Sajnos kicrasheltem a csata végén, így nem tudom prezentálni a jelentést. A végjátékban még 94,91%-ot mutatott, de végül ez 95,09% lett, mire újra elindult a "program". Ritka egy fos valami ez a Nashorn, egyáltalán nem fekszik nekem. Álcája nincs, nyilván páncélja sem, cserébe tetű lassú, a mozgékonysága össze sem hasonlítható a JgPz IV-gyel. A látótávja sem túl erős ahhoz képest, hogy nyitott a tank, az utolsó 5%-ra már kénytelen voltam pótkajázni, hogy 445 felé tudjak menni. Az ágyú átütése az egyetlen pozitívuma, de még pontosnak sem nagyon mondanám, mert a célkereszt, ha megmozdulsz, rettenetesen szét tud esni. A -5 fok gundep meg maga a katasztrófa, ezt nem is gondolnám, hogy kéne magyaráznom. Előzetesen jóval jobbra számítottam, és komolyan mondom a Togot sokkal élvezetesebb volt markolni. Ezt a TD-t nem is fogom többet elővenni, garázsdísznek jó lesz a 3 mark miatt, de ennyi. Nem véletlen, hogy globálisan a legrosszabb 6-os TD (WN8-ban, forrás tomato.gg), kezdőknek nagyon nagyon nem ajánlott. Erősen haladó pályaismeret, improvizációs készség és bizony egy jó adag szerencse is kell ahhoz, hogy jól lehessen használni. Felkészül a JPanther és St. Emil páros és van egy olyan gyanúm, hogy a Sturer még jobban az őrületbe fog kergetni...
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...