Tankos pályafutásom legnagyobb eredménye és egyben legjobb teljesítménye. A 2.0 által kapott kötvényekből vettem, ez és a V5 között vacilláltam, de végül az M60-ra esett a választás. Ez a tank maga az álom, a leginkább hozzám illő jármű. Elég mobilis, pontos, jó átütésű ágyú, -9 fok gundep, minimális védelmet és ezzel bátorságot adó toronypáncél, jó hp. Minden megvan benne, ami egy remek tankhoz kell. Turbót kivételesen nem használtam, mert inkább a hp-ra akartam rámenni, emellé a jutalom szellőzés és az innovatív töltőrendszer társult, ilyen-olyan direktívákkal. A 2. GM-ig viszonylag hamar elértem, ahhoz 100 csata sem kellett, a neheze viszont ezután jött. Tegnap előtt felmentem vele 91,9-re, amit aztán tegnap lerontottam kb 10 csata alatt 88,7-re, majd még a nap vége előtt visszaküzdöttem 92,7-re. Innen ma megint volt egy -1%, onnan sikerült kb. 20 csata alatt kihúzni a 3. gunmarkot. A végén már csak mentem előre és próbáltam trackelni mindent, különösen igaz ez az utolsó csatára. A BZ-t végig trackeltem, és a kilövése után 94,96%-on voltam. Kb. 1 percig könyörögtem a chaten, hogy a capelő IS-7-be csak 1-et lőhessek, de nem sikerült, a kukáskocsi elintézte... Maradt a Patton és a Grille. A BC 25t és a Leo megsegített, előre engedtek, hogy leadhassam az utolsó lövéseket. Miután meglett, elforgattam a csövem, hogy a BC kitárazhassa a Grillét, így ő is teljesítette a küldetését. A tankra visszatérve, csak ajánlani tudom, ilyen jól elköltött 15k kötvényt még nem tudtam összehozni. Ha van ilyen jó a Patton is, akkor lehet nekiállok az amcsi med ágnak, mert ilyen jól Tier 10-ben az előző accjaimon sem szórakoztam. Hiába a turbó csaták, (mert a fele legalább ma is az volt), lépést lehet tartani, ha ismered a pályákat és tudod is értelmezni a felvillanó jeleket.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...