Bagó, állj már le, légyszives.
Az hogy te a WOT-ot saját szabályaid szerint játszod, az a te dolgod.
Mindenki kitalálhat magának saját szabályokat a játék adta lehetoségeken belul,de a saját magunk által kitalált szabályokat másokon számonkérni....
Elindulhatnál egy maratoni futóversenyen ó-gorog saruban, korhu oltozékben, donthetnél ugy, hogy te nem futsz az aszfalton, hanem az ut mellet, árkon-bokron keresztul.
Valoszinuleg senki nem tiltaná ezt meg, legfeljebb csodálkoznának rajtad.
Viszont a verseny után reklamálni, sírni-ríni, panaszkodni a rendezokre, hogy mi az hogy nem vágták le a gazt az utpadkán, meg ellenszelet fujtak neked, meg a versenytársak mind rendes cipoben futottak és ez micsoda unfair dolog... ezt te minek minosítenéd?
Másik dolog, amit nyugodtan elengedhetnél már, hogy a fizetos játékosoknak "jobban adja" a WOT. Én fizetos játékos vagyok( wot+,premium acc, egy rakás prém tank) mégsem "adja jobban"
Az eredményeim rosszabbak, mint a tied, mégse sirom-rivom tele a forumot hogy jajj mekkora az ellenszél.Az én eredményeim olyanok, amit az én csekély játektudásommal és az én over-aggressziv játékstilusommal el lehet érni.
Egyszeruen elfogadom, hogy ez van és nem árasztom el a fórumot keseru konnyeimmel hogy a tobbiek abban fuldokoljanak és foleg nem kovetelem másoktol hogy ugy játszanak mint én.
Javasolnam, hogy tedd ezt te is, mindenki javára
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...