Mivel imádom magam ismételgetni ezért újra megteszem röviden:
Szar célzást követően, mit vártál?
1. A befordított felső lemezt az életbe nem ütöd át. Valami ilyesmi volt a szög:
2. Be se szűkült rendesen, valamint pechedre pont a torony és a test közötti kis résen ment el a lövedéked. Ha ez nem egy wt, hanem valami "tömörebb" tank, akkor azt meg eltalálod.
Mikor engeded el ezt a hülyeséget, hogy a program nem enged játszani?
Persze, ha meg beszűkül, akkor azt mondod, hogy rng, meg a célkörön belül bárhova mehet...
Csodálkozom, hogy ennyi türelmem van. Bár egyetemen képes voltam matematikából az egyik legértetlenebb barátomat is átrugdosni, pedig ő még a kibaszott egy ismeretlenes egyenletet se értette...Na mindegy.
Mint már említettem rengetegszer, naponta lejátszol vagy 18-25 meccset körülbelül. Ezekben jobb esetben lősz vagy 7 alkalommal. Ez azt jelenti, hogy durván leadsz 126-175 lövést. És ebből a nagyobb mintából felböfögsz ide 1-2 darabot. Sejtem, hogy a lövéseid nagy része nem ilyen, csak egyszerűen szeretsz kiragadni néhány példát.
Igen, ha kiragadsz példákat, akkor azokra jönni fognak a magyarázatok, hogy miért nem sikerültek. Szerintem ez igen triviális.
Egyébként az eddig beküldött példáid közül, azoknál, ahol be is voltál szűkülve, ott javarészt a rossz célzás miatt, illetve a szerver oldali késleltetés miatt nem sikerültek a lövéseid...
Sokadjára ismételgetve magam, a tegnapi napon lejátszott 8 meccsemből is tudnék ide kirakni legalább 3-4 olyat, amit az rng "vett el tőlem". De nem rakom ki, mert utána meg olyan kapáslövések mentek be, hogy csodálkoztam is, miképp "engedte" a játék azokat bemenni. Ja, nem csodálkoztam. Hanem elfogadtam. Ez a játék ilyen.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...