Viccen kívül kérdezem, attól eltekintve hogy tolatni kell vele ha haladni akarsz, mi a gond az Archerral? tök jó az ágyúja pl. igaz még nem játszottam vele
Az a baj, hogy mire tolatva is odaérsz valahova, mindennek is vége és ha spotot kapsz kb. akkor is... nem mondom, tapasztaltaknál lesznek jó körök, nekem is voltak, de a hátam közepére sem kívánom, még egyszer ebbe a tankba nem kezdenék bele.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz
Első Tier 11 GM
.
.
.
.
Ja várj....Ez csak tier 10... Akkor miért is jobb mindenben mint a Hirschkafer? Ja megvan, ez 799 HP-nél még rollolhat 798-at
No de! Béláim!
Kicsit meglepő érzés, mikor Személyes kampány küldit (olyaaaan jóóóó érzés leírni ezt a szót 7?! év után ) csinálok és csatából kiérve nem a küldi van meg, hanem egy 3gm, egy olyan tankkal, ami nagyon nem az én stílusom, csak mivel overall a legjobb TD a játékban, könnyű vele teljesíteni.
228-ik (talán) Overall Session 3,8k avg 4734 DMG 283 csata 21 csata
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Laccvacc, KLC_KTE, fabyzol3
Ma végre meglett az Strv103B harmadik csík:
2.0 első 10k-s meccsével:
Az külön plusz magamnak, hogy a t11-ek előtt 3800 környékén volt a követelmény, most pedig 4164-en lett meg, szóval picit magasabb követelmény kellett.
Ugyanakkor továbbra is borzasztóan szituációfüggő, de legalább végre van hp a meccsekben amit le lehet lőni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, Laccvacc, KLC_KTE, fabyzol3, Mikroby
Hadművelet: Windhund Sikeresen felszerelted ezt: Lánctalpak. Windhund hadművelet teljesítve! Megszerzett jutalom: • Hajsza matrica hozzáadva: (x6) • Jelvények hozzáadva: Windhund jelvény, II. osztály Gratulálunk! Hadművelet: Windhund kitüntetés feloldva! Győzelem! Csata: Highway Járművek: Windhund Szerzett tapasztalat: 2 323 (x2 minden nap az első csatáért) Kapott Battle Pass pontok: 5 Szerzett kredit: 34 731 Csatában elért kitüntetések: Tüzelj és ölj, Zúzó
Last edit: 2 hete 14 órája by lászló.vattai.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, Serious_Threat
Néhány igazán idegesítő küldetés után meg van, de ahogy néztem a Black Rocknál is lesz pár idióta mission.
Szerintem balanszolatlanok a küldetések, rengeteg van amit 2-3 meccs alatt könnyedén meglehet oldani, viszont az a pár amikor csapatodra vagy utalva....
Ui.: bár ez még nem a top-top jutalom, de az obj260-nál, Early-nél nagyobb öröm volt a megszerzés. mondjuk nem is lettek meg 10 nap alatt
Mellékletek:
Last edit: 1 hete 4 napja by bobitusz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, Serious_Threat, fabyzol3
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...