Akkor jobbat mondok. Sok SUPER UNIKUM
ÉN VAGYOK A LEGJOBB játékosnak, kevesebb tankja van mint nekem több csatával. HOPPÁ . Akkor ha nekem 130 tankom van és csöppnyi eszem sincs, ezek a játékosok meg zombik. Nem én mondtam te állítod ezt.
Te voltál az, aki azt állította, hogy azért van rengeteg tankja, mert mennyire jó az esze. Nem a tankok száma határozza meg, hogy ki milyen jó játékos. 3 gunmark hány tankodon van ezekből? De tudod mit, hány tankon vagy 2 gunmark? Sikerült azt felfognod, hogy mi határozza meg, hogy kinek van esze a játékhoz?
Nem érdekel a gumnurk. Berohanok lövök 2 őt és kijövök. engem ennyire érdekel ez a játék semennyire s e jobban. Így már felfogod tyúk eszű. 1. nem gyűjtök GUN MARKOT 2. Nem érdekel a WN8 3. Nem izzgat a ranglista 4. Nem érdekel a RANDOM-ROHAM szint 5. Nem javítok a statomon mert nem érdekel
Viszont ezerrel gyűjtöm a kreditet, mert így a legkönnyebb. Berohanni, lőni 2-őt és kijönni. Így a percekre lebontott csatákért kapott kredithozam sokkal több mint a bemegyek, taktikázom, várok, oda megyek stb.
Nem jól akarok játszani a WOT-on hanem kedvemre élvezkedni. Ennyire érdekel. NEM JOBBAN: Magyarul írok mit nem lehet ezen felfogni? NEM IZZGAT HOGY JOBB LEGYEK: ÉLVEZKEDNI JÁROK FEL.
ÍGY JÁTSZOM MERT EHHEZ VAN KEDVEM.
NEM ÉRDEKEL JOBBAN A WOT CSAK ENNYIRE ÉS NEM TOVÁBB:
Nyugodtan lehet kritizálni érte úgy se érdekel. Majd egymásnak irogassátok , mert én nem fogom elolvasni BOCS.
Minket meg az nem érdekel, hogy mennyire húzgálod a farkincádat, azokra a köreidre, amelyekből nekünk, jobb játékosoknak napjában tucatnyi van. Meg az sem érdekel minket, hogy mennyire görcsösen bizonygatod, hogy nem vagy szar. De, az vagy. Mondd már el, miért posztolgatod a 'vaktyúk is talál szemet' csatáidat? Mit vársz? Azt várod, hogy valaki megsimogasson érte? Hiányzik a sikerélmény az életedből? Vagy mit kompenzálsz? Örülj magadnak, rakd ki háttérképnek, de ha ide kirakod, akkor tűrd el a véleményeket a jobbaktól.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby
Szólás szabadság van. Azt teszek ki amit akarok. Mondom nem érdekel a kritika. Irogassatok nyugodtan. Nem zavar. Tévedésbe vagy.
Majd a moderátor eldönti mit hagy itt és mit nem.
Jól van Zolika. Ügyes vagy, okos vagy. Simi-simi...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
Szólás szabadság van. Azt teszek ki amit akarok. Mondom nem érdekel a kritika. Irogassatok nyugodtan. Nem zavar. Tévedésbe vagy.
Majd a moderátor eldönti mit hagy itt és mit nem.
Zolika, nekem csak egy kérdésem van...
Ha nem érdekel a kritika, és te amúgy is mindent élvzetből, okosan szuperül csinálsz, akkor mégis minek akarod megmagyarázni hogy mekkora spiler vagy a 0 teljesítményeddel rohamban? Hogy mekkora ász vagy mert behozol egy tankot ami a leggyengébb láncszem, de főleg a te kezedben?
És hogy kb a mentalitásoddal, meg a csatáiddal kb mennyi embernek cseszted el a napját, csatáját, bármijét....nagyon remélem hogy sosem fogunk találkozni de főleg egy csapatban sem, mert akkor mehetek megfulladni.
(sosem szoktam, de eljön ennek is az ideje)
ÉN VAGYOK A LEGJOBB játékosnak, kevesebb tankja van mint nekem több csatával. HOPPÁ . Akkor ha nekem 130 tankom van és csöppnyi eszem sincs, ezek a játékosok meg zombik. Nem én mondtam te állítod ezt.
Sajnos nekem feleannyi csatával 334 tankom van jelenleg a garázsban, akkor én most még zombinak számítok, vagy már feltörhetek az élők sorába?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sweetpoison
Sajnos nekem feleannyi csatával 334 tankom van jelenleg a garázsban, akkor én most még zombinak számítok, vagy már feltörhetek az élők sorába?
Nekem harmadannyival 320. Csatlakozhatok a hordához?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: javadamka1
Nem jól akarok játszani a WOT-on hanem kedvemre élvezkedni. Ennyire érdekel. NEM JOBBAN: Magyarul írok mit nem lehet ezen felfogni? NEM IZZGAT HOGY JOBB LEGYEK: ÉLVEZKEDNI JÁROK FEL.
ÍGY JÁTSZOM MERT EHHEZ VAN KEDVEM.
NEM ÉRDEKEL JOBBAN A WOT CSAK ENNYIRE ÉS NEM TOVÁBB:
Zolee, akkor neked játékot kell váltani. Élvezném, ha itt lennél játékos. Tudod, van ez a játék:
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby
Nem jól akarok játszani a WOT-on hanem kedvemre élvezkedni. Ennyire érdekel. NEM JOBBAN: Magyarul írok mit nem lehet ezen felfogni? NEM IZZGAT HOGY JOBB LEGYEK: ÉLVEZKEDNI JÁROK FEL. ÍGY JÁTSZOM MERT EHHEZ VAN KEDVEM. NEM ÉRDEKEL JOBBAN A WOT CSAK ENNYIRE ÉS NEM TOVÁBB:
Figyelem: Spoiler!
Zolee, akkor neked játékot kell váltani. Élvezném, ha itt lennél játékos. Tudod, van ez a játék:
Nem...nem tudom. Kielemeznéd? Családtagod?
( itt lennél ...azaz nálatok? Ő a nagymamád? )
Zolika azt, hogy wotban "mester" vagy azt tudtuk, de hogy kulturálisan is trash....hahaha.
Azért ezt nemfelismerni....csak 7 v 8 rész készül belőle....
Nem jól akarok játszani a WOT-on hanem kedvemre élvezkedni. Ennyire érdekel. NEM JOBBAN: Magyarul írok mit nem lehet ezen felfogni? NEM IZZGAT HOGY JOBB LEGYEK: ÉLVEZKEDNI JÁROK FEL. ÍGY JÁTSZOM MERT EHHEZ VAN KEDVEM. NEM ÉRDEKEL JOBBAN A WOT CSAK ENNYIRE ÉS NEM TOVÁBB:
Zolika azt, hogy wotban "mester" vagy azt tudtuk, de hogy kulturálisan is trash....hahaha.
Szépen becumiztad, hogy nem ismerem.
ezt kamuznám én is a helyedben:)
Voltam is ennek kapcsán szabaduló szobába. Tudom most fáj , hogy bő nyállal de hát ez van. Nem baj majd kialszod.
Ui: Amúgy meg már számtalanszor reklámozták a filmet a TV-ben. Tehát még ha nem is néztem volna meg pár filmet belőle akkor is tudnám mi ez. Tehát lezárhatjuk. Ezt alaposan bő nyállal.
Nos! Ugyan így élvezem én a wot játékot, mint most ezt a pillanatot. Cumika
Zolika nem tudom, ezt mondhatnám én is, nem lennék hitelesebb.
Nekem nem okoz élvezetet ha újra és újra bebizonyítod, hogy kuka vagy:)
De nyugodtan töcsköld csak a nem létező győzelmed nem létező igazad egén a markodat, ha neked az jólesik, ki vagyok én, hogy visszatartsalak:)
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...