Végre egy könnyed mark, ahol minden összejött... Biztos mert a CMDR_AF stílus van rajta...
Viccet félretéve hihetetlenül jó tank ez a Jackson. Az APCR-je még T8-ban is szinte mindent visz... Kiváló látótáv, érdemes rá alapozni egy optikával. A lassúságát turbóval kompenzáltam. Arra viszont ügyelni kell, hogy könnyen felspotolják: bokor mögött is kivillan a majrélámpa...
145.
Koszonom szépen a tippet, visszavettem, tényleg nagyon goromba vasdarab ez a jármu...
egyelore nagyon tetszik
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
Most egy igazi "nagyágyút" hoztam. Kezdőknek semmiképpen nem ajánlanám, mert minden hibát a garázs követheti. Ha nekem nem hisztek kérdezzétek minden tankok mesterét, mivel ma is egyik nagy kedvencét hoztam.
Ja és használd a kis ágyút... sose nyomd fullba a kretént!!!
146.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor, javadamka1, Tank_szemelyzete, szecsibeni
Majd megteszem én:
Szecsibeni, a független elemzők megfigyelései alapján eme tankot legjobb tudásodnak megfelelően szerelted fel és jóban rosszban eredményesen irányítottad a csatmezőn, megtetted ami lehetséges és elfogadtad amin nem lehet változtatni. Ezáltal a kiválóság harmadik jeléhez méltó lettél és mától azt a tankodon viselheted.
Szecsibeni, ezennel kinevezlek a VK 30.01 H tank mesterévé.
Az RNG fölöttünk, az unicumok előttünk, a bajtársak mellettünk és a botok alattunk!
A buffok után kezdtem el a Yoh tank ágat. 7-es tank tetszett és a 8-as is elég meggyőző. Ami szerintem az egyik legjobb benne, hogy nem kell olyan nagy szinten szenved a grindeléssel. Alap torony és löveg is nagyon használható, nekem személy szerint kicsit jobban bejött, mint a top (290mm heat lőszer és középen hátul van a kupola). A nagyobb lövegnél ellenben az alfa sebzés és AP alap lőszer jobban bejön.
Ma a játékbeli személyes célom is meglett: 1600 wn8. Azoktól a játékosoktól akiket jónak tartok azért még messze van, de én már ennek is örülök. Pár évvel ezelőtt 1000 körüli értékelésről indultam el, sok kihagyás után. nézegettem videókat jobb játékosoktól, tanulgattam és szerencsére sikerült fejlődni. Következő cél az 1800, de ahhoz még bőven kell fejlődni és tanulni.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...