1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja#308727Írta: W4SS4W
Megválaszolva: W4SS4W
Imádok ezzel a tankkal játszani, nekem nagyon fekszik a stílusomhoz!
Itt persze szerencsém is volt, de hát ez is a játék része
Na meg igazi pénznyomda $$$$
Parancsnok: Sasszem(?) - a sérült mudol megjelenítős cucc, na annak olyan sok haszna nincs, inkább egy tűzoltás a helyére, de még egy álcával is jobban jársz
Lövész: Itt is a 3. skill (Célmegjelölő) az aminek kb. lightokon van csak értelme, a helyett mehetne egy pillanatkép, többet érsz vele.
Vezető: Az Offroad helyett a Sima utazásból többet profitálnál, amikor megállsz valamivel kisebb célkörről kezdesz el szűkülni, az Offroad meg mehet akár a tűzoltás helyére, ha úgyis poroltót használsz pótkaja helyett minek a skill még pluszban?
Rádiós: A 4. skilled a jelerősítő, kb az egyik leghaszontalanabb legénységi skill a játékban, mehetne a helyére egy álca is akár.
Töltők: Az Adrenalin roham felesleges mindkettőre, elég az egyiken kihúzni, úgy mint ahogy a Biztonságos elhelyezéssel is tetted. Én mindkét töltőn dobnám a 4. skilleket és a helyükre Megérzést tennék. Igen, a fentiekkel ellentétben a Megérzés hatása akkor maximális ha mindkét töltőn rajta van.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KLC_KTE, wot.replays.bagó.wot.replays
Egy meglepő eredmény Foch 155-tel. A tank maga amúgy elég sok problémával küszködik, de néha épp jól jön ki (majdnem) minden. (A csatát magát buktuk, és a VK 45.02B-be 2 lövést elrontottam.)
Vinnie-t szántam parancsnoknak, hacsak jobb ötlet nincs.
Valóban szekunder szégyenérzetem van javadamka miatt, hogy ő a T1 Heavy-t markolja, miközben a TANKOK MESTERE már a Leopard 1-gyel húzza a WN8-at.......
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: javadamka1
Valóban szekunder szégyenérzetem van javadamka miatt, hogy ő a T1 Heavy-t markolja, miközben a TANKOK MESTERE már a Leopard 1-gyel húzza a WN8-at.......
Dobálózol itt ilyen szavakkal hogy "szekunder"...az olyan mint a second hand shop? Vagy elírtad a szkandert? Vagy Skandar Graun?
Dobálózol itt ilyen szavakkal hogy "szekunder"...az olyan mint a second hand shop? Vagy elírtad a szkandert? Vagy Skandar Graun?
Ááá szerintem bagó nem olyan hülye mint gondolnánk.
A löveg megbízhatatlansága és a hulladék map rotation miatt nagyobb szenvedés volt a kelleténél, vagy csak egyszerűen túlértékeltem a használhatóságát a jelenlegi metában.
Az ShPTK-TVP-hez képest egészen rossz kb mindene.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Laccvacc, RedFox69, Tank_szemelyzete, fabyzol3
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...