Jó meg minden, hogy kaptunk ingyen egy teljes tankágat,
DE!!!!!!
legalább azt kellett volna limitálni, hogy mennyi csata után.
Mert ez így nagyon nincs rendjén, hogy logolok egy új accal és van 2 tier X tankom, amikor még lehet, hogy az életben nem játszottam ezzel a játékkal, vagy logolok egy második accot, amin úgyan olyan bot leszek, mint az elsőn, csak most már "küzdés" nélkül lehet az enyém az FV meg az allmighty Ebr.
Mondom ezt úgy, hogy én is így kaptam meg egy ágat, mert a Minotauro-t önerőböl nem tudom mikor húztam volna ki... (Mondjuk a Type 5 buff mellett elszaladt a tekintetem, lehet azt kellett volna....), de ez akkor sincs rendjén, hogy eddig csak nevezve voltak HP pinátának az idióták, most ténylegesen velük lesz tele a tier X, vegyítve az idiótákkal és a kezdő játékosokkal. Ok-okozat, a új nem azt fogja látni, hogy mit kell, hanem azt, amit a mellette lévő 70k csatás álcaháló periszkópot használó, campelő E3 csinál, szóval a játékélmény (ha csak egy kicsit is érted mit csinálsz) rosszabb lesz mint volt. Mert az új megunja, az idióta pedig kitartóan fogja csinálni azt, amit 70k csata alatt, majd mennek böfögni, hogy "dehá'mé' kempel a unikum a hejvi tankkal a bokromban? Én szoktam itt kempelni a jagdipanzer e százzal". Még nagyobb campek lesznek, mint voltak vagy a csordaszellem vezérleve mennek majd elhullani egyessével egy oldalra.
Ne legyen igazam, de ez a "gift" a melegágya lett a még balanszolatlanabb meccseknek.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...