Hébe-hóba összejön nekem is egy gunmark
Az ág leggyengébb tankja szerintem. Az ágyúja kifejezetten kellemes, de elmarad a Tigris 1 és E75 nyújtotta élménytől. Játék élmény szempontjából a rangsor nálam: 1. E75; 2. Tigris 1; 3. E 100; 4. Tigris 2. Csak ajánlani tudom mindenkinek az ágat, ha egy kicsit lassabb (nyugodtabb) játékot szeretne játszani
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee, fabyzol3, Slandyke
2 éve 2 hónapja#307599Írta: karnevalkupa@gmail.com
Megválaszolva: karnevalkupa@gmail.com
Azért kaptál tier 6-ot mert délelőtt kevesen ( még kevesebben) játszanak tier 4-ben, így fel fog dobni. A következő csatában meg lehet te leszel top tier és akkor meg a nálad kisebbek sírhatnak. Ezt a fel-le élményt mindenki megkapja csak nyilván az jobban megmarad mikor feldob mert jobban fáj. Ismerve a statodat és a skilledet, mondjuk ki neked majdhogynem tökmindegy hova dob, nem fog (annyit) számítani. Az, hogy nem vagy hajlandó fogyócikkeket vinni, megintcsak a te problémád, Aki legunmarkol egy tankot, az a vizsgált max 100 meccsében, tud hozni egy megfelelő átlagkombinált sebzést, ebben benne vannak a +2 tieres meccsei IS.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
2 éve 2 hónapja#307600Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Megválaszolva: wot.replays.bagó.wot.replays
Én inkább azt mondanám, általában megviccel a játék.
Ti nem értitek az ellenszelet, mert más buborékban éltek mint én.
Ma eddig 4-ből 4 vereség, hiába lövök akár sokat.
2 éve 2 hónapja#307602Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Néha lanyhul az ellenszél, akkor izgalmas a csata és még győzelem is előfordul, hiszen érvényesül kiváló tudásom.
Ilyenkor nem irigylem az ellenfeleim...
De sajna ritkán ad be cc-s rng-t...
Hja, lehet azért kaptam most, mert vittem magammal két másik felszerelést is, amiből természetesen csak a kis szerszámosládát használtam, mint az esetek nagy többségében?
Az ág leggyengébb tankja szerintem. Az ágyúja kifejezetten kellemes, de elmarad a Tigris 1 és E75 nyújtotta élménytől. Játék élmény szempontjából a rangsor nálam: 1. E75; 2. Tigris 1; 3. E 100; 4. Tigris 2. Csak ajánlani tudom mindenkinek az ágat, ha egy kicsit lassabb (nyugodtabb) játékot szeretne játszani
Gratula természetesen, de akinek mind a 6 szinten van tripla markja,
az már a szuper profi kategória, őt már jobban irigyeljük, mint szeretjük.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pannoniacaptain
Gratula természetesen, de akinek mind a 6 szinten van tripla markja,
az már a szuper profi kategória, őt már jobban irigyeljük, mint szeretjük.
Nagyon köszönöm!
Messze vagyok én attól a profi szinttől sajnos. Majd évek múlva talán egyszer leszek olyan is.
2 éve 2 hónapja#307606Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Ügyi vagy captain...
És ti is mind többiek, kiválóságjel hősök.
A ponyvaregény egy jelenete jut rólatok eszembe, mikor végeznek az autó takarítással és dícsérik egymást.
Aztán az egyik azt mondja, még ne kezdjük el egymás ... ... .
Jó a buborékotok.
Mással meg, pl.: velem, viccelődik a játék.
Napóleon gárdistái, az öreg morgósok énekelték anno: kilyuggatják oldalunkat, jót nevetünk rajtuk...
Ügyi vagy captain...
És ti is mind többiek, kiválóságjel hősök.
A ponyvaregény egy jelenete jut rólatok eszembe, mikor végeznek az autó takarítással és dícsérik egymást.
Aztán az egyik azt mondja, még ne kezdjük el egymás ... ... .
Jó a buborékotok.
Mással meg, pl.: velem, viccelődik a játék.
Napóleon gárdistái, az öreg morgósok énekelték anno: kilyuggatják oldalunkat, jót nevetünk rajtuk...
Vajon fel lehet fedezni összefüggést???
Olyan jó tündökölni az áldozat szerepében, ugye, bao115? Látod ma 5 csatából még egyet se nyertem, de nem panaszkodom, mert a WN8 magáért beszél, én megtettem a tőlem telhetőt. Nálunk sincs arannyal kikövezve a kiválóságjel útja, hiába állítod az ellenkezőjét.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Slandyke
2 éve 2 hónapja - 2 éve 2 hónapja#307610Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Kedves Fábián!
Köszönöm a figyelmed!
Tudod, mi a pór nép, csak próbálunk érvényesülni, hogy minél kevesebb magadfajta faljon fel.
És sokszor sikerül is...
Te annál komolyabb és kedvesebb ember vagy és hiányzik a kivagyiság belőled, hogy, a statisztikáról tarts előadást..
Last edit: 2 éve 2 hónapja by wot.replays.bagó.wot.replays.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...