Átlagos játékos vagyok és volt este egy olyan csatám ami nagy élményt adott.
Airfild térképen Hummel artyval lettem Tank Ász.
Átlagos csatának indult, de a végjáték miatt mindenkinek ajánlom a megtekintését. wotreplays.eu/s...hummel
(Annak aki nem tudja, hogyan lehet megnézni : a linkről letöltve lehet elindítani úgy, hogy a wot nem fut közben a lehetőség a következő verzióváltásig lehetséges)
Nos ami a lényeg 2 vs 4 jármű maradt a végére, nálunk 2 arty (én Hummellel és a társam SU-8-cal) az enemy O-Ni, Tiger (P), M44 és SU-8. A társammal való öszjáték eredménye olyan győzelem lett, hogy mind a 4 tankot sikerült kilőnünk, neki elfogyott a lőszere és az én utolsó lövésemmel az ellenfél SU-8 játékosával egymást lőttük ki.
Eddigi Roham játékaim során eddig sikerült legtovább eljutnom.
Kár , hogy nem tartható meg a szint, sőt vesztes csata során többször előfordul a 2x több pont veszteség, mint nyertes csaták alkalmával.
Jól gondolom, hogy ha az ezüst szintet teljesítem megkapom a prémium Stinger tankot?
Légyszíves legközelebb a megfelelő topicban kérdezz. Ez nem arra való.
Ennyi volt. Kaptam pár ügyes csapatot , így újra 800 pont Bronz.
Ez mekkora okos találmány, hogy elérsz valamit de xarba se nézi a wot.
Ettől már csak ez a csapattárs like a legjobb. 1 like- om már van, már nem kell csak mennyi is a nyereményhez? 40-50?
Mikroby!
Kedvenc házi retardunk megint előjött...
Tennél valamit a helyzet elfajulása érdekében?
Figyelem: Spoiler!
Megint tele lesz spammelve a faszságaival az örömködő.
...
Az egyik nyomoronc az örömködőben dühöng,
A másik nyomoronc a dühöngőben örömködik...
Véletlen?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: karnevalkupa@gmail.com
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...