- Köszönetek: 553
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Mivel akartad lőni? Meggymag?Vicces, hogy pont nem talált egy lövés se.
Lehet oda kell célozni, ahova nem akarok lőni.
Pontosság +/- rng. Ennyi. Nem kell tovább ragozni. Ami miatt válaszolok, az az, hogy kb 1 éve kaptad az áldást a dühöngőben, mert volt egy elved, amihez nagyon ragaszkodtál, amit nem akartál átlépni. Most meg azt látom, hogy bent van az elsősegélykészlet. Fejlődsz. Visszatérünk erre majd 1 év múlva, amikor betöltöd a bundás lőszert (prém ammó) és megnő az átütő találataid száma.Mistadabolina:
Az a vicces, hogy ezeket a kis, nehezen eltalálható részeket adja be, ahelyett, hogy a sokkal nagyobb, gyengébb páncélzatúakat.
A találati arányba akkor is beleszámít egy lövés, ha nem sebzel, csak eltalálod a tankot. Tehát nem a "gold" miatt. Valószínűleg sokat szokott blindolni oda, ahova az ellenséges tankokat gondolja, amiből persze a legtöbb lövés nem talál. Mióta én is egyre többet blindolok - a sebzés reményében - nekem is lejjebb ment a találati arányom.Ezen is nevetgéltem.Ensken tier 5 at2-vel voltam és az ellen tier 7 vk45-je kifejezetten engem kergetett és "golddal" lőtt.Az adatai szerint 51% a találati aránya és mégis 51% a győzelmi aránya is.Míg nekem 66/47.
Hogy lehet ez?
A "gold" miatt?
Ismerem az AT 2-t, azon is ott virít a három gunmark. Természetes, hogy akinek van egy kis sütnivalója az goldra vált a tierjében vele szemben. A játék adta lehetősége mindenkinek. Mint az is, hogy akár fullgolddal és 40 ezer csatával ott játszak, ahol szeretnék. Sehol nem olvastam a szabályzatban hogy 20 ezer csata fölött csak X tierben játszhatok. Én még csak tanulok a magas tierekben. Te, mint a TANKOK MESTERE igazán tudhatnád hogy megy ez, hogyan történik a MESTERRÉ válás.Nézd meg ezt is, ha nem tetted még.
Az elődje 2,3 mp alatt tölt be. "spitfire" tank.
Szitává lövés esete forog fenn néha...
Viszont sajna sokszor találkozom huszon-negyvenezer csatásokkal, akik lejönnek tier 4-5 -be és csak "golddal" lőnek, ha már a tier 10 tönkre van téve, legyen tönkre téve a kis tier is...
Ahh, így már érthető, ezek a "goldosok" még csak a mesterré válás rögös útját koptatják.
Ismerem az AT 2-t, azon is ott virít a három gunmark. Természetes, hogy akinek van egy kis sütnivalója az goldra vált a tierjében vele szemben. A játék adta lehetősége mindenkinek. Mint az is, hogy akár fullgolddal és 40 ezer csatával ott játszak, ahol szeretnék. Sehol nem olvastam a szabályzatban hogy 20 ezer csata fölött csak X tierben játszhatok. Én még csak tanulok a magas tierekben. Te, mint a TANKOK MESTERE igazán tudhatnád hogy megy ez, hogyan történik a MESTERRÉ válás.Nézd meg ezt is, ha nem tetted még.
Az elődje 2,3 mp alatt tölt be. "spitfire" tank.
Szitává lövés esete forog fenn néha...
Viszont sajna sokszor találkozom huszon-negyvenezer csatásokkal, akik lejönnek tier 4-5 -be és csak "golddal" lőnek, ha már a tier 10 tönkre van téve, legyen tönkre téve a kis tier is...
itt 3500 volt a ...
erre le van ...
Ez egy tipp, vagy láttál róla infót?
Köszi!