Ne aggódj, majd lesz rosszabb
Engem meg folyton figyelmeztet, hogy sportszerűtlen vagyok mert pofátlanul élek a kilépés gomb lehetőségével minden egyes olyan mérkőzésen ahol a számláló még nem ment 13 perc alá de már 3v5-0-ra megy az ellenfél. Szerintem meg azok a leosztások az instant sportszerűtlenek mert esélyt sem adnak a játék élvezetére. Így kilépünk és irány a következő csata hátha ott szerencsénk is lesz ui: ja, hogy büntiből 0 xp...hát, vereség esetén az a plusz 100 pár nálam nem oszt nem szoroz.
Engem meg folyton figyelmeztet, hogy sportszerűtlen vagyok mert pofátlanul élek a kilépés gomb lehetőségével minden egyes olyan mérkőzésen ahol a számláló még nem ment 13 perc alá de már 3v5-0-ra megy az ellenfél. Szerintem meg azok a leosztások az instant sportszerűtlenek mert esélyt sem adnak a játék élvezetére. Így kilépünk és irány a következő csata hátha ott szerencsénk is lesz ui: ja, hogy büntiből 0 xp...hát, vereség esetén az a plusz 100 pár nálam nem oszt nem szoroz.
A közösség érdekében nemrég vizsgáltam a dezertálás kérdését.
És sajna azt kell mondjam, hogy irdatlan számú dezertálás után kiszabnak néhány nap különös indoklású tiltást.
Javaslom válassz kevésbé hatásos kilépést a csatából, pl.: őrült rohamozás, séta a mezőn pergőtűzben, fürdés, ugrás a szakadékba.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69
Azért az mm gondoskodik róla, hogy a zöld és kék játékosokat egy teambe rakja... és még, hogy fejlesztik az új mm-et. Nem lesz olyan hogy egy Maus szembe kerülne egy t57 heavy-vel... ez szuper , csak a 3-15 4 perces csatákat nem fogja megoldani.
Elég nagy dezertáló művész lettem az elmúlt egy évben ugyanezen okokból. Mondjuk én meg sem várom hogyan alakul a csata: ha azt látom, hogy akár a saját csapatomnál van egy nagyobb powercreep akkor is lépek. Sosem kaptam még bant elég arra figyelni szerintem, hogy ugyanabban a sessionben és játékmódban ne egymás után dezertálj nonstop, tehát ha lehet akkor keverd a yolo/fulladás/dezertálás témát és nem lesz baj.
Az ilyen játékosokat utálom a legjobban. El sem kezdődött a csata, de már beírják, hogy "ggwp we will lose" és ehhez hasonló szövegeket.. Ahogy az egyik streamer mondta még "az a baj, hogy sokan nem látják be, de a legtöbb online játékot a játékosok teszik tönkre". És persze, lehet jönni a sz*r MM-el és unbalanced mérkőzésekkel, de te sem vagy jobb azzal, ha kilépsz. Mit érsz el vele? Nem kapsz egyáltalán XP-t a statodba meg nulla sebzéssel lesz még egy csata. Mennyivel éri meg jobban, mint bent maradni, lőni 2-3-4-et esetleg 5-öt ? Szerintem rohadt gáz ez a viselkedés. Ha nem bírod a játékot és hogy van ilyen mérkőzés, akkor ne játssz a játékkal, de ne lépkedj ki. És mielőtt félreérted: én sem szeretem a turbo meccseket, de nem dezertálok, letolom (és jó párszor elfogadható/szép eredményt azért ki tudok hozni). Ha meg egymás után több ilyen van akkor hagyom a fenébe.
Last edit: 6 hónapja 1 hete by máté.tóth.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor, perretz, bobitusz, KLC_KTE, fabyzol3, Mikroby, Silent_wanderer
Nincs nekem kedvem kivárni minden nap órákig mire a matchmaker magára talál sajnos. Nem fogok játszani zsinórban 3 meccset a 10-ből ugyanazon a pályán ugyanarról az oldalról ugyanazzal a tankkal még akkor sem ha ez valakinek mély lelkinyomort okoz. Ugyanúgy megy a dezert akkor is amikor kedvem szottyan lightozni és zsinórban 3 pályát (igen ez a 3as szám az én nemezisem) kapok városban. De a sokadik BZ platoonnál is nyomom az escapet. Majd lesz szíves a játék fejlődni én meg majd leszek szíves nem visszafejlődni. Csak hogy értsed-hogy-értem.
Mikroby mondta nemrég, hogy nincs hatásom a csata kimenetelére.
Valóban, mindegy, hogy nullát vagy ezret lövök.
Mit kéne tennem?
Te mit tennél a helyemben?
Írta egy sztár közületek szintén nemrég, hogy akkor több győzelemnek kéne lennie, ha afk módban maradna.
Nem tudom mit higgyek?
(Az tény, hogy egyre jobb vagyok.
Már egyáltalán nem keresem magamban a problémát.)
Mellékletek:
Last edit: 6 hónapja 1 hete by bagoneillezredes@gmail.com.
Nincs nekem kedvem kivárni minden nap órákig mire a matchmaker magára talál sajnos. Nem fogok játszani zsinórban 3 meccset a 10-ből ugyanazon a pályán ugyanarról az oldalról ugyanazzal a tankkal még akkor sem ha ez valakinek mély lelkinyomort okoz. Ugyanúgy megy a dezert akkor is amikor kedvem szottyan lightozni és zsinórban 3 pályát (igen ez a 3as szám az én nemezisem) kapok városban. De a sokadik BZ platoonnál is nyomom az escapet. Majd lesz szíves a játék fejlődni én meg majd leszek szíves nem visszafejlődni. Csak hogy értsed-hogy-értem.
Akkor ne játsz a játékkal. Már bocsánat hogy ezt mondom, de az általad leírtak alapján a mérkőzések 80-90%-a szerinted sz@r és ezért dezertálsz, olyan baromságok és hülyeségek miatt mint pl. BZ szakasz. Ennyi erővel ha meglátsz 3 artyt dezertálj akkor is, vagy ha a horoszkópod és a csillagok állása alapján rossz napod lesz akkor szintén nyomd a dezertálást.. Ezen kívül a 10 mérkőzés ugyanazon a pályán is elég ellentmondásos, ha meg könnyűtankkal akarsz játszani akkor tedd be kizárt pályák közé mondjuk Himmelsdorfot (illetve ha van prémium napod akkor mondjuk Ensket). Érdekes, én ugyanazt a játékot játszom, de valahogy nem tapasztalom ezeket a dolgokat pl. könnyű tankkal (ha meg mégis sz@pórollervan akkor aznap nem játszok vele)... Ha ennyire kiégtél ettől a játéktól akkor inkább menj és játssz mondjuk Farm Simulatort, az nem fog ilyenekkel felidegesíteni és más játékát sem teszed tönkre.
Mondjuk kezdésnek lehetne, hogy minden mérkőzésben sebzel legalább egyszer.. Nem rosszból, de 14 perc 27 másodperces csatában Grillével egyetlen egy sebző lövést adtál le. Jacksonnal 11+,12+,8+ csatákon egyetlen egy(!) lövést sem sikerült bevinned. Elsősorban ezeken kellene javítanod ahelyett, hogy a jatékot és mindenki mást szidnál.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz, KLC_KTE, fabyzol3, karnevalkupa@gmail.com
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...