Sziasztok!
Gondolkoztam, hogy hova is írjam és végül is ide írom talán nem gond. Segítséget szeretnék nyújtani azok részére, akik még nincsenek tisztába a dologgal, hogy ne járjanak úgy mint én.
Nem szoktam vízbe hajtani csaták során, ma viszont mégis megtettem mivel 2,5 perc után az állás 0-8 volt. Artyval voltam és 5 en közelítettek felém. Segítettem magamon és nekik így vízbe hajtottam. Ennek az lett a köve hogy kaptam egy hét tiltást a szabályok megszegéséért, ami a WG szabályzat 12.1 -es pontja alatt szerepel. Önkárosítás, csapat erősségének gyengítése címszó alatt.
Kerüljétek a vizeket, óvatosan a vízbe pottyanással, nehogy azt gondolják direkt volt. Sok sikert és élvezhető csatákat mindenkinek.
zoltán.google post=313337 userid=35155 Sziasztok! Gondolkoztam, hogy hova is írjam és végül is ide írom talán nem gond. Segítséget szeretnék nyújtani azok részére, akik még nincsenek tisztába a dologgal, hogy ne járjanak úgy mint én. Nem szoktam vízbe hajtani csaták során, ma viszont mégis megtettem mivel 2,5 perc után az állás 0-8 volt. Artyval voltam és 5 en közelítettek felém. Segítettem magamon és nekik így vízbe hajtottam. Ennek az lett a köve hogy kaptam egy hét tiltást a szabályok megszegéséért, ami a WG szabályzat 12.1 -es pontja alatt szerepel. Önkárosítás, csapat erősségének gyengítése címszó alatt. Kerüljétek a vizeket, óvatosan a vízbe pottyanással, nehogy azt gondolják direkt volt. Sok sikert és élvezhető csatákat mindenkinek.
Ezt miért nem az örömködőbe raktad? Elvégre örömhír.
Ne aggódj megteszem helyetted, még meg sem kell köszönnöd
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KLC_KTE, Tas_Lee
Nyugodtan tilthatná az összes vízbe hajtó arta kollégát a wg, akár örökre is. Meg persze azokat is, akik szándékosan fulladnak meg a csatában.
Ilyen alapon tiltsuk véglegesen azokat is akik egy esetben kitolták a csapattársaikat az ellenség elé, azokat akik beálltak elé és blokkolták a csapattárs játékát, azokat akik csak álltak végig egy bokorban és semmit se csináltak, azokat akik spotterként nem spottoltak semmit. A te elméleted szerint a játékosok 80% tiltani kéne. Nem hinném , hogy ez a célkitűzése a WG- nek.
Mikroby, rorokém!
Ez a dühöngésem, bízom benne nem a 3. figyelmeztetés.
Utána örök tiltás?
Az örökkévalóság a vámpíroké...
Az vajon korrekt?
Még ha valami időkorlátban mérhetnénk, mondjuk 1 hét, stb. .
Vagy pontrendszerben, havi x "liláknak felháborító" dolog és utána arra a hónapra tiltás.
Ez is emberségesebb.
Bagó.
Nem értem, "mire gondolt a "költö", de mindegy is. Amíg arra használod a topicot amire való, és nem olyan szintű dolgokat kérdezel, hogy melyik gombbal lehet előre menni, nincs aggódni valód.
Én azért kaptam 3 nap tiltást mert egy közepes tankot a vadászommal kicsit arrébb toltam ! Beállt a vadász helyre és kértem álljon odébb nem tette én egy kicsit megtoltam nem vesztet se életerőt nem halt bele és kaptam 3 nap tiltást ! KB 5 perc után már tiltva voltam jó gyorsan ment a büntetés kiosztása ! De volt olyan hogy a SU-152 el voltam nekem jött a saját felderítőnk sérült és rózsaszín lettem !
Én azért kaptam 3 nap tiltást mert egy közepes tankot a vadászommal kicsit arrébb toltam ! Beállt a vadász helyre és kértem álljon odébb nem tette én egy kicsit megtoltam nem vesztet se életerőt nem halt bele és kaptam 3 nap tiltást ! KB 5 perc után már tiltva voltam jó gyorsan ment a büntetés kiosztása ! ...
Attól hogy nem veszít életerőt, modult veszíthet, szóval ilyen jellegű szituációk önmagukban túlzott önbíráskodást jelentenek.
Egyik pozíció sem egy adott játékosé vagy kasztté. Fejben szidhatod /vagy elmorzsolhatsz könnycseppeket ha mások hülyék, de randomban nincs jogod a csapattársad játékát ellehetetleníteni.
A kérés formája (vagy bármi amit írtál neki), ha tartalmazott sértő szót, vagy káromkodást - bármilyen nyelven - akkor azt a rendszer érzékeli, és jogosan büntethet.
Bizonyos szóösszetételek, kimondottan a rasszizmus kb azonnali büntetés tud maga után vonni - teljesen jogosan.
Az elvárásod túl magas arra vonatkozólag, hogy chaten írsz valakinek és azt el is olvassák, mert nem tudhatod, hogy nem-e vagy letiltva nála (akár csak az adott csatára), vagy hogy egyáltalán látható-e a chat számára. (Ha ez fennáll, sem jelenti, hogy érti a szöveget)
Ne írj és ne cselekedj olyat ami a játékszabályok szerint nem engedélyezett!
Tankpeti ezt most a WG szabályzatából másoltad ki ? Annyira toltam arrébb hogy elférjek ! Túlzó a büntetés egy kalap alá veszik ha életerőt veszít vagy ha csapatgyilokság történik ! Létezik a jogszerűség, szakszerűség , arányosság elve ! Jó legyek rózsaszín de 3 nap kitiltás túlzó ! Ez olyan mint ha a zsebtolvaj is olyan büntetést kapnak mint egy sorozat gyilkos !
...
Túlzó a büntetés egy kalap alá veszik ha életerőt veszít vagy ha csapatgyilokság történik ! Létezik a jogszerűség, szakszerűség , arányosság elve ! Jó legyek rózsaszín de 3 nap kitiltás túlzó ! Ez olyan mint ha a zsebtolvaj is olyan büntetést kapnak mint egy sorozat gyilkos !
Én általánosan fogalmaztam, nem tudok specifikusan a te esetedre hivatkozni, lévén nem láttam sem az adott szituációt, sem a büntetést (mindössze a te leírásod).
Ha korábban büntettek már más miatt, akkor bizony előfordulhat, arányosnál súlyosabban bírálják el a később bekövetkezett szabálysértéseket, továbbiakban az általános chathasználatod formája miatt felhalmozott jelentések egységes büntetése is lehet ez.
Ismét: az írásbeli atrocitás bizonyos esetekben sokkal súlyosabban bírált, mint egy csapattárs tényleges "kiiktatása".
Én sem értek/értettem egyet néha a büntetés mértékével.azok esetében amit egy-egy event után kaptak játékosok (akár túl enyhe/szigorú), de a szabályokat nem mi hozzuk, és a frissítések után rendszerint mindenki elfogadja. Fellebbezni mindig van lehetőség: supportnál, discordon communiy manager-eknél.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...