat, MM meg rng hiba. Vastagon van benne játékoshiba is.
És itt megint elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amit egy hónapja magyaráztam neked, hogy vannak dolgok amire hatni tudsz, és vannak dolgok amire nem.
Nem tudsz arra hatni, hogy szar csapatot kaptál (kb olyat mint te vagy) viszont az ellenség sem volt sokkal jobb, szóval bőven hozható lett volna a csata.
(Én azt nem értem, hogy ha te vagy mondjuk 700Wn8as játékos, akkor miért várod el, hogy a csapatodban jobb játékosok legyenek. Csak olyan játékosok voltak ebben a csapatban mint te.)
Arra viszont tudsz hatni, hogy milyen felszeréssel hová mész és mit csinálsz.
Tehát a fő probléma még mindig az, hogy amire hatással lehetnél, arra nem vagy, mert szerinted "te mindent jól csinálsz" és ahhoz hogy belásd hogy korántsem, ahhoz túl sok berögzött szokásod van. Túl sok egó, túl sok önbizalom. (Hozzáteszem a semmire).
Ez még a vak is látja aki egy csatát sem játszott.
Meg azt is, hogy ha a csapatod debil módon felmegy a hegyre TD-skedni, akkor keresel valami pozit ahonnan lőni tudják a spotodat, vagy ha ez nem megy akkor olyat ahonnan te tudsz lőni .
Ennyi, nem egy atomfizika, figyelni kell a térképet.
(Tudod az a kis kocka amit ki szoktál kapcsolni mert zavarnak a kis piros pöttyök meg a villogó hangok)
Szóval összegezve, ezúton kívánok Boldog Újévet, reménykedve hogy jövőre sikerül "megugrani a lécet" - én megtettem érte amit lehet, remélem te is meg fogod ezúttal.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...