1 éve 9 hónapja - 1 éve 9 hónapja#308493Írta: javadamka1
Megválaszolva: javadamka1
A legrosszabb tier8-as prémium med is kipipálva, egyszerűen hulladék, nincs rá jobb szó....Nem is feltétlenül a 3 moe miatt örömködök most, hanem hogy ezzel a szutyokkal nem kell többet játszanom
Mellékletek:
Last edit: 1 éve 9 hónapja by javadamka1.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Laccvacc, Tank_szemelyzete, fabyzol3, Slandyke
A legrosszabb tier8-as prémium med is kipipálva, egyszerűen hulladék, nincs rá jobb szó....Nem is feltétlenül a 3 moe miatt örömködök most, hanem hogy ezzel a szutyokkal nem kell többet játszanom
Figyelem: Spoiler!
Most a karácsonyi event alatt is nyugodtan tolod a gm-et?
Mármint nekem eléggé odabaszott, neked megy simán?
Figyelem: Spoiler!
Most a karácsonyi event alatt is nyugodtan tolod a gm-et?
Mármint nekem eléggé odabaszott, neked megy simán?
Teljesen nyugodtan Minél több fejetlen csirke a csatamezőn, annál több kombinált nekem....De a héten mintha tényleg több lenne a turbócsata, ahol rohanni kell a sebzésért még egy meddel is
Mellékletek:
Last edit: 1 éve 9 hónapja by javadamka1.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Laccvacc, Tank_szemelyzete, Slandyke, Mikroby
A Pilotot 91%, a SuperPershinget 92%-ról kezdtem, szóval így nem volt nehéz De megnyugtatlak, hogy most egy ideig nem lesz, mert az M6-ot 60%, az M-IV-Y-t pedig 0%-ról kezdem....
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...