2 éve 5 hónapja - 2 éve 5 hónapja#307315Írta: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
Megválaszolva: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
Érdekes csata volt. Sajnos a magyar csapattárs itt is megnyílvánult szokás szerint. Miért van az , hogy a magyar játékosok szinte minden csatába trágár obszcén viselkedést tanúsítanak? Örömködő, mert nekem tettszett a csata. Sebeztem is a szintemnek megfeleően. Emberünk meg magát minősíti....
166 HP sebzéssel vitt be többet. NO COMMENT...
/ természetesen ment egy csata vissza játszás feljelentés /
Mellékletek:
Last edit: 2 éve 5 hónapja by c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8.
Na, most délben beléptem, hátha valami jó kis játék lesz. 4 csatából egy sem lett nyerő.
Köszi WG
Ilyenkor azért egy statot dobhatnál mellé, hogy hanyas tierben mégis mennyi sebzéssel járultál hozzá a győztes elképzeléseidhez.
11 vesztes csata zsinórba. Stat? Hagyjuk már 11 csatába 165 játékos van. Akkor ezek szerint 154 olyan játékossal tett össze a WG akik nem tudtak nyerni velem együtt. Hozzájárulás...mi a köze a hozzájárulásnak ahhoz, hogy a WG folyamatosan sokkal jobb csapat ellen oszt be téged? Ellenségnél 8000-10.000 sattal rendelkező játékosok ...nállunk 4000-5000 statosak.
Gondolom a sok streamert nem teszi be a WG nálla jobb csapatba mert akkor szégyent hozna rá.
Mondjuk aki veled egy csapatban van, az mindig hendikeppel indul, ezt aláírom.
Na, most délben beléptem, hátha valami jó kis játék lesz. 4 csatából egy sem lett nyerő.
Köszi WG
Ilyenkor azért egy statot dobhatnál mellé, hogy hanyas tierben mégis mennyi sebzéssel járultál hozzá a győztes elképzeléseidhez.
11 vesztes csata zsinórba. Stat? Hagyjuk már 11 csatába 165 játékos van. Akkor ezek szerint 154 olyan játékossal tett össze a WG akik nem tudtak nyerni velem együtt. Hozzájárulás...mi a köze a hozzájárulásnak ahhoz, hogy a WG folyamatosan sokkal jobb csapat ellen oszt be téged? Ellenségnél 8000-10.000 sattal rendelkező játékosok ...nállunk 4000-5000 statosak.
Gondolom a sok streamert nem teszi be a WG nálla jobb csapatba mert akkor szégyent hozna rá.
Mondjuk aki veled egy csapatban van, az mindig hendikeppel indul, ezt aláírom.
Fölösleges át nem gondolt eszmefuttatásokat írnod.
Aki velem egy csatába van az találkozik egy közepesen jó játékossal aki 115 tankkal rendelkezik. 25 X tierrel és több tucat prémium tankkal amit mind ingyen szerzett meg.
154 játékost megszivattam a te elgondolásod szerint mert hozzám tették be.
Ostoba hozzászólásoddal csak magadat minősíted
A nem releváns önfényező infókat elhagyhattad volna, mert senkit nem ( engem biztos nem) érdekelnek. A közepesen jó játékos pedig az év vicce, pedig még csak április van.
Last edit: 2 éve 5 hónapja by karnevalkupa@gmail.com.
nem vagy egyedül, és ennyit mint ma még nem pattantam, lőttem mellé, de ez van 5X xp akkor copás....
Teljes mértékben igazad van. Mai első csatám:
A mai napon 18.-án pedig 9 győzelem egymás után.
Most már csak azt kéne megértenem mi a taktika a WG-nél , hogy 5x szorzónál 11 vereség...2x -es szorzónál 9 győzelem egymás után.
Mellékletek:
Last edit: 2 éve 5 hónapja by c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...